Naši politici na lidi zvysoka kálí a jde jim jen o jejich vlastní plná koryta!

antivolby_16-00

Ladislav Kašuka
12.2.2017posláno redakci NR
Systém exekucí, jenž ve světě nemá obdoby, chybějící potravinové normy, díky kterým jíme odpad, za který by třeba v Německu výrobce takového svinstva šel rovnou do kriminálu, legálně provozovaná lichva, nízká nemocenská, kvůli které většina lidí přechází nemoci a ničí si zdraví…

Většina lidí vůbec netuší, že to co se děje v České republice, není v ostatních evropských zemích vůbec možné. Politici v sousedních zemích se totiž aspoň trošku snaží dělat něco pro lidi a upřednostňovat svou zem. Naši čeští političtí povaleči a zrádci vlastního národa na nás však úplně kašlou!

V Evropě existuje několik exekučních systémů, třeba německý, nebo švýcarský, ale ani v jednom nepřesáhne celková částka dluhu i se všemi úroky ani vzdáleně 100% z původního dlužné částky. Pouze u nás naši politici dovolí, aby exekutorská mafie dluh úplně klidně zdvacetinásobila, takže z tisícovky máte hned dvacet tisíc a ze sto tisíc milion, nebo dva a najednou přijdete díky jednomu klopýtnutí, nebo těžké nemoci klidně o všechno, včetně střechy nad hlavou! Neřešme však exekutory, ale politiky, kteří tvoří zákony, které něco takového dovolí!

Od rozpadu Československa chybí pořádné potravinové normy a tak nám výrobci z celé Evropy do naší země posílají odpad, který by v jejich vlastní zemi nežralo ani prase! Cpeme se tak jídlem plným éček a jiných jedů, párky obsahujícími 15% masa, mlékem, které když svaříte, tak místo chutného smetanového škraloupu vytvoří na povrchu tenoučkou tuhou placku chutnající jako umělá hmota a ládujeme se geneticky upraveným ovocem, které je krásné na pohled, ale obsahuje jen minimum vitamínů a minerálů proti tomu, co před genetickou manipulací. Neviňme však pěstitele a distributory, ale politiky, jenž tvoří zákony, které jim to dovolí!

Systém bankovních a nebankovních půjček v naší zemi není ničím jiným, než legálně provozovanou lichvou a pastí. Půjčky jsou řetězy, kterými svážou Vaší svobodu do kozelce a donutí Vás dělat často neplacené přesčasy ve špatně placených pracích a nechat se buzerovat od kravaťáků, co neumí zatlouct ani hřebík a ztratí se i v parku, natož pak v lese. Když pak náhodou onemocníte, bojíte se zůstat doma a uzdravit se, protože Vás buď vyhodí z práce, nebo Vám nezaplatí první tři dny nemoci a potom dostanete almužnu, která ještě k tomu dorazí na Váš účet klidně až za několik měsíců. Neviňme však podnikatele a managery, ale politiky, kteří tvoří takové zákony, že se k Vám kravaťáci mohou chovat jako ke kusu hadru!

Od roku 1992, ve kterém vznikla samostatná Česká republika, se většinou v parlamentu válí ti samí lidé a jejich rodinní příslušníci. Za tu dobu nikdo z nich neudělal vůbec nic proto, aby se občanům naší země pomohl zbavit výše zmiňovaných problémů a skupin žijících na úkor slušné pracující většiny! Je tedy na čase poslat naše politiky tam, kam patří… NA SMETIŠTĚ DĚJIN! Volte pouze strany nabízející závazná občanská referenda a přímou demokracii, což v překladu znamená, že nabízejí dát moc přímo do rukou lidu!

– – –