Yekta Uzunoglu: Turecko má plán, jak zničit Evropu. Na co Evropané ještě čekají?

15. 3. 2017        Parlamentní listy (kráceno, doporučujeme)
Pan Libor Rouček napsal, že „Erdogan se už úplně zbláznil“, to proto, že nezná tureckou „etiku“, kterou lze vnímat z pohledu naší etiky jako antietiku. Je známým jevem, že když někdo není v jisté věci erudovaný, a proto neumí vysvětlit, oč jde, přiklání se k jednoduchému vysvětlení, jako „on se zbláznil“, „on zešílel“ apod. Přitom otázka je daleko složitější a je nejvyšší čas, aby evropští sociologové, etnologové, historici a koneckonců politici se fundovaně zabývali turectvím a islamismem. Věčně nelze ignorovat toto nebezpečí, které už není před branami Evropy, ale již je v Evropě. 


Nelze k profesním a lidským povinnostem jakožto odpovědné a myslící osoby tak laxně přistupovat jako doposud. Co se musí ještě stát, aby ti odpovědní brali svou odpovědnost za povinnost tak, jak jim zákon a naše etika ukládají? Aby se začali zabývat skutečností, to jest ohromnou destruktivní silou turko-islamismu, aby hledali společně cestu, jak se tomu bránit! Jinak tato síla zničí naši civilizaci, která i tak je nemocná, a oni dobře vědí, že je nemocná, tím neschopná se bránit. Erdogan postupuje podle svého farth plánu a loňský pokus o „vojenský převrat“ byl součástí jeho fahrt plánu. Erdogan chce jediné: chce sultanát, který by porazil Evropu. A to je touha všech islamistů a oni vidí (Arabové atd., islamisté) v současném Turecku a Erdoganovi svou jedinečnou šanci, jak porazit evropskou, kafírskou civilizaci. To je tak jednoduché a prosté!

Erdoganův plán stát se sultánem se uskuteční tak či jinak, bez referenda či s referendem. Ještě referendum ani neproběhlo a není schválena nová ústava a Erdogan již několikrát prohlásil, že současnou ústavu neakceptuje, a ve skutku pošlapává ústavu každým svým projevem, a to demonstrativně nahlas, aby jasně dal najevo, kdo je pánem země! Současná ústava a Ústavní soud již nejméně rok nemají svou legitimitu. V Turecku platí zákon Erdogana tak jako za sultanátu, Turecko s tím má staleté zkušenosti, že prohlášení sultána je zákonem. A ta represe se už dostala k hranicím jako za Hitlera.

Korespondent nejkonzervativnějšího německého deníku v Turecku DIE WELT je již třetím týdnem v Turecku uvězněn a obviněn ze spolupráce s teroristy a německý velvyslanec ho NESMÍ ani ve vězení navštívit jakožto svého občana, což mu ukládají německé zákony za základní povinnost. Když je novinář konzervativního deníku obviněn z terorismu a jeho země nesmí ani vědět, v jakých podmínkách žije, dovedete si představit, jaké nelidské represi je vystaven třeba jen trochu jinak myslící kurdský novinář, který za sebou nemá tak mocnou zemi, jako je Německo?

Vidět v Turcích či jiných islámských etnikách MENŠINU je chyba Evropy. To není menšina, ale desítky let pečlivě ideologizovaná armáda. Desítky let turecký stát s podporou západních zemí ideologizoval svou pátou kolonu všemi možnými a nemožnými metodami (ve školách, v mešitách, ve spolcích atd.). A toto etnikum je přítomno ve všech složkách západních států! Jsou senátoři, poslanci, vojáci, policisté, vojáci, podnikatelé a nejnebezpečnější zločinci. Valná část má „občanku“ těchto zemí a jde o třetí generaci, to znamená, že se v těch zemích orientují lépe než bývalí rodilí občané. Erdogan a jeho turko-islamistická ideologie má u evropských Turků daleko víc zastánců než v samotném Turecku. Uvědomte si, že Erdoganova strana během posledních voleb získala v Turecku něco kolem 50 %, ale u „německých Turků“ víc než 65 %!

Není žádným tajemstvím, že v současné době jen v Německu operují tisíce a tisíce agentů turecké tajné služby MIT, část z nich byla vyškolena samotným Německem!

Jaké nebezpečí představuje tato skupina pro Evropu, lze přečíst z posledního prohlášení jednoho z Erdoganových ministrů, který řekl: Nizozemsko má kolem 48 000 vojáků, ale my máme v Nizozemsku 400 000 svých vojáků. Co a jak ještě musí Erdogan a jeho lidé říct, aby Evropané pochopili svou realitu, na jejímž budování se sami podíleli?

Nejen Erdogan, ale valná část obyvatelstva islámských států včetně jejich panovníků vidí v evropských Turcích svou šanci či naději, jak dobýt Evropu!