Sledujte, jak se dělá válečná propaganda, a pobaví vás to! Rozpad moci bývá vždy doprovázen rozpadem morality i rozumu.TITANIC – absurdity 3 (Jestřábi v RF

Radim Valenčík
1.6. 2016  
Jednou z nejpikantnějších absurdit, v nichž se projevuje zoufalá snaha současné rozpadající se globální moci, je snaha dotlačit Rusko do války s NATO (pochopitelně nejraději jen na evropské půdě). Mobilizují se všichni vydíratelní “jestřábi” v Rusku, kteří mají z dob Jelcina máslo na hlavě, protože se snažili rozkrádat vše stejným stylem jako jejich kolegové z výrobní sféry. A “naše” (myslím tím koupená eurounijní) propaganda dělá vše proto, aby jestřáby s máslem na hlavě vyprovokovala i kryla jim záda současně.
Konvoje, které nejsou určeny pro nás, oživování estonských duchů, dokonce si kdosi vzpomněl na nějaký ostrov u Švédska. Vše čitelné a průhledné. Tak čitelné, že to může neprohlédnout jen náš zapouzdřenec nebo ruský zabejčenec (který začíná vzpomínat na Stalina, což našeho zapoudřence nepochybně potěší).

K tomu jen pár momentek posbíraných za jeden jediný den z jednoho jediného “nezávislého” zdroje (Novinek, resp. Práva):

Zástupce generálního tajemníka NATO Alexander Vershbow: “Podle mínění spojenců jsou opatření přijatá na summitu ve Walesu (2014) důležitá, byla z velké části naplněna a už významně posílila naše odstrašení. To bude určitě základ. Panuje ale shoda, že musíme jít ještě dál – musíme tam (na východě – pozn. redakce) být. – Není to návrat ke studené válce se sta tisíci vojáky rozmístěnými podél vnitroněmecké hranice. Řeč je o jednotkách velikosti praporu, jež budou vojensky schopné, mnohonárodní a dostačující ke skutečnému odporu vůči jakékoli formě agrese. Jako takové změní kalkulaci Ruska nebo kterékoli jiné země, jež by chtěla zaútočit. Za nimi bude stát celá Aliance, a dají jí víc času a prostoru k přísunu posil.”

Viz: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/404998-na-vychode-musime-byt-rekl-zastupce-generalniho-tajemnika-nato.html

“Parlamentní shromáždění NATO vyzvalo v pondělí v albánské Tiraně členské státy aliance, aby se postavily proti vojenské průbojnosti Ruska a více posílily kolektivní obranu. V závěrečné rezoluci shromáždění podle agentury AP zdůraznilo, že je třeba opětovně uklidnit spojence na jižním a východním křídle, kteří se cítí ohroženi.”

Viz: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/404986-postavte-se-rozpinavosti-ruska-vyzyva-nato-rezoluce.html

“Konvoj amerických vojáků, kteří míří na pobaltské cvičení Saber Strike, opustil v pondělí krátce před 17.00 území České republiky, sdělila Jolana Fedorková z tiskového oddělení generálního štábu české armády. Konvoj čítá asi 420 vojáků a 225 kusů vojenské techniky. Do Polska se přesouval rozdělený na deset částí.”

Viz: http://www.novinky.cz/domaci/404994-konvoj-americkych-vojaku-mirici-do-pobalti-opustil-cesko.html

“Švédsko by v případě invaze na Gotland nebylo schopno tento strategický ostrov v Baltském moři bránit. V rozhovoru pro švédský rozhlas Sveriges Radio to v pondělí prohlásil armádní expert Karlis Neretnieks.”

Viz: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/404951-svedsko-v-pripade-invaze-neubrani-strategicky-ostrov-gotland.html

To už je tak přesolená propagandistická polévka, že to snad dojde každému.

Sledujte, jak se tato válečná propaganda dělá, a pobaví vás to. Rozpad moci bývá vždy doprovázen rozpadem morality i rozumu.

Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/3485-r2016-121-titanic-absurdity-3-jestrabi-v-rf.html