My všichni ze stanice ZOO: Šlachta, Bradáčová, Ištvan, Janeček, Fendrych, Kundra a parta z Kavčích hor. Řízené úniky nejen o bankovních účtech alternativy!

VK
25. 8. 2016 AENews

Kauza rezignace Roberta Šlachty z pozice šéfa elitního Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ) otřásá několik posledních dnů českou politickou scénou. Rozhodnutí policejního prezidenta a ministra vnitra Chovance provést reorganizaci dvou elitních policejních útvarů doslova odpálilo bombu uvnitř vládní koalice, ale nejen tam. Obrovská detonace se ozvala i na Tržišti v Praze, kde sídlí americké velvyslanectví. A bomby vybuchovaly i v Olomouci na státním zastupitelství, v Praze v Bakalově vydavatelství Economia a také v Nadačním fondu proti korupci Karla Janečka. V obrovské změti postav a souvislostí je naprosto nemožné pro laika se v celé kauze orientovat, takže si uděláme malý exkurz do zákulisí celé kauzy. Zároveň jsme se už konečně dozvěděli, kdo poskytl panu Kundrovi z Respektu informace o našem starém bankovním účtu. O kauze jsme psali zde.


Chapadla americké chobotnice

Každá mafie, která se rozhodne vstupovat do procesů řízení státu, potřebuje komplexní zabezpečení a své vlastní lidi na klíčových postech státní správy, exekutivy a médií. Jistě jste se někdy sami sebe ptali, jak se
to tak najednou stane, že někteří novináři odhalí nějakou skutečnost, kauzu, jak získají informace a kdo jim pomáhá. Naivní představa laika je obvykle v té rovině, že novinář získá informace legální cestou a z veřejně
dostupných zdrojů, anebo pomocí svých rétorických schopností vytěží informace z naivních lidí.

Tyto metody sice fungují v praxi, ale používá je hlavně bulvár ve vztahu k nepodstatným kauzám hereček a jejich milenců. V případě velkých kauz, které zasahují do nejvyšších struktur zájmů nejbohatších a nejvlivnějších lidí v zemi se používají jiné cesty. A právě o nich dnes bude řeč. Řekneme si o chapadlech mohutné chobotnice, která ovládá veškerou moc v České republice do takových rozměrů, že si to ani člověk nedokáže připustit. Projdeme dlouhou cestou od amerického velvyslanectví až k pisálkům a presstitutům, kteří zvoní na zvonky a nahlížejí do cizích bankovních účtů.

Puč proti Nečasovi na ose Washington – Janeček – Bradáčová – Šlachta

Když na jaře 2013 vtrhla zásahová jednotka na Úřad vlády, byla to přelomová událost. Premiér Petr Nečas poté za pár dnů podal demisi. Záminkou bylo údajné zneužití služeb vojenského zpravodajství pro soukromé potřeby Jany Nagyové, tehdejší šéfky Úřadu vlády, která měla zaúkolovat zpravodajce sledováním tehdejší premiérovy manželky. Pseudokauza nemá dodnes řešení a zřejmě ani mít nebude.
Ovšem účel byl splněn, vláda padla a k moci po volbách se dostal Andrej Babiš, který jen pár měsíců předtím dokončil akvizici největšího mediálního koncernu v ČR, společnosti Mafra, která vydává deníky MF Dnes, Lidové noviny a jejich internetové deriváty. Andrej Babiš se rozhodl, že vstoupí do politiky a rozhodně nechtěl čekat na řádné volby. Nechal si tehdy zaplatit i mohutné PR a množství prefabrikovaných průzkumů veřejného mínění, o kterých jsme psali zde.

JE Temelín – Kvůli dostavbě tohoto komplexu padla vláda Petra Nečase.

