VIDEO: Ruská armáda vyvrátila závěry holandských vyšetřovatelů o zkáze letu MH 17. Ukrajina nechce vydat svá data a má zřejmě krev na rukou! [CZ Titulky]

-VK-
30. 9. 2016   AE News


Mezinárodní tým vyšetřovatelů vedených Holandskem dnes (28.9. pozn.NR) uveřejnil vyšetřovací nález k tragédii letu MH17, který byl před dvěma roky sestřelen nad východem Ukrajiny. Letadlo měla sestřelit raketa systému BUK vypálená z pozic povstalců na východě Ukrajiny [1].

Malajský dopravce přišel o stroj Boeing, když byl ukrajinským řízením letového provozu naveden nad území ovládané povstalci na východní Ukrajině. Stroj se zřítil a v jeho troskách zahynuli především holandští turisté. Vyšetřování mezinárodní komise od počátku doprovázejí dohady a netransparentnost.

Vyšetřovací komisi byly ze strany USA poskytnuty „důkazy“ ze satelitů, ale ty jsou vedené v režimu tajné a členové vyšetřovací komise museli Američanům podepsat mlčenlivost. Jde o důkazy vedené v neveřejném režimu. Podle pozorovatelů se Američané obávají z odhalení schopností ultravysokého rozlišení jejich špionážních satelitů. Ty jsou podle posledních informací schopné rozlišit barvu lidského vlasu na bílém stole.

Ruská analýza poškození letadla letu MH17

Ruské ministerstvo obrany odtajnilo a uveřejnilo radarová data z vojenského radaru Rostovské oblasti z osudného dne. Kyjev nic takového neudělal, protože prý taková data nemá, neboť v osudný den byl primární radar pro Luhanskou oblast vypnutý kvůli shořené pojistce. Kvůli této výmluvě se na ruském internetu spustila satirická kampaň o tom, jak Ukrajina je státem, ani ne tak na baterky, jako spíš na pojistky.

Pokud vypadne pojistka a přestane vám fungovat primární radar nad částí území, v každé jiné zemi by to způsobilo katastrofu a zhroucení letového provozu. Ne tak na Ukrajině. Tam je možné úplně všechno. Dokonce se na alternativě spekuluje, že Ukrajinci si vypnuli radar úmyslně, aby nebyl důkaz pro pozdější vyšetřování. Na ruském radaru není totiž žádná přilétávající raketa k letadlu vidět. To napomáhá teorii o výbuchu nálože na palubě anebo v zavazadlovém prostoru. Letadlo se náhle zřítilo. Ruská armáda ale nemá z Rostova radarový dosah na západ od místa katastrofy, takže nelze říct, jestli raketa neletěla v letové stopě letadla ze západu. Jenže to by ji museli vypálit Ukrajinci, ne povstalci na východě. A to by Ukrajinci museli poskytnout svá radarová data.

 

Snímky z amerického satelitu smí vidět jen 6 vyšetřovatelů. Nikdo jiný!

Je zcela jasné, proč USA nechtějí poskytnout důkazy veřejnosti a pokud by to byla pravda, že raketu vypálili povstalci, tak by to ukončilo veškeré spekulace. Ruský radar v Rostovu totiž nezaznamenal žádný letící objekt v blízkosti Boeingu a raketa Buk by na radaru byla viditelná zcela bezpečně, protože ruský radar má rozlišení s minimální odrazovou plochou pouhého 0.35 metru čtverečního, takže radar vidí i malé drony ve vzduchu. Z východu Ukrajiny, který pokrývá dosahem ruský radar v Rostovu, žádná raketa zjevně nevyletěla, takže tvrzení týmu vyšetřovatelů, že raketu vypálili z východu Ukrajiny povstalci, je nepravdivé. Bez radarových dat z ukrajinské strany nebude nikdy možné říct, odkud byla raketa vypálena a kým. Vyšetřovatelé se odkazují pouze na jakési kamerové záběry ukrajinského rádia Svoboda, které údajně zachycuje ruský protiletadlový systém BUK převážený na transportéru na okraji Luhansku.

