Theova lež aneb drobná aktualizace o tom, jak moc je Francie v sedince

Francouzský prezident Holland u Thea

Jitka Přikrylová
19. 2. 2017  blog autorky

Dostalo se mi poučení, že psát o tom, jak ve Francii denně shoří desítky aut je pitomost. Prý že je to tam normální. Silvestrovské veselí, jež letos skončilo zapálením 700 aut, leckde nazvali francouzskou novoroční tradicí.




Země Voltaira či Debussyho podle mě pořád ještě charakterizuje, co dělá takový Jacques nebo Louis, a nikoliv co jim tam poslední čas vyvádějí Mohamedi či Abdulové.

Začátkem února prý že policista měl obuškem análně znásilnit 22letého Thea. Myslím, že se musíme oprávněně ptát, jestli bylo Theovi doporučeno, aby se napříště od policistů držel na vzdálenost délky paže. Nebylo by od věci v komunitě, kam Theo patří, rozdávat náramky, neznásilňovat a podle mého soudu, věc je zcela vyřešená.

Skoro by se mi chtělo dodat, že měla Žilková vlastně celou dobu pravdu, když tvrdila, že ty nové samce nakonec někdo ocení.

Jenže.

Ze svědectví dalšího policisty a konečně i samotného videa, jež mají vyšetřovatelé od počátku k dispozici, to vypadá, tomu neuvěříte, že si to Theo celé vymyslel. Tvařme se, prosím, alespoň trochu překvapeně.

Vše se odehrálo v místě, kterému se přezdívá Město 3000, nechvalně proslulé především díky všudypřítomným překupníkům drog. Protože onen tmavý mladík je známý médiím pouze jako Theo, jeho osobní zapojení do drogového průmyslu musí zůstat v oblasti spekulací. Ne tak onen incident, díky kterému hoří půlka Francie. Podle svědků, při onom zatýkání se Theo měl chovat velice agresivně, policistu praštil do obličeje a zásah obuškem byl veden proti jeho nohám, aby agresivnímu mladíkovi zabránil v kopání. Nic, co by se podobalo útoku na Theův anál. Zdravotní prohlídka potvrdila policejní verzi! Originál ZDE, překlad do angličtiny ZDE.

Video ze zatýkání potvrdilo verzi policistů, Theo byl zasažen vertikálně, nikoli tedy s úmyslem zasáhnout jeho intimní partie. Veškerá obvinění proti policistovi byla stažena! Zdroj ZDE.

Samozřejmě si řeknete, jak mohl prezident Holland vědět, že si Theo vymýšlí, když se mu pospíchal omluvit do nemocnice. Zlé jazyky také tvrdí, že se nenamáhal vyjádřit podporu v nemocnici u policistů, kteří málem uhořeli v autě, když jim tam nejdřív hajzlíci vhodili molotovův koktejl a pak bránili utéct z hořícího auta. Psala jsem o tom ZDE. To ale podle mně není ani trochu fér. Kdyby se měl Holland trmácet ke každému policistovi zraněnému při výkonu služby v některé z no-go zón, tak nedělá nic jiného, že.

Tahle Theova lež rozputala ve Francii peklo. Zatímco levicoví aktivisté bloumají ulicemi s transparenty Spravedlnost pro Thea, ve čtvrtích obývaných především migranty se proti francouzským policistům rozhořela válka nenávisti a zběsilého násilí. Policejní auta hoří přímo na ulicích, a to i ta soukromá. Policisté jsou naháněni autami a filmováni, jak potupně utíkají. Útoky molotovými koktejly se opakují dokola a dokola, mně to ale nepřestane připadat hrůzné. Psala jsem o tom minule.

Denně shoří desítky aut, napříč Francií jsou vyrabované banky a obchody.

Mainstreamová média se tváří, že je vše v pořádku a věnují se radši tomu, jak v Barceloně masově demonstrují, aby Španělsko přijalo více a více uprchlíků.

Podle nezávislých zdrojů Francie do ulic již nasadila armádu. Zdroj ZDE.

Mluví se o tom, že tolik obávaná občanská válka už začala. Podle spekulací se ovšem francouzská garnitura brání zuby nehty opravdu něco podniknout, aby neohrozila volby. Ty by v případě přiznání nestability v zemi, byly automaticky zrušeny.

Francie, Bůh s Tebou!

– – –