Jak chcete integrovat imigranty, když jste nedokázali integrovat ani Romy? Přestaňte do muslimských zemí vyvážet tu Vaši,, demokracii”, která zde od začátku jejího vývozu stejně nikde nezakořenila a ani tam nikdy nezakoření!

Radek Rozvoral
20.10. 2016  Rukojmí

Dienstbierovci, sobotkovci, šabatovci, pelikánovci, pánkovci, kocábovci a ještě několik dalších sluníček se stále bije do prsou, že je potřeba imigranty integrovat a využít je jako novou pracovní sílu, která zde chybí.
Co je to za neskutečný blábol? Tihle „mistři světa“ v integraci měli čtvrt století na to, aby integrovali naše Romy a jak pak pochodili tito slavní integrovatelé? No velice „dobře“.

  Do romské integrace se stále pumpuje více a více financí z našich daní, vzniká stále více a více neziskových organizací na začleňování romského nepřizpůsobivého etnika a výsledek se stále nějak nechce dostavit. Peníze na integraci se každým rokem někam zakutálejí a výsledek je takový, že máme v naší zemi stále více a více vyloučených lokalit, kde tito lidé se svými malými dětmi ve špíně, smetí a mezi odpadky žijí. Jen tak pro zajímavost těch integrujících neziskových organizací pro tuto činnost existuje v České republice cca 150.

Takže si myslíte, že by bylo dobré svěřit těmto multi-kulti osůbkám integraci etnika, které je svou kulturou a středověkou vírou v netolerantní, velice násilnou a ženami opovrhující islámskou ideologii co do stylu života a ve svém myšlenkovém pochodu ještě mnohem problematičtějším etnikem než naši Romové? No samozřejmě, že je to neskutečný nesmysl a jestli k tomu někdy opravdu jednou dojde, tak ještě budeme velice rádi se slzou v oku vzpomínat na naše „zlaté“ Romy.

Nenechme se oblbnout nějakými povídačkami o tom, že imigranty využijeme jako chybějící pracovní sílu. Tito lidé do Evropy nepřicházejí za prací, ale jen a pouze za sociálními dávkami a evropští lídři jsou tak tupí, že jim je dávají. Samozřejmě, že je potřeba lidem, které vyhnala ze svých domovů válka pomoci, ale jedině tam odkud přicházejí nebo v nejbližších sousedních zemích, aby to i pro ně bylo kulturně snesitelnější. K tomu je ale také samozřejmě potřeba, aby se přestala do muslimských zemí vyvážet demokracie, která zde od začátku jejího vývozu stejně nikde nezakořenila a ani tam nikdy nezakoření.