Vydezinfikuje Hillary v Oválné pracovně vše, co by se týkalo jejího manžela Billa…? Na světě je o tom i komix, kde ji ztvárňuje jistá Lois Laneová, černý sen a noční můra Hillary Clintonové, na kterou z toho jdou až mdloby…

Břetislav Olšer

21. 10. 2016   Rukojmí
Pokud se stane prezidentkou USA Hillary Clintonová, je jasné, že to bude jen zásluhou hlasů od psychicky narušených voličů. Jak jinak totiž nazvat svoloč, která byť věděla, že jejich prezident Bill Clinton lhal a zapíral sex se svojí stážistkou Monikou Lewinskou, a přestože se lživě zapřísahal, že s ní nikdy neměl poměr, uznalí Američané, milující Supermany, souhlasili, aby i Bill dál zůstal. v čele jejich státu, kolosu na hliněných nohách.

Proto z vůle Američanů ustál impeachment a nemusel odejít z Bílého domu; je to nebývalý precedent v novodobé vysoké politice. Navíc to byla pro svět tragédie; zůstal šéfem Bílého domu a tak mohl nechat vraždit Srby při humanitárním bombardování Srbska bombardéry NATO. Stal se tak pokračovatelem agresivní politiky USA, která za necelých 250 let své existence podnikla stovky invazí, státního převratů, anexí a válek po celém světě… 200 let terorismu USA: Přehledný seznam všech amerických válečných zločinů, teroru a válek

Ano, je fakt, že Amerika je zemí neomezených možností, ale rovněž zemí omezenců; dokáže si soudný člověk představit jiného světového demokratického prezidenta, který by si dovolil orální sex přímo v sídle hlavy státu? Nebývalá věc, jež by stála prezidentský post kohokoliv z civilizovaného státu, Clintona ne. A jak to vypadá, volby vyhraje jeho žena, asi proto, že jsou oba stejně zhůvěřilí… Přetvářka je hlavní vizitkou Spojených států…

Kdy konečně kromě Trumpa někdo neřekne nahlas, že v USA žádná demokracie není a pokud se nestane něco zásadního, totalita jedné strany je na obzoru…. Navíc jsou to už dva roky, kdy USA vystřídala na špičce zemí s nejvyšším ekonomickým růstem Čína… http://byznys.ihned.cz/c1-63221970-usa-cina-nejvetsi-ekonomika-sveta-po-150-letech

Americký sen, pokud kdy nějaký byl, je ten tam. Při volebních kláních se dva kandidáti na nejvyšší úřad v zemi, potažmo i na světě, veřejně urážejí v přímém televizním přenosu; urážejí se vzájemně připomínkami své sexuality, aby předvedli hloubku svého amerického dna. Nenastal náhodou už konečně čas, aby globální učitel demokracie konečně šel s barvou ven a přestal si hrát na svobodu a demokracii, která začala tím, že sotva kdysi zvolili svého prvního republikánského prezidenta Abrahama Lincolna, brzy poté ho též zastřelili.

Že by byli republikáni odjakživa trnem v oku demokratů a čeho by se proto mohl Donald Trump dočkat…? Dokáže si někdo představit, co  by se dělo, kdyby tento muž a otec čtyř dětí měl orální sex přímo ve své prezidentské pracovně…? Jak by si na něm veřejně před televiznímiu kamerami Clintonová zgustla…?https://www.stream.cz/slavnedny/10008827-den-kdy-se-rozhorel-skandal-clinton-lewinska-18-leden

Co víme o dívce, která se zásluhou svého špičkového orálního sexy umění ocitla také na reklamách doutníků? Dvaadvacetiletá Monika Lewinská dělala stážistku v Bílém domě. Dnes už je jasné, že na rozdíl od jiných stážistek, jež neměly moc šancí vstoupit do historie Spojených států. Monika to dokázala. Jako ta, která “vyhulila” prezidenta jako doutník. Kam se na ni hrabe Marylin Monroe, která jen přišla popřát Kennedymu polonahá.

A země amerického snu a neomezených možností má totiž ráda senzace všeho druhu; na jedné straně jsou falešní puritáni, co trestají byť sebemenší sexuální obtěžování – harassment, sexuální povyražení milují, zvláště senzace, v nichž hrají hlavní roli modré šaty, postříkané od prezidentského spermatu. Proto dnes se japonsky říká Clinton – “semeno na saku”…

Buclatá brunetka Monika Lewinská pracovala v Bílém domě od června 1995 a od prvního očního kontaktu Billa nekriticky obdivovala. A když se nejmocnější muž světa ve své slabé chvilce zmíní, že jeho „stará“ je studená jako psí čumák a v posteli jako „leklá ryba“, je zde aféra Monikagate; viz. skandál Watergate. A když přeměna platonického vztahu v ten sexuální neunikla Moničiním nadřízeným, bylo nutno jednat.

