Upozornění Emana Bdělého z nově zřízeného Centra terorismu a hybridních hrozeb (finacuje EU, Vláda ČR a magnát Soros)

Karel Sýs
7. 7. 2016
Od našeho věrného čtenáře Karla Sýse přišel zajímavý materiál, na kterém pracoval osobně Eman Bdělý z HCTHH (Hlídka Centra terorismu a hybridních hrozeb). Odhaluje enigmatické předivo vyzvědačských a vlivových agentur a jejich zrádných českých zaměstnanců, působících proti své vlasti pro Rusko a osobně pro jeho gosudara. Při čtení vám, vážení šokovaní čtenáři, bude jistě naskakovat husí kůže, slovenské čtenáře pak jistojistě napadnou nepříjemné zimomriavky.

Hlídka Centra terorismu a hybridních hrozeb

Na pomoc Ministerstvu vnitra a jeho Centru zavádíme pravidelnou hlídku, která bude odhalovat ruské agenty na české scéně. Vždyť, jak známo z trefného billboardu, „vojáci odešli, agenti zůstali“!
Čtrnáctideník Křížovka a hádanka uveřejnil v letošním 13. čísle křížovku „Taneční desatero“. Mezi tanci, které vyšly v tajenkách, se objevil ruský tanec „rečenka“, ale ani jeden tanec americký. Přitom je všeobecně známo, že náš Velký Spojenec rád a skvěle tančí mezi vejci!
A to nepočítáme, že v legendě se objevují výrazy jako „stará ruská jednotka délky“, „ruské sídlo“ apod.
Tážeme se: na kterou světovou stranu kráčíte, tvůrci českých křížovek?
EMAN BDĚLÝ
Hlídka Centra terorismu a hybridních hrozeb
Se začátkem houbařské sezóny se v českých novinách objevují četné články o hojném výskytu kozáků! Této průhledné proruské propagandy se neštítí ani dosud věrně pravicové Metro!
To by se vám, soudruzi redaktoři, líbilo, kdyby kozáčtí koně pili z Vltavy?!
EMAN BDĚLÝ
Hlídka Centra terorismu a hybridních hrozeb
V samém srdci Prahy, na Wenceslaus Square, láká nejmenovaná restaurace kolemjdoucí hejly sloganem: „Zde hovoříme rusky“! Stačí pohled na vystavený jídelní lístek a je nám hned jasno: pirohy, pelmeně, kaviár… Chybí už jen heslo k vypuknutí převratu: „Malosol“!
EMAN BDĚLÝ
Hlídka Centra terorismu a hybridních hrozeb
Naši redakci navštívil věrný euroatlantický národovec Taras Prdošenko. Svěřil se, že ve své domácnosti přestal užívat ruský plyn a jede pouze na vlastní.
V některém z příštích čísel uveřejníme návod na jeho vyvíjení a jímání, aby se i naši čtenáři zbavili ideově závadného ruského paliva.
EMAN BDĚLÝ
V jinak celkem nezávadné knize Julie Childové Umění francouzské kuchyně jsme uprostřed různých ideově přijatelných předpisů objevili recept na „pirožku kulebjaka“. Tož takhle ne! Pod rouškou tzv. haute cuisine se české kuchařinky infikují ruským jedem!
Jméno ani adresu nakladatelství zatím nezveřejňujeme a čekáme na vysvětlení a omluvu.
EMAN BDĚLÝ
Hlídka Centra terorismu a hybridních hrozeb
Na četné dotazy čtenářů, kam se poděla všeobecně oblíbená Hlídka Centra terorismu a hybridních hrozeb s politováním oznamujeme, že její redaktor, Eman Bdělý, byl náhle hospitalizován v Bohnicích.
Jakmile bude propuštěn, v což doufáme, opět se neohroženě postaví na hlídku. Jen jestli ho MUDr. David a další známé firmy nebudou zákeřně držet ve svých rusofilních sítích. Však jim vidíme až do ledví!
red