Počůraný korán; Trestat čůrání je blbost, měla by se trestat aplikace

Tomio Okamura

25.2. 2016   Rukojmí
Na Slovensku dívka jménem Sheila Szmereková (alias Adriana Meleková) zapálila a pomočila muslimskou knihu Korán a řekla, že muslimové, kteří se neumí přizpůsobit, jsou paraziti a nemají tu co pohledávat.Dále řekla, že kdo se jí postaví, toho „bez problémů oddělá“. Nyní je ve vazbě a hrozí ji až šestileté vězení mj. za „výrobu extremistických materiálů“. I v České republice lidé začali ze solidarity k této dívce pálit Korán.

Co na to říct? Já od počátku navrhuji ve Sněmovně zákaz propagace islámského práva šaría a džihádu na území České republiky. Sobotkova, Babišova a Bělobrádkova vláda však tento můj návrh již před dvěma lety ve Sněmovně zamítla. Doufám, že po říjnových volbách dostane naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) od voličů silnější mandát, abychom nejen tyto návrhy mohli legislativně prosadit. Za sebe říkám, že udělám maximum pro to, aby u nás islám nezakořenil. Buď tady bude svoboda a demokracie nebo islám. Jedno nebo druhé. A já prosazuji jednoznačně naší svobodu a demokracii.
S tématem související literatura:

EURABIA – Mýtus nebo realita budoucnosti?
Obrana Vídně při obléhání Turky 1683
Sex, drogy a islám
Ježíš Kristus & Islám
Stručný životopis zakladatele islámu
O islamizaci a demokracii v Egyptě
Islamistický TROJSKÝ KŮŇ v České republice

Pálení a čůrání na Korán nebezpečí, které Korán přináší, nesníží, ale naopak – jakkoli mohu chápat důvody, tak je jasné, že takové činy zradikalizují i další dosud neaktivní muslimy.

Jediná šance, jak s hrozbou islamizace světa globálně bojovat, je v prvé řadě vysvětlovat, v čem spočívá zlo islamizace – právě v tom, že islám je v konečně podobě, jak ji vidíme ve všech islámských zemích, netolerantní, nehumánní, nedemokratický, že potlačuje svobodu a rovnost – včetně svobody a rovnosti víry nebo slova.

Je správné a důležité varovat před náboženstvím, jehož prorokem je člověk z evropského pohledu morálně absolutně nepřijatelný a který na rozdíl od Ježíše nebo Buddhy nehlásá mír a toleranci, ale věčnou válku. Tato naše varování by ale neměla klesnout na úroveň islamistů, kteří také pálí knihy – pravda, oni i s živými lidmi.

Zavřít někoho do vězení, že zhanobil knihu, která přináší po celé planetě miliónům lidí denně utrpení a bolest, je ale nesmysl, jelikož příčinou zla není to, že někdo počurá Korán, ale to, že ho otevře a začne ho aplikovat v reálném životě – to bychom měli trestat.