Kauza pádu vlády Petra Nečase byla odstartována na žádost amerického velvyslanectví v Praze jako reakce na rozhodnutí premiéra, že dostavba jaderné elektrárny Temelín musí proběhnout čistě, tedy na základě ekonomické výhodnosti pro Českou republiku a nikoliv na základě zákulisních dohod a lobbistických vztahů. Americký Westinghouse automaticky počítal s tím, že v tendru o dostavbu Temelína zvítězí kvůli tomu, že oni jsou Američané a spojenci ČR v NATO, zatímco Rusko je (pro Američany) nepřítel. O to větší šok přišel koncem května, kdy Petr Nečas při státní návštěvě v Moskvě, kde se setkal i s Vladimirem Putinem, uvedl naprosto bez jakýchkoliv skrupulí, že česko-ruské konsorcium Atomstrojexport má nejlepší předpoklady k tomu, aby vyhrálo tendr na Temelín. Reakce americké strany přišla okamžitě, ale ne přímo, nýbrž přes spolupracující česká média. Bakalovy Hospodářské noviny a jejich internetový derivát iHned.cz uvedly zdrcující komentář, že Petr Nečas před pravdou upřednostnil raději ruský trh pro české firmy.

Rusové by to vyhráli, tak dostavbu raději zrušíme!

Po předčasných volbách na podzim v roce 2013 nová Sobotkova vláda dostavbu Temelína zrušila, resp. odsunula na neurčito. Důvodem byla prý nová rekalkulace, která ukázala, že Temelín by se nevyplatil, že elektřiny má ČR zatím dost. Ve skutečnosti však bylo zrušení motivováno strachem z mezinárodní arbitráže ze strany Ruska, protože Atomstrojexport podle informací dal nejlepší nabídku, kterou ostatní zájemci nemohli ekonomicky „přebít“. Ruský investiční rámec pobídek ve výši 150 miliard korun v Česku byl pro americký Westinghouse nedostižný. „Američané nepřišli do ČR investovat, ale vydělávat peníze.“
Toto lakonické konstatování zaznělo od pana Andrewse, tehdejšího zástupce pro Westinghouse, který se ohradil proti tomu, aby se tendry přidělovaly na základě pobídkových offsetů a bez ohledu na strategické vazby ČR s americkým spojencem. Reálně tak hrozilo, že tendr na Temelín vyhrají „zlí“ Rusové a když by tendr Česko i tak přidělilo Američanům, ČR by čelila arbitráži od Rusů. Takže dostavbu raději odložili.

Z odposlechů Rittiga se podařilo vytěžit „kompro“ na Nečase

Americké velvyslanectví ve spolupráci s tajnou službou CIA zahájilo ihned po Nečasově návštěvě v Moskvě aktivizaci státního zastupitelství Lenky Bradáčové s cílem navodit pád Nečasova kabinetu. První reakce nebyla nijak nadšená, protože šlo o nebezpečný podnik, na jehož konci mohl být reálně i kriminál za pokus o státní převrat. Lenka Bradáčová proto rozhodla, že řízení kauzy Nagyová, která se tehdy ještě „kauza Nagyová“ nejmenovala, bude přesunuto z Prahy do Olomouce k rukám státního zástupce Ivo Ištvána. Abychom si osvěžili paměť, připomeneme si, jak vlastně kauza Nagyová vznikla. ÚOOZ Roberta Šlachty tehdy provádělo sledovačku a odposlechy pražského lobbisty Ivo Rittiga.

Jana Nagyová, jako šéfka Úřadu vlády, se do hledáčku dostala náhodou, když v telefonických hovorech se o ní hovořilo jako o dámě, která má ráda „dárky“ a když se jí budou líbit, nebude problém vyjednat si přes ní schůzku třeba i s premiérem. Ten má zaplněný program na rok dopředu, ale slečna Nagyová dokáže najít v jeho programu volné místo. Z odposlechů, které poté už směřovaly na Nagyovou, se zjistilo, že žárlila na tehdejší Nečasovu manželku a požádala lidi z Vojenského zpravodajství, aby jí sledovali. Nečas o tom evidentně nevěděl. Nešlo tedy o věc, která by se dotýkala premiéra, ale na sestřelení jeho vlády to stačilo. O to se postarala spolupracující média.

Záhadný operativec CIA se softwarem na točení špinavých peněz?

Ještě než se k nim dostaneme, musíme si říct o úloze podnikatele a mecenáše Karla Janečka. Jeho Nadační fond proti korupci přímo spolupracuje s americkým velvyslanectvím. Samotný Karel Janeček je podezírán, že je aktivním operátorem americké CIA, pro kterou pere peníze skrze svůj „geniální počítačový program“ automatizace brokerských objednávek na akciových trzích. Systém ve zjednodušenosti funguje tak, že počítače sledují vývoj nabídek a poptávek jednotlivých titulů a využívají systém reakce trhu na nákup. Po každém nákupu trh zareaguje posílením ceny, což systém využije k okamžitému prodeji titulu za cenu nepatrně vyšší.

