Velký ojebátor, ministerský předseda a jak politici ojebávají společnost

Jiří Jírovec

8. 2. 2017
Sobotka má na triku použití poslaneckých náhrad na nákup bytu.
Má podíl na prodeji OKD a zašantročení bytů, které Bakala dostal přídavkem.
Podle medií vytáhl Bakala se svými společníky z OKD několik desítek miliard korun na dividendách. Tedy z čistého zisku. To znamená, že cena, za kterou Bakala OKD koupil, byla katastrofálně podhodnocená.


Sobotka jako ministr financí nebyl u prodeje OKD od samého počátku. V okamžiku, kdy se dozvěděl detaily transakce, měl okamžitě podat trestní oznámení na ty, kteří OKD za pakatel prodali. Protože to neudělal, je buď darebák a nebo naprosto neschopný politik.

Pokud jde o byty OKD, Sobotka nedávno tvrdil, že poté, co se vláda (idiotsky) zbavila akcií, které ji připravily o kontrolu, nedalo se prý s byty nic dělat.

Když se ČEZ, ve kterém má stát většinu, rozhodl prodat byty, které získal z bývalých Československých energetických závodů, Sobotka tvrdil, že s tím nemůže nic dělat, přestože má v ČEZu většinu.

Sobotka ojebal voliče i slibem, že napraví církevní restituce.

Ojebávačka Marxová

V Česku neexistuje seznam přijatelných osobních hodnocení. Podle soudu ale lze veřejně použít označení Pitomio, přestože odkazuje na Tomia Okamuru. Je-li podloženo kritikou.

Pro Michaelu Marxovou se mi zdá vhodný ženský rod povolené nadávky, tedy “Pitomia”. S jeho použitím jsem váhal, protože Marxová, stejně jako já, vystudovala Přírodovědeckou fakultu KU.

Tato ministryně si osvojila heslo o udržování pracovních návyků. Socky je třeba přinutit k tomu, aby ráno vstávaly a šly dělat něco užitečného pro společnost.

Patří k ČSSD a tak by měla být, alespoň teoreticky, na straně těch nejpotřebnějších. Tato strana se ale již dávno posunula vpravo a ti úplně dole ji nezajímají. Zajímá ji “střední třída”, respektive její zbytky a možnost získat její hlasy ve volbách.

Marxová se, bohužel, projevuje jako Pitomia, která nemá sebemenší ponětí o tom, jak se asi žije z existenčního minima 2000 korun měsíčně. Má svých pohodlných 155,000 korun s náhradami. To se to fantazíruje o povinnostech pro druhé.

Je jistě možné, že je obklopena ještě daleko většími Pitomii, které ztěžují její konání ve společnosti, kde existují vyloučené oblasti, statisíce lidí nemohou pracovat, protože práce není (to je čistá aritmetika, milá Michaelo), kde existují důchodci, kteří musejí poníženě žádat o příspěvek na bydlení, aby neskončili na ulici.

Chápu, že se ministr nebude abgébovat s nějakým důchodcem z Vinohrad. Jenže Marxová je moje kolegyně a tak ji veřejně vyzývám, aby se mnou poobědvala (za moje peníze!).

Zadarmo ji mohu leccos říct o kanadském přístupu k chudým.

Zadarmo ji seznámím s příběhem ženy, přibližně jejího věku, která propadla dírou v sociální sítí. Jde o ženu, která nespadá do kategorie lidí, o nichž vrchní Pitomio prohlásil, že berou dávky a posmívají se těm, kteří pracují. Ona nebere vůbec nic. Chce pracovat, přestože není zdravá, ale těžko se hledá, když není na jízdenku. Nepomáhám té ženě, abych se proslavil. Musel bych se ale stydět, kdybych to neudělal.

Řekl bych Michaele, že kdyby nebyli politici chamtiví, mohl by jeden každý z nich pomoci jednomu člověku. Mají daleko víc, než mám já a pouhé letošní zvýšení jejich, na české poměry již tak luxusních platů, totiž představuje trojnásobek existenčního minima.

Pak bych ji zavedl do dvou prodejen, abych ji seznámil se dvěma prodavačkami, které pracují 12 hodinové šichty. Řekly by jí, jak se viklají jejich ideály o zakládání rodiny a kulturním vyžití.

Na rozloučenou bych ji připomněl, že by na mnoho věcí byly peníze, kdyby neexistovali další Pitomiové.

Ojebávači Chovanec a Stropnický
Tito politici, přesněji řečeno zelinář proměněný v právníka bez titulu a herec s modrou knížkou (informace z veřejných zdrojů), jsou schopni strašit lidi Putinem a islámem.

V Česku neexistuje diskuse o tom, co by znamenala další válka. Mnozí politici by si ji přáli a proto fantazírují o evropské armádě, o dalších Pandurech a Grippenech. Potřebují atmosféru strachu, aby mohli utrácet peníze, které pak chybějí jinde.

Nikdo se neptá, proč hlídáme vzdušný prostor nad Islandem. Odpověď je zcela jednoznačná – protože jsme blbí, na rozdíl od Islanďanů, kteří nakonec poslali bankéře do prdele a nevyhazují peníze za zbytečnosti. Stručnější odpověď je, že nám vládnou Pitomiové.

Ojebávači ve Sněmovně
Když se podíváme na pracovní úsilí poslanců ve Sněmovně, zjistíme, že by si pracovní návyky měli obnovit i poslanci ve Sněmovně.

Stenografický záznam jednání ze dne 8.9. 2016 uvádí celkem 65 omluv. Přítomno tedy mělo být nejméně 135 poslanců a členů vlády.

Na snímku, který zachycuje asi 56% z celkového počtu křesel, by mělo být vidět kolem 60 poslanců a členů vlády. Kampak se nám ti čerchmanti poděli, když při  interpelaci ministrů ve čtvrtek 8.9. odpoledne napočítáme jen 11 osob?