Když nemá rozum šéf Bílého domu, musí ho mít jiní a tak Monika přešupajdila z prezidentského sídla do Pentagonu a začaly se rodit ženské pikle. Monika zcela izolovaná od prezidenta si našla kámošku Lindu Trippovou; sice starší a protřelejší, ale hlavě všemi mastmi mazanou. Začala si tajně nahrávat všechny jejich telefonáty, v nichž si Monika vylévala své city a vzdychala nad svou láskou nebeskou k prezidentovi Billovi, který ještě netušil, že se blíží katastrofa.

A zase to byla jeho sexuální posedlost. Co čert nechtěl, obvinila ho napřed Paula Johnsová, pracující jako státní zaměstnankyně, že jí Clinton, tehdy ještě jako guvernér státu Arkansas, sexuálně obtěžoval. A to byla ta pravá chvíle, pro kámošku Lindu, jež se bryskně ozvala právníkům Johnsové, kterým předala nahrávky, jež telefonicky vedla s Monikou. A k tomu utrousila:: „Mohlo by se vám to hodit.“ Začala první fáze, kdy Monika u soudu vše popře, ale Linda ihned upozorňuje FBI, že Lewinská u soudu lhala pod přísahou. Nakonec FBI, která zlomí Lewinskou a 22. ledna 1998 média poprvé informují o celé kauze a začíná mediální šílenství. Z Moniky je najednou superstar. Žena, kterou zná téměř celý svět…

Vzniklo to, čeho jsme dnes svědky v klání Trump -.Clintonová. Lži, týden po odhalení Clinton vše důrazně popírá a jeho partička dělá z Monče na sexu závislou nymfomanku, která “nešťastníka” Billa sváděla, co jí ústa stačila, prezident přece ví, co si mohl dovolit, naštěstí avšak svodům prý odolal. Načež přišla další fáze a vyplatilo se schovávat corpus delikty – modré šaty potřísněné prezidentským spermatem. Semeno je sviňa, ideální DNA.

Byli zde ale rovněž právníci, jejichž závěr byl jasný – pravili, že prezident s Monikou sexuální vztah neměl, že ho měla jen ona s ním. Nechal si od ní udělat orální sex, aby měla holka radost, s ním samým to však ani nehnulo na stole, u něhož bude asi nyní úřadovat jeho žena Hillary, ta “leklá ryba a psí čumák”. Konečná fáze byla pro Billa brutální; 3. března 1999 sledovalo exkluzivní televizní rozhovor s Monikou Lewinskou 30 milionů lidí. Aféra vrcholí. Monika před kamerami truchlí, jak věřila, že po boku prezidenta zestárne, protože jí jednou řekl, že by s ní rád trávil víc času.

A jak to dopadlo? Bill odsloužil i své druhé prezidentské období a stal se respektovanou osobností. Jeho žena z celého případu vytřískala politický kapitál a nakonec se stala senátorkou a kandidátkou na post prezidenta USA… A Monika? Stala se součástí tžzv. americké popkultury a reklamy, stejně jako její spojení s kouřením všeho druhu. Doutníky nevyjímaje. O svém vztahu nakonec napsala knihu, v níž tvrdí, že Bill, který měl mimo jiné zálibu v netradičních sexuálních pomůckách, chtěl vyzkoušet i švédskou trojku.

Americký styl života je prostě jedna velká lež a falešná morálka. Nejen prezidenti, ale přes tisíce amerických kněží bylo tož obviněno ze sexuálního zneužívání nezletilců v letech 1950 až 2002. Uvádí to zpráva biskupské katolické konference USA, ze které citovala televizní stanice CNN. Podle dokumentu bylo v uvedeném období registrováno 11.000 obvinění ze strany nezletilců proti 4450 kněžím, což představuje čtyři procenta kněží, kteří ve sledovaných letech v USA působili. Více než 6700 obvinění se při vyšetřování potvrdilo a 3300 nebylo možné prověřit kvůli úmrtí podezřelých kněží…. Zná někdo vysněnější zemi neomezených možností, dle církve či Clintona rovněž v oblasti sexu…?

Monika nakonec se svým jedinečným orálem zvítězila, stala se světoznámou celebritou, jako ta, co “vykouřila” nejmocnějšího muže planety. Na světě je o tom i komix, kde ji ztvárňuje jistá Lois Laneová, černý sen a noční můra Hillary Clintonové, na kterou z toho jdou až mdloby, což dokazuje svými občasnými kolapsy.

Inu, ty však byly údajně jen z chřipky či přechozeného zápalu plic, mezi námi ogary šlo spíš o mindrák a stále se přibližující kolosální problém, jak bude horečně dezinfikovat Oválnou pracovnu od DNA ve zbytcích semena svého povětrného muže, možná už sní o sličném brunetovi Monikovi, mladém stážistovi, jemuž by dokázala, že není ani psí čumák, natož leklá ryba….