Rusko zveřejnilo radarová data Rostovské oblasti

Rodiny a pozůstalí se tak kvůli Kyjevu a USA nikdy nedozví, kdo skutečně dal pokyn k sestřelení malajského Boeingu. Nikdo nevysvětlí, proč Ukrajina vypnula v onen den svůj primární letový radar v Luhanské oblasti, proč Američané tají své snímky s důkazy a mohou je vidět pouze vyšetřovatelé, kteří Američanům podepsali mlčenlivost. Co na těch satelitních snímcích je, bez ohledu na kvalitu a rozlišení, proč museli kvůli nim vyšetřovatelé podepisovat Američanům smlouvy o mlčenlivosti, to se asi nikdy nedozvíme. Znovu se ukazuje, že Ukrajina pouze hraje roli poslušné loutky amerických páníčků, kteří právě v tuto chvíli privatizují ukrajinský bytový fond obyčejných Ukrajinců, vodárny a teplárny, kompletně celou infrastrukturu. Ukrajinu čeká stejné rozkradení jejich národního majetku, jako byla rozkradena Česká republika po roce 1989 a dnes občané v ČR sklízí hořké plody tohoto procesu. 100,000 bezdomovců v ČR v ulicích, zákazy kouření, konec domovní svobody kvůli topení pevnými palivy, omezování zpěvu po 22. hodině anebo jen tak, pro nic za nic, přes půl miliardy korun pro první várku více jak 2,000 islamistů, kteří se stanou budoucí bojovou základnou Evropské islámské fronty, která se formuje už dnes ve Francii a v Německu na úrovni jednotlivých mešit.

 

Ukrajina je v procesu divokého rozkrádáni jako v ČR v 90. letech

Ukrajina se stala obětí podvodu s nadějí, velkého falešného snu o svobodě, která nepřišla. Ukrajina byla chudá, ale po Majdanu je ještě chudší. Ti, co měli před Majdanem na Ukrajině málo, mají dnes ještě méně. Ti, kteří měli hodně, dnes mají ještě více. Představa o jiné Ukrajině vzala za své, když se země začala před dvěma lety vracet ke kořenům nacistické Ukrajiny formátu Stěpana Bandery. Tyto procesy zajišťují dodnes v Kyjevě neziskovky, které stejně jako v ČR jsou i tam financované z fondů George Sóroše a amerických fondů, které používají na Ukrajině operativní krytí amerického velvyslanectví v Kyjevě. Ukrajina tak věrně, až na pár detailů, kopíruje transformační proces, který známe z první poloviny 90. let v ČR. Divoká privatizace, tunelování, bezbřehá korupce, loutkový prezident, kterému tleskají v americkém kongresu, ale doma na něho plivou. Tolik podobností, tolik souvislostí.

Vrchní velení ruské protivzdušné obrany

Ukrajinský národ si prošel těžkou historií a zaslouží si vládu, která bude mít na mysli jen zájmy lidu a nikoho jiného. To ale současná kyjevská vláda není a ani nikdy nebude. Reprezentace současné Ukrajiny vzešla z násilného puče a nová Ukrajina se opírá o odkaz masového a válečného zločince Bandery. Kauza letu MH17 je prostě jenom prostředek a nástroj, jak poškodit Rusko za osamostatnění Krymu. Podobně, jako když zakazují ruským sportovcům olympiády a potom se v uniklých dokumentech ukáže, že sportovci ostatních zemí zobají zakázané látky jako na běžícím pásu. Pokud je někde důkaz, že let MH17 sestřelili povstalci a takový důkaz je nezvratný, už dávno a dávno by ho uveřejnili. Netrvalo by to dva roky, ani rok, ani měsíc. Bylo by to hned a okamžitě na stole. Spravedlnosti a pravdy se tudíž nikdo nedočká.

– – –

 *Titulky ve videu zapnete tlačítkem „CC“ v liště videa.