Připojte se k mírovému pokynu pro naši vládu na summit NATO do Varšavy

7. 7. 2016
Akce NeZákladnám

8. a 9. července 2016 se ve Varšavě bude konat summit NATO, kde se bude jednat o dalším navýšení vojenských rozpočtů se záměrem zvětšit armády členských zemí a především zaměřit se na vojenskou konfrontaci s Ruskem. 


NATO celkově i jednotlivé státy NATO se systematicky dopouštějí mnoha zločinů, včetně válečných zločinů. NATO jedná naprosto nedemokraticky, proti zájmu vlastních občanů a v zájmu především zbrojních a dalších korporací, které těží z neustálé atmosféry nebezpečí a hrozby válek, jenž NATO prokazatelně dlouhodobě a záměrně vytváří. Nejde nadále čekat, že ti, co mají ze své funkce za mír odpovědnost, někdy dojdou k poznání, že jejich snažení má vážné vady. To miliónům mrtvých, povražděných, život nevrátí. Jsou to vlády jednotlivých zemí, které jsou za to zodpovědné, a proto je třeba na tuto skutečnost poukazovat. Ať se to naší vládě líbí nebo ne, oni jsou spoluviníky a ne, jak se v prohlášeních píše, Česká republika, to znamená, její občané.

Proto jsme se rozhodli zaslat stručný vzkaz, který bude předán Vládě ČR večer v pondělí 4. července 2016 a ke kterému se do 6. července můžete po emailu připojit.

POKYN DO VARŠAVY:


Vážení členové české delegace na summitu NATO ve Varšavě!
Máme pro vás jedinou instrukci.
Přestaňte tolerovat chrastění zbraněmi a prosazujte mír. Rusko je součástí Evropy a vyrábět z něj nepřítele je proti zdravému rozumu.
Summit NATO ve Varšavě je pro vás příležitostí projevit odvahu
a vystoupit z řady.

Připojit se můžete tím, že napíšete své jméno, příjmení + povolání, nebo město, nebo organizaci (kvůli jednoznačné identifikaci) na email: nezakladnam.cr@gmail.com nebo tvnwoo@gmail.com
Děkujeme za podporu.