Vzhledem k tomu, že počítačový systém pana Janečka tyto procesy automatizuje v rozsahu tisíců operací za sekundu, tak se jednotlivé malé zlomkové výnosy akumulují do zajímavých zisků a výnosů, a to zcela bez práce. Jedná se tedy o masivní automatizaci spekulací s akciemi. Problém je v tom, že v této změti obchodů a tzv. frakčních výnosů nelze odlišit investiční peníze od peněz špinavých, protože objemy výnosů dosahují takových objemů, že už několik analytiků zpochybnilo tzv. „proofofconcept“ celého systému.
Systém sice může vydělávat zajímavé peníze, ale ne v takových objemech, jakými Janeček disponuje.

Jedna ruka s americkou ambasádou

Janečkova firma sídlí hned vedle americké ambasády, jeho nadace pořádá tiskovky v Americkém centru v Praze, které opět provozuje americké velvyslanectví. Samotný Janeček studoval v USA, kde prošel blíže nespecifikovaným výcvikem amerických zpravodajských služeb a právě Janeček se prořekl několik měsíců před pádem Nečasovy vlády, že „…když to správně zmanažujeme, tak ta vláda padne…“. Právě Janečkův fond ostře vystupoval proti Nečasově vládě a jeho „podílu na korupci“. A přesně tuto rétoriku Janečkova fondu přijal za svou vlastní Andrej Babiš, který tuto mantru o korupci minulých vlád používá dodnes a dodnes to na voliče funguje. Otázkou je, jak dlouho ještě. Ale je to právě Janečkův fond, který ve spolupráci s americkým velvyslanectvím připravil program a sérii přednášek o tom, jak bojovat proti korupci. A pozvanými hosty a odborníky byli právě lidé napojení na státní zastupitelství Lenky Bradáčové, na Ivo Ištvána a další. Právě v této souvislosti hovořil Petr Nečas o tom, že nedopustí, aby o vládě rozhodovali „plukovníci“. Touto legendární poznámkou mířil Petr Nečas právě na Roberta Šlachtu.

Šlachtův ÚOOZ poskytoval novinářům „munici“

Plukovník Robert Šlachta nastoupil do funkce šéfa ÚOOZ počátkem roku 2008 po předchozím řediteli, kterým byl Jan Kubice. Není snadné identifikovat, kdy a kde přesně došlo k propojení Šlachtova ÚOOZ s americkým velvyslanectvím, s lidmi okolo Bradáčové, Janečka a lidmi z mediálního koncernu Economia Zdeňka Bakaly. ÚOOZ totiž začalo používat vybrané novináře Bakalova koncernu k tzv. řízeným únikům „munice“, tedy informací z vyšetřovacích spisů, odposlechů a sledovaček. Pochopitelně v rozporu se všemi zákony. Nejčastěji tyto úniky s cílem využití pro diskreditaci směřují k lidem jako je Martin Fendrych z Aktuálně.cz anebo Ondřej Kundra z Respektu. Podle našich posledních informací získal Ondřej Kundra informace o našem bývalém účtu u Air Bank právě ze zdroje ÚOOZ, čímž se vysvětlují i některé otazníky, které zazněly při rozhovoru pana Kundry a paní Snopové z České televize s našim kamarádem v Havířově. Právě tam totiž padla zmínka mezi řečí o ÚOOZ a nyní je už jasné, že nešlo o „únik“ informací z banky, ale o záměrné a adresné poskytnutí informací panu Kundrovi kontaktem z ÚOOZ, tedy ze Šlachtova mocenského útvaru. Tím se všechno vysvětluje.

Boj o státní zastupitelství, Šlachta je jenom zástupný problém

Celý poprask a hysterické reakce některých státních zástupců a lidí z Hnutí ANO má jasnou souvis lost se snahou prosadit v poslanecké sněmovně zákon o státním zastupitelství, který z dílny ANO by de facto udělal ze státních zastupitelství stát ve státě, přičemž jednotliví státní zástupci a vrcholní policisté by byli do svých funkcí dosazování bez kontroly parlamentu nebo vlády, v čemž by spočívala údajně jejich nezávislost.
Jednalo by se tak o vytvoření vlády plukovníků, která by řídila celou zemi a nikdo by ji nemohl odvolat.

