VIDEO: Globalisté končí s podporou Nadace Clintonových, ta zavírá svojí divizi CGI kvůli úprku dárců. Austrálie uzavřela kohout úplně, Norské fondy drasticky snížily příspěvky. Úkol nesplněn, globalisté balí kufry! [CZ Titulky]

– VK –
24.1.2017 AE News


VIDEO ZDE

Skvělá zpráva pro alternativu z USA. Nadace Clintonových oznámila, že ke dni 17. dubna ukončuje provoz Clinton Global Initiative, což je divize Nadace Clintonových, která se zabývá prosazováním globalistických tezí ve světě. Podpora migrace, pomoc dětem v Africe, podpora žen a dívek v rozvojových zemích, podpora výživy, výuka cizích jazyků pro uplatnění v západních zemích, až dítě vyroste a odejde do Evropy nebo do USA a další programy. 

Poté, co Hillary Clinton prohrála 8. listopadu minulý rok závod o Bílý dům s Donaldem Trumpem, dárci Nadace Clintonových začali odcházet. Ovšem ne tak hromadně, jako dárci divize CGI. Ta byla kompletně orientována jen na globalistické teze. To evokuje už samotný název divize. Např. Austrálie ukončila příspěvky úplně, Norské fondy drasticky příspěvky snížily, více ve videu nahoře.

Hillary Clintonová, dcera Chelsea, Bill Clinton.

Za poslední kvartál roku 2016 získala Nadace Clintonových jen 5 nových dárců. Fatální dopad neúspěchu Hillary ve volbách si tak bere daň i na jejich rodinném neziskovém businessu. Uniklé emaily Hillary Clinton ukázaly, že dárcům CGI se dostávalo nadstandardní péče od ministerstva zahraničí USA v době, kdy Hillary zastávala funkci ministryně. Globalisté ukončují podporu Hillary a její nadaci, protože nesplnila úkol. Nedokázala udržet Bílý dům pod kontrolou globalistů. Nastalo teď to nejhorší možné řešení, které je pro globalisty noční můrou. Donald Trump prezentuje a zastupuje v USA třetí cestu a záda mu kryjí židé a Izrael. Spolu s podporu AIPACu stojí za Donaldem Trumpem FED, Pentagon a tajné služby USA. Ty mu dokonce pomohly ve spolupráci s FBI vytáhnout na Hillary 10 dnů před volbami bombu v podobě obnovení vyšetřování kauzy s emaily Clintonové. To zarazilo Hillary dýku do zad jejím šancím.

 

Trump a jeho samoděržaví

Rozhodnutí vystoupit z pancéřované limuzíny i s rodinou během slavnostní jízdy z Kapitolu do Bílého domu bylo demonstrací nezranitelnosti. Donald Trump ví, že kontroluje mocenské bloky v USA, ale pozor, není to kvůli tomu, že by tyto bloky Trumpa podporovaly, ale bojí se ho. Jeho inaugurační proslov nepatřil ani tak americkému lidu, ale šlo o varování mocenským blokům v USA. Za Trumpem stojí pracující lid. Davy. Trumpovo mocenské uchopení vlády kopíruje Vladimira Putina a jeho nástup k moci v roce 2000. Právě i Putin začal tehdy v Rusku dělat nové pořádky. Stejně jako Trump, který nenechává ve Washingtonu kámen na kameni. Bojovali proti němu do posledního dechu, jeho vlastní partaj mu nevyslovila podporu při volbách, ale teď se všichni bojí obrovské lidové moci, která za ním stojí. Trump dosáhl bodu „self-governance“, resp. „samoděržaví“ ve stejné poloze, jako Vladimir Putin. A tento model se může kopírovat do Evropy. Do Francie a postupně dál.

Diskusní panel CGI University. Placená škola pro neziskovky, jejich leadery a také pro zahraniční dárce.

Mezitím v Česku a v Německu se dějí věci. ČNB oznámila, že tento rok přestane regulovat kurz koruny. To povede k posílení CZK, což velmi nelibě bude sledovat Berlín. Česko je laciná výrobna pro německý průmysl jako subdodavatel. Posílení koruny poškodí německé výrobce. K tomuto by donedávna ještě nedošlo. Berlín by to nepřipustil. Jenže došlo k Brexitu a poté i k nástupu Donalda Trumpa. Ten má s Českem a Polskem jiné plány. Obě země se mají stát moderační zónou klidu mezi „Novou Evropou“ (Das neue Europa) a Ruskem. Nová Evropa je plán globalistů na záchranu globalizace v Evropě. EU v současné podobě není životaschopná a bude muset být rekonstruována, ale v menším rozsahu. Nová Evropa bude mít společnou ústavu, společnou měnu, společné daně, společný rozpočet, společné sociální dávky a společnou vládu.

 

Das Neue Europa jako nástupce EU, ale bez Česka!

