Exkluzivně: Když nemohou Zemana sesadit a hrozí jim i jeho znovuzvolení, rozhodli se najít cestu, jak funkci prezidenta v ČR zrušit! V pozadí Soros a londýnská schůzka! „Nulové řešení“ je na stole!

– VK –
28.10.2016  AE News

Kauza „Bradygate“, o které náš server jako první přinesl informace před 2 dny zde, dostává úplně hrozivé a neskutečné obrysy. Přitom náznaky bylo možné sledovat už dříve, ale teprve nyní dochází k odkrývání karet. Neuvěřitelná zdravice a patetické vystoupení několika desítek „umělců“ a „osobností“ v pořadu Show Jana Krause na TV Prima odhalila překvapivou souvislost, na jejíž detaily byla dnes redakce AE News od našeho zdroje upozorněna.
Neziskový sektor v ČR selhal ve své práci proti prezidentu republiky. To je podle našeho zdroje stanovisko londýnské centrály Open Society Fund amerického miliardáře George Sorose. Tuto informaci ze zákulisí této mamutí neziskovky jsme získali dnes dopoledne. Už před dvěma dny v kauze Brady jsme upozornili, že máme indicie, že v útoku a zpravodajské hře proti prezidentovi se angažují zahraniční subjekty. Ovšem nová informace pro nás je opravdu znepokojivá. Neziskovky zjistily, že prezident Zeman je kandidátem globalistů a je pod jejich ochranou. Nemohou ho „sejmout“, pokud bych měl použít tento slovník.

Provolání pár desítek „Pragováků“ k národu. Projev zoufalství v boji proti globalismu.

Podle našich informací v Londýně došlo koncem srpna tohoto roku k přijetí rozhodnutí a plánu na zrušení funkce prezidenta v ČR. Na jednání v londýnském City bylo přítomno několik představitelů českých neziskovek, ale také zástůpcu české kulturní fronty a dokonce jeden politik parlamentní strany, která je nyní v parlamentu v opozici. Zjišťujeme podrobnosti a bez konkrétních důkazů nechceme zatím vynášet jména o těchto lidech. Kauza „Brady“ je podle názoru naší redakce přímo produktem této londýnské schůzky. A důkazy máme celou dobu před sebou, ale nevěnovali jsme jim pozornost. Na Primě v pořadu u Krause tento názor a tato výzva zazněla dokonce před miliony diváků. Tu samou výzvu na zrušení funkce prezidenta vypustil i senátor Kubera. Více zde. Nelíbí se mu nápad na zrušení Senátu, a proto vyzval, aby raději byla zrušena funkce prezidenta.

[VIDEO] Návrh na zrušení funkce prezidenta v čase videa 11:35

Poprvé v ČR tento nápad zazněl nahlas od Tomáše Klvani (profil zde) už v roce 2015 [1], který pomáhal zakládat Aspen Institute Prague [2]. To je česká a pražská pobočka think-tanku amerických neoconů se sídlem v Coloradu [3]. Tato pobočka je přímou linkou mezi operačním centrem neoconů, americkou ambasádou, a neziskovkami v ČR. Klvaňa dnes mj. řídí neziskové aktivity Zdeňka Bakaly [4]. Viceprezidentem pobočky je Michael Žantovský, který také u Krause měl hlavní slovo. Právě z okolí těchto lidí začala být do českých médií prosazována myšlenka zrušení funkce českého prezidenta, protože americké elity již nemohou ovlivňovat v ČR přes senátory a poslance budoucí volbu prezidenta. Už není možné dosadit do funkce prezidenta alkoholika s krátkými nohavicemi. Václav Klause byla jiná story. Ten Američanům nevadil, protože je národní elitář a zarytý antiglobalista. A to americkým elitám velmi vyhovovalo. Jenže poté, co prošla změna ústavy a lidé si volí prezidenta sami, došlo k přeseknutí vlivu amerických neocons na chod Pražského hradu.

 [VIDEO] Tomáš Klvaňa prezentuje pražskou pobočku Aspen Institute v angličtině americkým nadřízeným

Náš informační zdroj, který nám poskytuje z nejvyšších kruhů tyto informace a souvislosti, upozorňuje a zdůrazňuje, že procesy řízení proti prezidentu republiky v ČR selhaly. Neziskový sektor nesplnil svojí úlohu a podpora prezidentovi je mezi lidem obrovská. Americké elity podle našich informací už sondovaly mezi českými politiky, zda-li by bylo možné legislativně přímou volbu prezidenta zrušit a vrátit do původních kolejí, aby byl prezident volen sněmovnou a senátem. Možné to je, ale byla by to politická sebevražda, žádná z vládních stran do toho nechce jít. Vzít lidem přímou volbu už není politicky únosné. Ve spolupráci s londýnskou centrálou Open Society Fund tak koncem srpna došlo k okamžité aktivaci tzv. nulového řešení. Protizemanovská opozice v ČR nedisponuje žádným kandidátem a leaderem podle analýzy Aspenu, který by dokázal Zemana ve dvoukolové volbě porazit. Vyprázdněnost opozice je tristní, nominace pana Horáčka, kterého 98% obyvatel nezná, je drsným přiznáním reality, že Zeman nemá protikandidáta.

