„Ovar, virotik, hulvát, alkoholik a agent Ruska“ je můj prezident ! Miloši Zemane, v příštích volbách máte můj hlas.

Michal Malý
9.11. 2016  Rukojmí
Proč? Protože odmítám volit a poslouchat Mafií, USA a Merkel podporované zrádce tohoto národa a Evropy. Myslím si, že mám velmi dobrý přehled, kdo s kým proč a zač.

Miloše Zemana znám osobně, vím, že je to možná svým způsobem narcistický člověk, má své chyby jako každý, možná, že část toho, co říká, říká účelově, ale jak jej znám, většinu toco, co říká, tak myslí. Ano, i prezident může být ovládán kmotry, bez ohledu na to, nakolik si to uvědomuje, ale u Miloše Zemana bych tuto možnost vyloučil i s ohledem na jeho činy.
Pokud by tomu tak nebylo, neměl by asi vztahy s Babišem, které má, a neměl by vztahy s Kellnerem jaké má. A přitom, Kellenr s Babišem se doslova nesnáší, ale společně nenávidí Bakalu a spol. A můžeme se pobavit o pozici lidí, jako je na jedné straně Bakala, Roman, ale i o lidech, jako je Nejedlý, Minář, Šlouf a spoustě dalších. Janouškové, Hrdličkové, Rittigové? Tykačové, Topolánkové a další jsou jen přicmrdávači a agenti těch, co to tu řídí, ale ti, co to tu řídí, jsou řízeni jinými. Probíhá tady dlouhodobý boj židobolševické mafie s okolním světem a naopak. S podivem, zcela stranou pozornosti medií a novinářů a politologů, zůstává Švýcarsko, které hraje zásadní roli ani ne tak jako země, ale stran kapitálu, kumulovanému v jeho bankách.

Andrej Babiš nastoupil do politiky s heslem „ANO bude líp, pro jehož realizaci neudělal vůbec nic. Nicméně, když pochopil, že sice jakoby vyhrál volby, ale sám nemá jak cokoli rozhodnout, na straně jedné se dočasně dohodl se Sobotkou, aby jej uchlácholil a na straně druhé se dohodl se Zemanem, aby měl šanci realizovat svůj budoucí plán. Sobotkův konec je neodvratný stejně, jako Kalouskův. Kalousek už nemá jak emigrovat do jiného politického uskupení, Sobotka svou sebestředností zlikvidoval ČSSD natolik, že má jen volbu mezi totálním propadem pod Sobotkou, nebo restartem pod vedením zrádce zrádců. Jediné, co je pro mne nepochopitelné je to, že si Andrej Babiš drží ve svém týmu diletanty a škodiče Komárka, Pelikána a Stropnického.

Miloš Zeman je pro mnohé alkoholický vidlák, ale dělá to dobře. Dělá to lépe, než kdokoli jiný. Prezident i jeho manželka by se občas mohli oblékat trochu lépe, tak, aby to odpovídalo prezidentskému páru. Ono, pokud hlava státu poskytuje rozhovor, flanelka není to pravé. Chybí grácie a úroveň Klause, ale i když jsem měl k němu (a mám) spoustu výhrad, byl dobrým prezidentem. Na druhou stranu, raději současného prezidenta ve flanelce, než sluníčkářského Michala Horáčka bez názoru v obleku. Ale pokud to vezmu celkově, přeji si, aby to Zeman zvládl mentálně i fyzicky a kandidoval. Není jiný kandidát a nebude rovnocenný. Kandidát na prezidenta, voleného přímou volnou se nehledá měsíc před ní, ale najde se deset let předem a pracuje se s ním. Odmítám grázly typu knížete. Ať si užije restitucí na míru a své oplácané ramlice, moc času mu nezbývá, ale je nepřijatelné, aby jakkoli ovlivňoval politiku. Je mi lhostejno, zda Miloš Zeman něco koná účelově a populisticky. Nemám jak posoudit, co je upřímnost a co populismus. Ale mám jak posoudit stupiditu Kroměřížské výzvy.

Mohu posoudit, kdo ve výsledném efektu koná dobro tuto zemi. A to je pro mne podstatné. Nehodlám volit za prezidenty sluníčkáře a gamblery bez názoru, nehodlám volit slibovatele. Budu volit podle dlouhodobých činů. Zatím nikdo nepostavil proti Miloši Zemanovi plnohodnotného protikandidáta. Pokud jej kdokoli staví na sluníčkářství, otevírání Evropy migrantům, ztrátě suverenity této země, vlezdoprdelismu do pozadí Bruselu, nemá u mne nárok. Raději budu mít za prezidenta člověka, jež pod virózou (či vlivem), pošle ty, co se snaží okleštit naši suverenitu a vítají migranty a lezou USA do zadku do prdele, než bývalého gamblera Horáčka bez názoru. Havel byl poplatný Američanům, byl větší alkoholik než Zeman, ale sluníčkáři po něm přejmenovali letiště a na Zemana vytahují červené karty, dodané ambasádou USA.

Sluníčkářští antizemanovci v mediích napadají prezidenta, že je „ovar, virotik, hulvát, alkoholik a agent Ruska“. Není jim to nic platné. Miloš Zeman je můj prezident.

Miloši Zemane, v příštích volbách máte můj hlas.