Není zatím jasné, jak se bude útvar nazývat a kolik zemí se ho bude z původní sedmadvacítky účastnit, ale je už teď jisté, že nebude dovoleno transatlantickými elitami, aby došlo ke spojení Německa a Ruska. Proto má Česko a Polsko pro Trumpovu administrativu takový význam. Německo bude kvůli Trumpově ochranářské politice trhu v USA hledat nová odbytiště v Asii a hlavně v Číně. A Čína tak získá obrovský vliv na Berlín. Tomu se nedá vyhnout. USA proto budou muset kontrolovat Střední Evropu, aby nedošlo ke spojení Nové Evropy, Ruska a Číny v jeden superglobalistický stát nebo obchodní unii. Proto dostala ČNB z Londýna a z FEDu povolení vzepřít se Berlínu, protože ČR a Polsku se dostane jiného zacházení ohledně vývozu zboží do USA, výměnou za souručenství proti globalizaci. Trump má dalekosáhlé plány v USA a americké elity je budou kopírovat ve Střední Evropě v přípravě na rozpad EU a vznik Nové Evropy. Ovšem bez účasti ČR a Polska.

Mateřská nadace Clinton Foundation bude pokračovat, končí ale globalistická divize CGI.

Globalisté bojují o přežití už i v celé Evropě. Koncept NWO se vymkl kontrole a sociální sítě a alternativní média za posledních 10 let odhalila lidem a veřejnosti tolik informací o plánech globalistů, že realizace původních tezí Kalergiho modelu a Římského klubu jsou mrtvé. Lidem je třeba nabídnout vizi a také řešení. Sociální otázky, raketovým tempem rostoucí počet exekucí v celé Evropě, lidé bez domova, radikalizace politických kruhů, odmítání neoliberalismu jako jediné politické cesty západní civilizace. Vlády mnoha zemí nechápou, co se vlastně stalo, co se děje a co se bude dít. Globalistický chrám dostal po Brexitu praskliny a se zvolením Trumpa se začal už doopravdy hroutit. Globalisté nemají mnoho času nazbyt. George Soros se snaží ještě zoufalým pokusem vyvolat v USA barevnou revoluci z ulice a po vzoru Majdanu v Kyjevě donutit Trumpa k útěku, aby po něm usedl do Bílého domu opět kůň globalistů jako byl Obama, ale Soros musí vědět, že za Trumpem stojí lid a celý americký mocenský blok, armáda, policie, tajné služby a FED. Takový konglomerát se nedá z ulice porazit feministkami, hysterickou Madonnou nebo LGBT transgender „muženami“.

 

Globalisté v USA balí kufry, v Evropě se hraje o čas

Česko bude těžit z panování Trumpa dvojnásobně. Kromě důležitosti ČR pro americké elity, je Praha centrem světového židovstva, které s Trumpem stojí a padá, a proto bude země ušetřena islamizace, která bude ovšem naplno posilovat ve zbytku Evropy a zejména v zemích, které se v budoucnu stanou členy Das neue Europa. Německo, Francie, Belgie, Španělsko, Portugalsko a Itálie. Ostatní země jsou ve hře. Globalistické teze, které ve videu nahoře prosazuje nadace CGI (spojení milionů migrantů), bude Nová Evropa prosazovat ještě tvrději než dnes v EU. Jednotná vláda Nové Evropy migraci uzákoní a kdo jí bude odporovat, bude uvězněn jako extrémista. Konec darů pro CGI je známkou toho, že globalisté, jako jsou Norské fondy, zkrátka v USA vyklízejí pozice.

Hillary Clinton s dárci její nadace, členy Saúdské královské rodiny.

AE News bohužel bez nadace

Vážení čtenáři. Aby pozice nemusel vyklidit i náš server AE News, dovoluji si vás laskavě požádat a poprosit, abyste jako již tradičně zvážili do konce tohoto měsíce zaslání finančního příspěvku pro zachování provozu našeho projektu. Do konce měsíce nám zbývá 7 dnů a na ukazateli zatím máme vybráno něco málo přes jednu čtvrtinu z potřebné cílové sumy. Víme velmi dobře, že na nás nezapomínáte a pravidelní podporovatelé mají dokonce nastavené trvalé příkazy pro darování každý měsíc a mnozí již tento měsíc příspěvek zaslali (a moc děkujeme), ale protože každý měsíc nás čtou noví a noví čtenáři, je tato připomínka a prosba určena zejména pro ně. Nejsme jako Nadace Clintonových.

Neprosazujeme globalistické teze, ani multikulti, přinášíme vám články, videa, rozhlasové pořady a analýzy, které jinde nenajdete a umožňujeme i svobodné diskutování bez ideologické cenzury. Nemáme dotace z ministerstev, ani ze zahraničí nebo z fondů. Fungujeme s tím, co nám poskytnou naši věrní čtenáři. Bez Vaší pomoci nebude naše cesta moci pokračovat. Pokud nám fandíte a líbí se Vám, co pro vás děláme, tak přispět nám můžete zde, a to bankovním převodem v ČR a v SR, PayPalem, Bitcoinem a také poštovními poukázkami pro převod na účet. Děkujeme!

– – – 

*Titulky ve videu nahoře zapnete tlačítkem „CC“ v liště videa.

-VK-
Šéfredaktor AE News