Pro pár špinavých zlaťáků, pro falešnou slávu…Jak může člověk zradit člověka…Ukrajina se hroutí,Porošenko zkouší se šílenci NATO spustit válku proti Rusku

Josef Kemr


2.2. 2017   Skrytá pravda

Upálení zaživa Porošenkovi a Stoltenbergovi nestačí?
Houx a fake news? Nechť si každý ověří sám! Říká se, že nic není náhodou. A protože to televize a masmédia neoznámí, zde je součinnost všech akcí proti Rusku během několika hodin, respektive několika dní po poradě s Merkelovou a s vedením NATO!
Český ministr zahraničí Lubomír Zaorálek nadále sází na diplomacii:

„Upálení 50 proruských aktivistů v Oděse je přesně to, čeho se člověk nejvíce obává. Ta situace je v této chvíli nesmírně špatná, takže je skoro snadné být pesimistou, ale my si nemůžeme dovolit hodit flintu do žita.“ NEVYŠETŘENO! Proruští se upalovat smí!
A pokud znáte souvislosti, najednou “docvakne”, co se chystá.

1) Prý soustředěný kybernetický útok z Ruska, koktal Zaorálek, zatímco odborníci a Piráti se mu vysmáli. Vláda to však vzala jako fakt.

2) Prý kybernetický útok i na Polsko: přišel (1!) mail jako od šéfa NATO a nebyl od šéfa NATO! Prý jasný důkaz!!

3) Totéž neurčitě hlásí další státy, důkazy chybí. Odborníci se smějí. My pláčeme a bojíme se.

4) Při setkání Porošenko – Merkelová s doplněním Stoltenberga (NATO) vzplály opět boje na Ukrajině. Prý provokace Ruska.

5) Polsko ztratilo zisk z přepravy plynu a přes Německo k nám proudil plyn přes plynovod Nord Stream. Polsko protestuje: důvod, že jsme ohroženi, protože k nám PRÝ plyn nejde, tvrdí Poláci. (Přitom jinam nevede, než do Německa a k nám – my to na Slovensko pouštět můžeme). Soudní dvůr Evropské unie, ač je to naprostý nesmysl však nařídil, že Opal musí snížit tuto cestu o 30% a musí to jít přes Ukrajinu, Polsko, Slovensko… Hradit to máme my. Snížení Německu ale stačí, zda nám, není známo. (Nezávislost Soudního dvora při Evropské unii je obdivuhodná…

6) Naftogaz Ukrajiny se obrátil na Nejvyšší radu s návrhem, aby byla utajena cena dováženého plynu. Prý se musí přizpůsobit a lidem to nezdůvodní. Původně Porošenko tvrdil, že cesta kolem světa přes Evropskou unii je levnější, než přímo Rusko – Ukrajina. Protože lidé zjistili, že je to lež (a kdo ten plyn skutečně platí je utajeno), žádá iniciativu týkající se zvýšení průhlednosti ropného a plynárenského průmyslu, neboť se domnívají, že „výběrovost požadavků” zákona staví státní podnik do nevýhodné situace ve srovnání se soukromými podniky. (Ta průhlednost je prý v utajení. Úžasný ukrajinský nápad!) Asi bude splněno. Rusáci jsou zločinci…

Těžko říct, zda je to válka o dodávky plynu a ropy, nebo válka o území, protože se boje na východě Ukrajiny se znovu vyostřily. Násilnosti pokračují už několik dnů u města Avdijivka nedaleko Doněcku. Tamní obyvatelé jsou bez elektřiny, tepla i vody. A zrovinka náhodně to je v okamžiku, kdy do Černého moře vplouvají další flotily NATO, a kdy Ukrajina bude v únoru 2017 předsedat v Radě bezpečnosti OSN.

Nejvyšší rada Ukrajiny na počátku letošního roku schválila rozhodnutí prezidenta Petra Porošenka o přijetí jednotek ozbrojených sil jiných států na území Ukrajiny v roce 2017 k účasti na mezinárodních cvičeních. Letos se jedná o ukrajinsko-americké cvičení Sea Breeze-2017 a Rapid Trident-2017.

Podle schváleného dokumentu, mohou být na Ukrajině v rámci mezinárodních cvičení americké vojenské jednotky a jednotky dalších členských států NATO, zapojených do programu “Partnerství pro mír”, po dobu až 365 dnů.

Velká Británie vysílá jednu ze svých nejlepších válečných lodí torpédoborec HMS Diamond, typ 45, vybavenou nejnovějšími protiletadlovými raketami, na palubě s britskou speciální jednotkou 60 „mariňáků“.

Tento krok je součástí největší vojenské britské demonstrace síly na hranicích Ruska po několika desetiletích a přichází poté, co premiérka uvedla, že politici Británie a USA se musí postavit prezidentu Vladimiru Putinovi.

Britští experti již cvičí tisíce ukrajinských vojáků, což potvrzuje nejen Velká Británie, ale i Ukrajina.

Pouze nám tvrdí, že Rusko obsazuje Evropu a USA a my se musíme bránit. Jak dlouho z nás budou ještě dělat idioty, než se celá Evropa vzbouří a pošle je k čertu? Vážně je toto mírová taktika obranná, jak tvrdí šílenec z NATO – Stoltenberg?

Mezitím vážně hlásá Ukrajina, že z nějakých pušek a pistolí “Putinovci” stříleli na dopravní letadlo nad Černým mořem. Je to k smíchu, ale mainstream lidi hecuje. Dříve šli vůdci jako Jan Žižka z Trocnova do boje v čele. Dnes se válejí daleko chráněni nejlepšími přístroji na kanapi jako generální tajemník NATO Jens Stoltenberg, zatímco umírají civilisté a děti.

V televizích hlásí, jak nás Rusko obkličuje a zabírá a přitom vidíme, jak se tito šílenci snaží vyprovokovat válku a my máme být rukojmím. To vážně Stropnickému nevadí?

Kam půjde Stropnický, Zaorálek, Sobotka, až nad námi vybuchne jaderný hřib?