Německá armáda po 75 letech opět nastoupená na ruských hranicích – chystá západ novou operaci Barbarossa?!

Ladislav Kašuka

3.5. 2016   zasláno redakci NR
Po 75 letech se Německo silně postrkované USA chystá opět vyslat svou armádu na hranice s Ruskem!
Jedná se o zbytečnou provokaci a historickou nehoráznost! Možná už madam Merkelová zapomněla, jaká zvěrstva tam tato armáda provedla poté, co německý wehrmacht a vojska SS v roce 1941 spolu se svými spojenci vypálila na 250 sovětských měst a 9000 vesnic a zmasakrovala v nich civilní obyvatelstvo! Jak se dnes opovažuje Německo znovu poslat svou armádu na hranice této země?!

Rusko se k Německu po vítězství nad nacisty zachovalo více než velkoryse, nebylo žádné oko za oko, zub za zub! Rudá armáda nezačala provádět genocidu na německém národu, tak jak to plánoval udělat Hitler s Rusy! Navíc dokonce Rusko po skončení studené války souhlasilo se spojením Německa a na rozdíl od Američanů stáhlo svou armádu z této sjednocené země!

Nyní se kancléřka Merkelová chystá vyslat německé vojáky do Litvy na zastrašení Ruska?! Není to Rusko, kdo má své vojenské základny po celé planetě madam Merkelová! Není to Rusko, kdo organizuje vojenské a politické převraty po celém světě, není to Rusko, kdo má jako spojence ve vojenské alianci fanatické Turky, kteří terorizují a vraždí ve jménu Alláha menšiny, okupují cizí území a ostřelují po vzoru USA suverénní státy, kdykoli se jim zachce!

Jestli opravdu chcete ukázat sílu, paní kancléřko, tak pošlete do háje Turky, vyžeňte ze země americké okupanty, přestaňte pomáhat zaplavovat Evropu islámskými imigranty a staňte se opravdovou vůdkyní hrdého, suverénního a nezávislého Německa! Pokud to nedokážete, tak raději odstupte a přestaňte si dělat nepřátele z těch, kteří dokázali Německu odpustit hrůznosti, kterých se na nich dopustilo a nabídnout mu přátelskou ruku!

Tím co děláte nyní, pouze pomáháte radikálům z USA zničit Evropu a nakonec dohnat svět ke třetí světové válce!