VIDEO: Aktivista, který pořídil fotku zakrváceného chlapce v sanitce, je ve skutečnosti napojený na skupinu teroristů, kterou financují USA! [CZ Titulky]

VK
27. 8. 2016 AE News

Propaganda západních médií opět překročila další rubikon. Před zhruba týdnem přinesla světová média dojemné video malého chlapce, který byl vytažen z trosek domu v syrském Aleppu a zdravotníci ho posadili do sanitky na křeslo. Dojemné video a fotografie obletěly svět s obrovskou nenávistnou narací proti Rusku a proti vládním vojskům Bašára Asada. 

Jenže v té samé chvíli, o pár kilometrů dál v Aleppu, rebelové za pomoci amerických raket TOW srovnaly se zemí několik domů. Z jednoho z nich záchranáři vytáhli jiného chlapce, také krvácejícího, ovšem jeho fotografie se do médií na západě nedostala, protože se nehodila do západní propagandy. Druhé dítě totiž bylo obětí minometného a raketového ostřelování vládních pozic ze strany rebelů, kteří používají americké střely TOW i proti statickým cílům, jako jsou budovy.

Omran se dostal na titulní stránku amerických mainstreamových médií…

Ovšem to není to nejzajímavější. Uživatelé internetu upozornili ruskou televizi RT, že autor fotografií chlapce v sanitce je ve skutečnosti člověk, který podporuje teroristickou skupinu rebelů, která se jmenuje Al-Zenki. Tato skupina v červenci podřezala hrdlo palestinsko-syrskému dítěti. A tento fotograf a aktivista si s těmito teroristy klidně pořizoval selfíčka, kterými se chlubil na svém Facebooku. Když se dostal do hledáčku médií, fotku ze svého profilu rychle smazal. Jak je vidět, toto skandální odhalení nechává americké úřady zcela klidné, dokonce od něho dál odebírají fotografie ze Sýrie, jako byla ta s malým chlapcem v sanitce. Aby toho nebylo málo, skupina Zenki je na americkém seznamu „umírněné opozice“ v Sýrii a přijímá od USA materiální, finanční a zbrojní pomoc. Skutečnost, že USA podporují v Sýrii skupinu, která 12-letému dítěti odřeže hlavu, ukazuje na pravý charakter americké vlády.

Západní mainstreamová propaganda využívá služeb teroristických skupin v Sýrii a vůbec jim to nevadí. Konzumenti mainstreamu se to samozřejmě nesmí dozvědět, protože jinak by asi koncový gaučový uživatel televize začal pochybovat nad morálním rozměrem zpravodajství, které mu do hlavy sypou komerční a státní média. Pokaždé, když se objeví na mainstreamu dojemné foto s nějakým dítětem, je třeba se mít na pozoru. Novináři se neštítí pracovat ani s mrtvolkami dětí, jak ukázal případ z loňského roku s malým utonulým chlapcem vyplaveným na pobřeží Turecka. Informovali jsme o něm zde. Poté, co západní média zaplavila fotografií informační prostor, tak se ukázalo, že fotograf, který snímek pořídil, si nechal mrtvolku dítěte naaranžovat jedním ze záchranářů pobřežní stráže.

…ale stejně se zachovala i německá média. Náhoda?

Vloni to byl utonulý Ajlan, dnes je to zakrvácený Omran. Příště to bude zase někdo jiný. Západní média si vždy ale budou vybírat jen ty děti, které zahynou na moři z řad migrantů, ale ne ty, které zemřou pod koly náklaďáku islámského teroristy v evropské metropoli. Budou ukazovat zakrváceného chlapce po bombardování čtvrti syrskou armádou, ale neukážou celou třídu mrtvých dětí po náletu amerického dronu na školu v Afghánistánu. Mediální spin (faleš) je součástí mainstreamové propagandy, která spolupracuje na konceptech NWO v jednotlivých zemích EU spolu s elitami, neboť ty je financují. Kryjí si vzájemně záda.

Nejen o o Sýrii si budeme povídat dnes večer od 19:00 hodin na Svobodném rádiu v mém pravidelném pořadu, k jehož poslechu vás všechny srdečně zvu. Budeme mluvit o Angele Merkel v Praze, o situaci na Ukrajině a o dalších zajímavostech.

*Titulky ve videu nahoře zapnete tlačítkem „CC“ v jeho spodní liště.

Záznam pořadu

-VK-
Šéfredaktor AE News