Podle zákona by mohla státní zastupitelství zastavovat nebo zahajovat trestní řízení, povolovat nebo zakazovat odposlechy, povolovat nebo odvolávat sledování osob, a to všechno bez jakékoliv kontroly. A hlavou celého nového systému státních zastupitelství by měla být Lenka Bradáčová. Tím by získalo americké velvyslanectví a zpravodajská služba CIA absolutní kontrolu nad vládou České republiky.
Všichni politici by byli odposloucháváni na příkaz státního zastupitelství, na všechny by se něco našlo a všichni politici by museli skákat tak, jako dnes skáče Angela Merkel v Německu, kde systém státních zastupitelství má stejné parametry, jako v navrhovaném zákonu v ČR.

Kavčí hory medializují „munici“ získanou od novinářů Zdeňka Bakaly

Mediální pokrytí zájmů amerických zpravodajských sil v ČR zajišťuje Česká televize. Václav Moravec má přímé napojení na struktury okolo Lenky Bradáčové a plukovníka Šlachty a pomáhá prosazovat zájmy americké lobby. Viz. jejich legendární utajovaná schůzka mimo Prahu právě v době pádu Nečasovy vlády. Česká televize přímo spolupracuje s americkým velvyslanectvím, Nadačním fondem Karla Janečka a Lenkou Bradáčovou. Do pořadů si Česká televize zve novináře z Bakalovy Economie, pana Fendrycha, pana Kundru, stálým hostem je i Robert Břešťan z Hlídacího psa. Česká televize a její zpravodajství nevysílá o ničem jiném, než o nebezpečí Ruska, jeho propagandy a o pozitivním vykreslování migrantů v Evropě.

Tedy v souladu s Kalergiho plánem NWO na islamizaci Evropy.

Současná snaha o reorganizaci ÚOOZ vychází především z kruhů ČSSD. A to jde proti zájmům Babiše, Bakaly, Economie a jeho novinářů, proti klice okolo Lenky Bradáčové. Došlo zřejmě k tomu, že Milan Chovanec a Robert Pelikán si uvědomili, že ÚOOZ je nástrojem Babišovy mocenské kliky, která se snaží zahladit za pomoci plukovníků v ÚOOZ kauzu Čapí hnízdo, problémy Babišovy dceřinné firmy Agrotec atd. Ne náhodou spolupracuje Ondřej Kundra s Anetou Snopovou z ČT ve věci onoho pátrání po stopách Aeronetu a tzv. ruské propagandy v ČR. Ta informační provázanost na ose ÚOOZ ->Economia -> Česká televize je tam evidentní. Tato média mezi sebou spolupracují na jedné systémové lince.

Uvnitř ČSSD dostali strach z Babiše a jeho munice od Šlachty

Zároveň v ČSSD zřejmě vznikly obavy, že Babiš a jeho napojení na americké lobby v ČR s dosahem na ÚOOZ by mohl proti ČSSD za pomoci spolupracujících novinářů tzv. fiat-alternativy připravit před volbami diskreditační kampaň za použití munice od Šlachty ohledně OKD, kde má nejvíce másla na hlavě právě Bohuslav Sobotka, coby tehdejší ministr financí, který s Bakalou dojednával prodej OKD.
A právě o Sobotkovi a jeho úloze v prodeji OKD začala nyní psát Sabina Slonková, která odešla z Mafry poté, co firmu koupil Babiš. Slonková provozuje právě server fiat-alternativy s názvem Neovlivni.cz a právě tento server proslul seznamem tzv. pro-ruských serverů. Slonková patří do stejné stáje okolo Lenky Bradáčové.

Likvidace Babiše v přímém přenosu. Oligarcha hraje o všechno!

Její odpor proti Babišovi je však kontra-produktem celé situace, protože Babiš, Bradáčová a ÚOOZ spolupracují na jedné společné linii. Aktivizace Slonkové proti premiérovi Sobotkovi je ovšem signálem, že fiat-alternativa se dostává v ČR do rozkolu zájmů. Břešťanův Hlídací pes, Šafrovo Svobodné fórum, Fendrychovo Aktualne.cz a Balšínkovo Echo24. Všechny tyto servery fiat-alternativy prosazují americké zájmy v ČR, ale současně jdou ostře proti Babišovi. Nyní se ukazuje, že se společné šikují proti Babišovi, čímž vzniká diskurz mezi skupinou okolo Bradáčové, Slonkové a zbytkem tzv. fiat-alternativy.
Neovlivni.cz Sabiny Slonkové totiž nyní jede proti Sobotkovi. Kdo ale teď jde proti Sobotkovi, kope za Babiše. Americké elity tak zřejmě hodily Babiše přes palubu, ale v systému řízení je více zájmů a vznikají tak rozkoly i na fiat-alternativě.