Americké neocon elity chtějí získat ČR pod svůj vliv stejně, jako získali Polsko po posledních parlamentních volbách. Centrum světového Židovstva (Praha) nesmí přejít pod kontrolu globalistů, tím by byl ohrožen i samotný Izrael! Cílem je militarizace země a fašizace země proti východnímu partnerství, myšleno proti jakýmkoliv vazbám, politickým nebo ekonomickým, se zeměmi na východě, především proti Rusku a Číně. Neziskovkám v ČR dosud nedošlo že řízení světové moci, nástroje světové moci (kapitál) se přesunují do Číny. Postupně toto začínají politici chápat, vyšší procesy řízení postupně působí na lidi tak brutálně, že jim to pomalu otevře oči. Miloš Zeman je kandidátem globalistů v ČR pod ochranou euroasijského křídla globálního prediktora a proto je prezident nedotknutelný, bez ohledu na to, kolik munice, kolik červených karet nebo vajíček na prezidenta neziskovky a cizí ambasády nahází. Procesy řízení světové moci se přesouvají ze západu na východ, Brexit pouze zahájil demisi západní moci, postupně bude následovat útlum vlivu v USA v Evropě, poté vliv americké armády, demise NATO a také restrukturalizace a zmenšení Evropské unie na ose Eurozóny, protože to je diktátem Číny a prediktora. Kdo se nepodřídí jednotnému trhu a měně, globalisté ho odepíší.
 

Umělecká a havlistická fronta u Krause na Primě.

Česko a zejména Praha je centrem kabalistické moci, centrem světového Židovstva a kontrola nad tímto městem a potažmo státem rozhoduje kroky a dějiny celé Evropy. V Čechách začala II. sv. válka (Mnichovská zrada), v Čechách také skončila (myšleno na evropském území, ne v Pacifiku). Američtí neocons mají od počátku 90. let v ČR své lidi. Veřejnost je veskrze začala označovat jako havlisty, havloidy, sluníčkáře, havlérku, Pražskou kavárnu. Jsou to tradičně dvě skupiny lidí. Jednak to jsou umělci, umělecká fronta, která mění informační pole v médiích. Druhou skupinou jsou vyškolení politici, kteří získali studiem v USA, v Británii a na západních školách informace a schopností pro tzv. „leadership“, tedy vůdcovství. Skrze tyto „vůdce“, které organizují po světě americké think-tanky (pozor, to nejsou neziskovky, ale jejich řídící ideologické orgány!) a ty financují jednotlivé neziskové organizace v zemi, ale také mají kontakty do mainstreamu, novin a televizí, kde postupně ovládnou média.

Na televizi Prima u Krause došlo k zoufalému výkřiku havlistů o pomoc směrem k USA. Je to vyhlášený poplach. Všichni vrcholní havlisté skrze televizi vykřikli do světa zoufalství, že nemohou nic udělat se Zemanem. Je to důkaz toho, jaké zoufalství havlisty obklopilo poté, co zjistili, že americká moc v ČR upadává a klíče od ČR přebírají globalisté z rukou prezidenta Zemana, který je pod jejich ochranou. Vůbec ani nejde o Zemana Američanům. Koneckonců, Miloš Zeman vystoupil na AIPAC zasedání v USA a sklidil potlesk. Američanům by ani Zeman nevadil. Ale vadí jim Zemanův globalismus a jeho mocenské napojení na Čínu a Rusko. Proti tomu nemohou nic udělat, a proto se rozhodli pro tzv. nulový plán. Když nemohou mít na Hradě svého prezidenta, pokusí se zařídit, aby tam nebyl už v budoucnu žádný prezident!
Tímo vás všechny zvu k dnešnímu pořadu na Svobodném rádiu od 19:00 hodin, kde se budeme hlavně zabývat kauzou „Bradygate“ a snahou likvidaci funkce prezidenta. Všichni jste srdečně zváni k poslechu.

-VK-
Šéfredaktor AE News