Lidský odpad přehřáté H.Clinton Televize Fox News ji v pořadu Spravedlnost s respektovanou soudkyní a advokátkou Jeanine Pirro tvrdě odsoudila za její slova!

Patrik Juda
13.9. 2016   Rukojmí
Hillary Clinton urazila všechny Trumpovi voliče na setkání LGBT komunity v New Yorku a den na to zkolabovala. OSN se chystá na globální summit a Barack Obama by tam měl prý popostrčit ostatní země k přijímání více uprchlíků..
Americká kandidátka na prezidentku Hillary Clinton urazila podporovatele svého protivníka Donalda J. Trumpa při svém vystoupení pro organizaci LGBT ( lesby, gayové, bisexuálové a transgender osoby ) v New Yorku a prohlásila, že polovinu voličů pana Donalda J. Trumpa můžete dát do jednoho koše, protože ji tvoří politováníhodní ubožáci.

Pro mě trochu paradoxně byl pod paní Clinton po celou dobu jejího projevu slogan, že společně budeme silnější, ač její slova rozhodně nespojují, ale přesně naopak. Ponižuje voliče druhého prezidentského kandidáta pana Trumpa. Komunita LGBT ji za to odměnila potleskem a smíchem, což mi také nepřijde jako projev tolerance od lidí, kteří tak často o toleranci a lidských právech hovoří.
“Oni jsou rasisté, sexisté, homofóbové, xenofóbové a islamofóbové”. “A naneštěstí oni jsou takový a on (D.J.Trump) je vyzdvihuje”. Za svá slova se sice později omluvila, nicméně již je vyslovila a televize Fox News ji v pořadu Spravedlnost s respektovanou soudkyní a advokátkou Jeanine Pirro tvrdě odsoudila za její slova.
To prý říká ta Hillary, která bere peníze od zemí, ve kterých shazují homosexuály ze střech a kde ženy nemají právo ani řídit auto. “Ona nám říká islamofob”? A to bylo v předvečer jedenáctého září a po San Bernardinu (1.12.15 islamističtí fanatici Farook a Maliková postříleli 14 lidí v kalifornském centru pro hendikepované a 17 lidí postřelili), nebo po Orlandu (další fanatik Mateen vystřílel gay klub a povraždil 50 lidí dne 12.6.2016) dodala paní Pirro.
Pokud mám obavy z muslimských džihádistů, tak jsem islamofob, tázala se také paní soudkyně Pirro. “Ty královno Black Lives Matter (extrémistické hnutí, kterému Clintonová vyjádřila podporu)”. “Ty mi budeš říkat rasistko”. Hillary Clinton ve svém projevu ale dehonestovala i tu dle ní druhou polovinu Trumpových voličů, kterou považuje za lidi frustrované z vlády a z ekonomické situace, kteří si prý myslí, že na nich nikomu nezáleží a jejich životy, nebo budoucnost nikoho nezajímají. Chtějí prý jen pouze zoufale změnu.
“Hillary ty máš pravdu v tom, že my všichni chceme zoufale změnu”. “Hillary ty jsi lhářka”. “Jsi podvodnice, která nemá čest”. “Jsi povýšená, arogantní a pohrdavá”. “A pokud si myslíš, že tvá poloviční omluva tě očistí, tak jsi na omylu”.
Silná slova, ale za mě zcela zasloužená a k paní Clinton se vyjádřil i Donald J. Trump, když reagoval, že Hillary urazila jeho voliče, což jsou miliony nádherných a pracujících lidí a věří, že za to ve volbách zaplatí. Také tomu věřím, pokud se vůbec uzdraví. Mike Pence, který kandiduje za Republikány na viceprezidenta říká, že toto prohlášení ukazuje nedostatek respektu k milionům lidí, kteří podporují Donalda Trumpa, a kteří jsou tvrdě pracující lidé jako farmáři, horníci, učitelé, veteráni, nebo policisté. “Jsou to Američané a zaslouží si náš respekt”.
Paní Clintonová titulovala Donalda Trumpa například jako velkohubého klauna, tak kdo je potom ale ona? Napadat voliče protikandidáta a označovat je za ubožáky je samo o sobě ubohost a znak slabosti i strachu z neúspěchu. Údajné spiklenecké teorie, že je paní Clintonová vážně nemocná, až tak konspirační býti nemusí, potom co včera v New Yorku omdlela, ztratila botu a do auta ji dotlačili tělesní strážci.