A to je velká zpráva.

Dalo by se říct, že je docela možné, že Šlachta zůstane tam, kde je, ale další jízda ÚOOZ už nebude s Babišem, ale proti němu. Hysterická reakce ANO a především Babiše lecos naznačuje. Vliv americké ambasády na ÚOOZ zůstane neporušen, stejně tak řízené úniky informací do spřátelených médií, ale změní se preference ochrany politických subjektů. V hledáčku už nebude ČSSD, ale primárně Babiš a jeho Agrofert. Nejde o nic menšího, než o likvidaci Babiše, nejprve jeho politického vlivu a poté i jeho Agrofertu. Babiš bojuje o všechno.

Americkým elitám vadí Babišova kritika migrantů, ambivalentní postoj k sankcím proti Rusku, které se mu nelíbí a neochota plnit americkou zahraniční doktrínu navyšování zbrojních rozpočtů.
Sobotka naproti tomu plní všechny úkoly spolehlivě. Americké elity mají proto strach, že Babiš jako příští premiér by nebyl ovladatelný tak snadno, jako je nyní Sobotka, a proto je třeba Babiše zavčas odstavit. Odpor proti reorganizaci ÚOOZ okolo Bradáčové tak dává tušit, že američtí páníčkové právě hodili přes palubu nejen Babiše, ale i je samotné. To je pro Američany typické, že ze dne na den zapomenou na své lokaje a najdou si jiné. Ale důsledky mohou být pro opuštěnce fatální. Jako na Ukrajině, když Američané opustili Jaceňuka.

Proč se Američané rozhodli zbavit Babiše? Duo Zeman-Babiš by je ohrozilo!

Valerij Pjakin ve svých videích často hovořil o tom, jak Američané nemají přátele, ale pouze lokaje na jedno použití, a to tak dlouho, dokud jim to vyhovuje. Jak se zdá, Andreje Babiše potkává stejný osud jako Arsenije Jaceňuka na Ukrajině. Ten byl od počátku Majdanu americkým miláčkem, jenže potom se něco stalo. Jaceňuk chtěl obnovit bojové operace ukrajinské armády na východě Ukrajiny, navzdory dohodám z Minsku. Porošenko nikoliv a nastal tak rozkol, kdy Jaceňuk dokonce Porošenka nazval zrádcem Ukrajiny. Náhle poté však Jaceňuk rezignoval na post předsedy vlády. Co se stalo? Americké elity ho zbavili ochrany a poslali ho do „penze“. Američané totiž chtějí dostat Ukrajinu do NATO a k tomu potřebují mír na Ukrajině.

A to se nepodaří, pokud na území Ukrajiny bude hořet válečný konflikt. Američané proto potřebují stabilizaci v zemi, aby se přestalo bojovat a aby spojenci v NATO neměli strach Ukrajinu do NATO mezi sebe přijmout. Co na tom, že to fakticky znamená přenechání východu Ukrajiny povstalcům? Američanům je to úplně jedno. Mají vyšší cíle, zbytek Ukrajiny v NATO. A k tomu potřebují mír na Ukrajině, jinak nikdo ze současných členů NATO pro Ukrajinu ruku nezvedne. Bývalý generální tajemník NATO Anders Fogh Rasmussen se stal poradcem Porošenka, aby dohlédl na restrukturalizaci ukrajinské armády, aby byla transformována pro vstup do NATO.

