Mírotvůrce aneb Jak se české presstitutky dostaly na seznam „teroristů“

Rado Miko
12. 5. 2016 Outsidermedia 

Mírotvůrce je internetová stránka, která s budováním míru ani usmířením nemá nic společného. Je v ní obsažen marasmus dnešní Ukrajiny. Bez soudu jsou tam publikována jména a adresy lidí, kteří nesouhlasí se současným děním na Ukrajině a kteří údajně spolupracují s ozbrojenci teroristických organizací LNR či DNR.

Pracovali jste u policie v Doněcku? Jste tam.

Máte jiný politický názor? Jste tam.

Příbuzný je „terorista“? Jste tam.

Jste zastupitel obce, ve kterém zastupitelstvo rozhodlo „jinak“? Jste tam.

Potřeboval si na vás zchladit žáhu soused? Jste tam.

Bez soudu, bez ověření, jen tak. To vše se ukrývá na „amatérském“ serveru dotovaném silovými složkami Ukrajiny.

O server pečuje OVH Hosting, Inc., 800-1801 McGill College, Montreal a o doménu se stará Whois Privacy Protection Service, Inc., PO Box 639, Kirkland, USA, Phone: +1.4252740657

Email: psb4ukr.org@protecteddomainservices.com

Server se fyzicky nachází v Kalifornii v Pasadeně, tj. v největší, nejskvělejší a nejdokonalejší demokracii světa.

Informace, že podle dat tohoto serveru se na Ukrajině vraždí, byly českými demokratickými novináři provázeny úsměškem. Teď se na tomto serveru objevily údaje samotných novinářů, kteří – cituji – spolupracují s ozbrojenci a teroristickými organizacemi (tím, že mají akreditaci LNR a DNR). Z ČR se konkrétně jedná o tato data:

č.1495 Lukas Rogansky Журналист Ceska televize 095-134-37-22 rogalo@email.cz
č.1496 Miroslav Karas Журналист Ceska televize 095-134-37-22 miroslav.karas@ceskatelenzi.cz
č.1659 Pohanka Vit Журналист „Casky rozhlas“ vit.pohanka@cro.cz

Nejsem pomstychtivý, ale doufám, že alespoň jeden den budou nacionalisté a přátele europoslance Štětiny těmto „novinářským zrádcům“ telefonovat a psát, aby alespoň jeden den zažili to, co zažívají lidé na seznamu tohoto „ukrajinského samosoudu“.

Na Ukrajině se patolízalští novináři, kteří se dostali na seznam, začali kupodivu domáhat zákonnosti a ochrany osobních dat.

Shodou okolností, dnes proběhlo poslední stání před vynesením rozsudku nad novinářem Ruslanem Kocabou, kterého se Česká vlezloprdelská novinářská obec samozřejmě vůbec nezastala. Po více něž roce vazby, kdy spis dosáhl velikosti 2000 stran, se tam nenachází ani jeden jediný důkaz o „rozvracení“ Ukrajiny.

Zítřejší vynesení rozsudku bude znamenat zlom v každém případě. Pokud Ruslan Kocaba bude označen vinným, bude to jen dokazovat úplatnost soudů dnešnímu režimu. Osvobozující rozsudek bude potvrzením protiústavnosti kroků presidenta Porošenka s vyhlašováním různých mobilizací nebo soudních rozhodnutích, kde občané Ukrajiny jsou zavíraní za rozvracení státu, terorismus, separatismus atd.

Chci jen poznamenat, že různé západoevropské instituce (není myšleno Česko), poslanci a jiné významné osoby se účastnily soudních líčení nebo deklarovaly nespokojenost lidskými právy na Ukrajině: