Nejsou to žádní zoufalí imigranti, ale PLACENÍ žoldáci! Je nutné, ptát se KÝM!

Vladimíra Vítová
21. 8. 2016
Vzkaz evropským i českým politikům:
“Konce Evropy bude dosaženo. Tohle jste chtěli? Jestli ano, tak spusťte Ódu na radost.”
Migrace je de facto projekt vzniku takzvaného Evropského chalífátu. Organizují ji tajné služby s cílem zlikvidovat státy a vytvořit nové, s novými „národy“ a s novými jazyky. To je důvod, proč proti migrantům nikdo vážně nezasahuje. 


Evropská státní moc je záměrně deaktivována. Záměrně je dáván prostor teroristickým útokům, při nichž evropské státy ostentativně předvádí, že nejsou schopny se ubránit. Imigrantští žoldáci v klidu prochází přes hranice, armáda nikterak nezasahuje a policisté mnohdy nesmí být ani ozbrojeni.

Již v roce 1991 proběhla v Itálii zkouška, nakolik jsou evropské státy schopny poradit si s přívalem migrantů, který jim někdo zorganizuje. 

 
Migrace do Evropy tedy reálně začala již před 25 lety! Jedná se totiž o  oficiální plány EU, tzv. projekt EUROMED. Tento program počítá s  přijetím až 80 miliónů imigrantů mezi lety 2010 – 2050. K této číslici dospěl EUTOSTAT. Údajně má jít o vyrovnání demografického úbytku.

Migrační příval je organizovaný. Evropské vlády samotné udělaly vše pro to, aby masovou migraci spustily. Žádná masová migrace však nezačíná sama od sebe. Napřed se objevují malé potůčky, které se časem promění v migrační řeky. Jedná se o destrukci státních hranic v přímém přenosu.

Jací migranti do Evropy přichází? Jedná se především o muže ve vojenském věku. To znamená, že se jedná výlučně o žoldáky! Ti absolvují nebezpečné plavby a mnohakilometrové organizované pochody. Každou imigrační skupinu vede lídr, který žoldákům ukazuje, kam a proč mají jít. V  imigrantských táborech jsou placeni a organizováni. Těmto žoldákům jsou vydávány podivné dokumenty, které policie z nějakých důvodů akceptuje. Když však vy sami jedete někam oficiálně, tak musíte mít všechny doklady platné. U imigrantů–žoldáků ale najednou stačí pouhý papír vytištěný na tiskárně! A policisté nijak nereagují, což znamená, že tajné služby jsou informovány, protože ony samy průchod migrační vlny organizují. A  jako vrchol všeho jsou v běženeckých táborech záměrnému násilí bezskrupulózních žoldáků vystavováni obyčejní lidé a děti – tedy opravdoví migranti – kteří ovšem slouží POUZE jako krytí. A vůbec NIKDO se nepokouší opravdové migranty od žoldáků oddělit!

Imigrační pochody byly organizovány kvůli vytvoření propagandistického mediálního obrázku, aby byla Evropanům předvedena takzvaná „uprchlická“ vlna. Všichni žoldáci v klidu pochodovali, aniž by zasáhla policie či jednotky zvláštního nasazení. Nyní se již oficiálně i tajně vozí do Evropy letadly.

http://nejvic-info.cz/jake-pasazery-vozi-tajne-v-noci-do-nemecka-aneb-i-nas-ceka-horky-podzim/

Není to tedy atak zoufalých migrantů, ale evropská elita jedná podle Kalergiho plánu – jde o legální genocidu evropských národů pomocí míšení ras.

http://xn--identit-fwa.com/blog/2012/12/11/il-piano-kalergi-il-genocidio-dei-popoli-europei/

OSN prosazuje oficiálně genocidu Evropy neustálým vybízení k přijímání miliónů uprchlíků, aby se „kompenzovala nízká porodnost v Evropě“. Zpráva OSN z roku 2000 má název „Migrace k náhradě původního obyvatelstva: řešení pro stárnoucí a upadající populace“ a uvádí, že Evropa bude v roce 2025 „potřebovat“ 159 miliónů imigrantů.

http://www.rukojmi.cz/clanky/810-proc-se-evropa-zmita-pod-naporem-bezencu-jichz-je-u-novych-zdi-a-plotu-nekolik-milionu

V téměř půlmiliardové Evropě vládne 28 členná evropská komise. A ten, kdo má pod kontrolou těchto 28 lidí, vládne celé Evropě!

Příčinou uprchlické krize je podle evropských i našich politiků občanská válka v  Sýrii. Je však opravdu zvláštní, že uprchlická krize se přesně kryje s  tím, kdy nadace OSF George Sorose darovala peníze Úřadu pro migrační politiku a Platformě pro mezinárodní spolupráci. A obě tyto organizace (a další neziskovky) začaly masívně podporovat usazení migrantů z  třetího světa v Evropě. Dnes je práce pro neziskový sektor velmi lukrativní. Stačí napsat pár pro-evropských a pro-migračních článků a  záhy máte permanentní pozvánku do České televize a rozhlasu. A spolu s  tím přicházejí i granty a dotace. Tyto peníze ale mají za úkol pomoci zlikvidovat národ, jeho tradice a kulturu.

http://www.nwoo.org/2016/08/18/kdo-samostatne-vytvoril-evropskou-uprchlickou-krizi/

Bernie Sanders, kandidát na amerického prezidenta: „Globální ekonomika nepracuje pro většinu lidí. Je to ekonomický model vyvinutý ekonomickou elitou ve prospěch ekonomické elity.”

Vloni našel reportér Sky News na řeckém ostrově Lesbos migrantské příručky. Tyto – v arabštině napsané – příručky byly dodávány takzvaným uprchlíkům skupinou, která si říká: VÍTEJTE V EU! I v naší zemi máme imigrační portál: VÍTEJTE V ČR. Je financován Ministerstvem vnitra!

http://www.imigracniportal.cz/

Naši vlastní politici nám zcela bez uzardění říkají, že na terorismus a ním související mrtvé si musíme zvyknout – viz slova „českého“ ministra zahraničních věcí Lubomíra Zaorálka, která vyřkl po útoku v Nice: „V Iráku je tolik mrtvých běžné, a tak si musíme také zvyknout.“ Mimochodem, ve Francii je vyhlášen výjimečný stav, který má trvat minimálně až do ledna 2017. Chystá se to snad i u nás?

Slovenský profesor Peter Staněk uvedl před rokem doslova toto: „Bohužel mám obavu, že jde o rozsáhlý plán, jak rozšířit kontrolu společnosti. Všimněme si, jak se v mnohých zemích začínají přijímat zákony, omezující právo na shromažďování, právo na svobodu informací a právo na svobodu slova. Formálně se to dnes staví do pozice, že je třeba bojovat proti extrémistům (pravicovým i levicovým), že je třeba bojovat proti názorům, které jsou „nesprávné“ vůči imigrantům, ale osobně se domnívám, že je to širší proces. Proces, který má podporovat pouze tzv. správné názory, a ty nesprávné se budou tvrdě perzekuovat. A mně to začíná stále víc připomínat psychologickou přípravu a spuštění Vlasteneckého zákona – PATRIOT ACT – jak tomu bylo ve Spojených státech. To znamená, že se ve společnosti vytváří klima, jehož jediným řešením bude zásadní omezení práva. Nejdříve práva demonstrovat proti imigrantům a později práva demonstrovat proti jakémukoli nevhodnému názoru. A to se může týkat i sociálních nepokojů.“

Platón: Nakonec Vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.