Napřed její volební tým sváděl kolaps Clintonové na přehřátí organismu a po pár hodinách ji prý bylo opět skvěle, a že je prý v New Yorku krásný den. A to ji prý již údajně v pátek diagnostikovali zápal plic a ruší teď na čas svou kampaň. Až tak skvěle jí tedy asi nebylo a nechápu proč to tvrdila, když jí lékařka diagnostikovala zápal plic. Tak ať má pevné zdraví, protože první televizní souboj s Donaldem Trumpem má být již za dva týdny a Trumpova kampaň se valí Amerikou dál, narozdíl od nemocné Hillary Clinton.
S velkou rezervou napíši, že je možná dobře, že paní Hillary Clinton nezkolabovala na přehřátí organismu již o den dříve na setkání s gayi a lesbami, protože by to mohl někdo nehodný svádět na ně, ale ve skutečnosti a se vší vážnosti již nikoliv pouze bulvární média spekulují nad zdravotním stavem paní Hillary Clinton. Spekulují od možné epilepsie, pneumonie, či Parkinsonovy choroby, až po syfilis chycený od manžela Billa, ale to už je velmi bulvární spekulace. V New Yorku to žije a již za týden tam bude výroční summit OSN.
OSN chystá na globálním summitu v New Yorku, který se uskuteční 19.9. představit návrh závěrečného dokumentu, který se má prý pokusit odsouhlasit 193 zemí z OSN, a to i za přispění pana prezidenta Baracka Obami. V návrhu dohody (Global Impact) jsou stanovení a dlouhý výčet principů, ve kterých se například píše, že situace migrantů a uprchlíků je vážná a tak moc politicky sporná, že i po dnech intenzivního vyjednávání na konceptu mezinárodní dohody se světové národy pozvedli s prý virtuálními a nekonkrétními povinnostmi, které prý ale cesty uprchlíků bezpečnějšími a lepšími neudělají (NY Times). Neboli některým zemím se naštěstí nechce pouštět na své území úplně každého, a to i bez jakýchkoliv dokladů.
“Země západní Evropy spolu s Ruskem se vzpírají závazku přesídlit deset procent všech uprchlíků světa, kteří prchají před válkou a exekucí”. Uprchlíci a migranti mají být hlavním tématem výročního globálního summitu OSN a prezident Barack Obama plánuje vést setkání při hlavním shromáždění s úsilím a snahou prý k pošťouchnutí ostatních zemí v tom, aby přijímali více uprchlíků. Věřím, že v tom bude pan Obama stejně úspěšný jako doteď ve své funkci prezidenta.
V novém a obsáhlém dokumentu, který chce OSN konečně a po dlouhém odkládání schválit přesně za týden v New Yorku, se píše například, že humanita byla v pohybu již od dávných časů. “Někteří lidé se přesouvají při hledání nových ekonomických příležitostí a při hledání nových obzorů”. “Ostatní utíkají před válečnými konflikty, chudobou, málem jídla, terorismem, násilím a potlačováním lidských práv”. Neboli zjednodušeně a podle OSN může migrovat každý kam chce, a tam kam chce, tak tam mají povinnost jej přijmout. Jen za loňský rok dle OSN opustilo své země 24 milionu lidí a desetkrát tolik jich prý může býti považováno za migranty (přesně 244 milionů lidí), kteří žijí jinde, nežli v zemi, ve které se narodili.
Dokud nebude mít tento nový dokument pro migraci, který představí generální tajemník OSN pan Ban Ki-moon platnost v mezinárodním právu, tak prý bude každá věta sporná a předmětem jen dalších jednání. Schválení tohoto dokumentu má prý jen přinést trochu toho pohodlí a útěchy milionům mužů, žen a dětí hledajících bezpečí a příležitost v zahraničí. Žádná země by prý neměla zadržovat dětské uprchlíky bez dokladů a tato praxe by měla býti ukončena.
Myslím, že by naopak bylo dobré, kdyby byla ukončena celá OSN i se svými arabskými princi, hledáním nových obzorů a patentem na to, jak má svět vypadat a fungovat. Jejich představa je pro mě absolutní anarchií a koncem evropské civilizace.