Andrej Babiš spolupracoval s Američany na pádu Nečasovy vlády v roce 2013. Pád vlády mu vyhovoval a spolupráce s Janečkovo fondem proti korupci se zdála ideální. Uběhly 3 roky a všechno je jinak. Za tu dobu se něco stalo. Miloš Zeman se otevřeně vyhranil vůči americké moci v ČR. Vrchol rozkolu potom přišel vloni. Velvyslanci USA Andrew Schapirovi vzkázal, že není na Hradě vítán. To kvůli kritice Schapira, že prezident jel do Moskvy na oslavy Dne vítězství. Miloš Zeman letos uvítal v Praze čínského prezidenta, o Číně řekl, že použije ČR jako bránu do Evropy. Prezident dlouhodobě vysílá signály do Ruska, že je proti sankcím a že jsou nesmyslné. A Babiš tyto jeho ekonomické názory kopíruje.
Prezident Miloš Zeman a Andrej Babiš se názorově shodují natolik, že to děsí nejen neziskovky, ale i americkou ambasádu. Američané se proto rozhodli jednoho z nich zbavit.

Jenže v poslední době se ukazuje, že sbližování Miloše Zemana a Andreje Babiše nabralo na intenzitě a že reálně Američanům hrozí, že na Hradě bude Zeman i druhé volební období a navíc premiérem země bude koncem příštího roku Andrej Babiš. A oba dva politici jsou nakloněni Rusku, oba dva akcentují ekonomické zájmy nad zájmy ideologickými, čili dělají co? Přesně to, co dělal Petr Nečas koncem května 2013 v Moskvě. A to Američany děsí. A protože Zemana se jim odstřelit nepodařilo, červené karty v listopadu 2014 nevyšly a podpora Zemanovi v důsledku migrační krize atakuje maxima mezi voliči, rozhodli se Američané odstranit Babiše. Protože nemohou připustit, že by v ČR byli dva nejvyšší představitelé pro-rusky orientovaní.

Šlachta je pojistkou v politickém granátu

Jak se vyznat v mocenských zájmech tohoto politického guláše? Robert Šlachta je klíčovou osobou celé kauzy. On drží klíče od toho, jestli ÚOOZ začne nebo nezačne vyšetřovat kauzu Čapí hnízdo (která ohrožuje Babiše) anebo kauzu OKD (která ohrožuje ČSSD). Obrovská alergická reakce Andreje Babiše je nabíledni. Šlachtova ÚOOZ odstavila kauzu Čapí hnízdo na vedlejší kolej, o Agrotecu je také ticho po pěšině, naopak se v poslední době začalo mluvit o podílu Bohuslava Sobotky na průseru s prodejem OKD Zdeňku Bakalovi. Reorganizace ÚOOZ tak určitě není náhodou.

Nezávislý pozorovatel tedy zcela jasně pochopí, že snaha o reorganizaci ÚOOZ je cestou, jak se zbavit Šlachty a dostat na jeho místo jiného plukovníka, který nedovolí otevření kauzy OKD proti Sobotkovi, zvláště ne teď před volbami na podzim. Nový plukovník by však naopak mohl začít znovu vrtat do kauzy Čapí hnízdo a Agrotec, což by existenčně ohrozilo nejen Babišovy vyhlídky na vítězství příští rok na podzim, ale i jeho celé impérium Agrofert. V celé kauze tak leží na stole mnoho karet mnoha barev a každému jde o vítězství, jenom pro každého to vítězství vypadá úplně jinak.

Lidé okolo amerického velvyslanectví chtějí Šlachtu pro to, co jako plukovník dokáže zajistit proti českým politikům za svinstva z odposlechů a sledovaček, Babiš chce Šlachtu pro to, co dokáže zamést pod koberec, Sobotka nechce Šlachtu pro to, co by mohl Šlachta z pod koberce vytáhnout, Bakala chce Šlachtu pro to samé, pro co ho chce Babiš a novináři z fiat-alternativy nechtějí Babiše pro to, pro co ho nechce Sobotka.

Poslední zpráva odhalila, že Babiš půjde v pondělí za prezidentem, aby odvolal Chovance. A je zcela jisté, že Babiš přijde za Zemanem s ultimátem, že pokud nebude odvolaný Chovanec, může Zeman zapomenout na to, že by hnutí ANO podpořilo Miloše Zemana pro znovuzvolení do funkce prezidenta.

A Václav Moravec v OVM se Šlachty zastával v neděli tak moc, jak to jen šlo. I to lecos vypovídá o mocenském rozložení sil v České republice.

Ne náhodou taková politická míchanice připomíná ZOO, kde se politici jako zvířata přetahují o kořist, ale nikdo z nich si nechce přiznat, že jim všem z huby kape krev zardoušené demokracie.

-VK- šéfredaktor AE News