Jak hluboko už klesla evropská demokracie za vedení našich bruselských byrokratů

Jar. Loudil
27. 4. 2017   

Jak hluboko už klesla evropská demokracie za vedení našich bruselských byrokratů ukazuje další příklad z Francie. Starosta jihofrancouzského města Beziers prohlásil, že v jedné školní třídě v centru jeho města je už 91 % !! muslimských žáků. A že je to problém. Nyní , za veřejné oznámení tohoto holého FAKTU mu úřady nasolily pokutu 2.000 Euro, tedy 53 500 Kč. Kdysi se ve středověku za pravdu upalovalo (Giordano Bruno a spol.) , nyní jsme jak vidno pokročili, starosta nebude za PRAVDU upálen ,pouze má zaplatit 53 500 Kč jako pokutu.

Že je pokutován za pravdu snad vidí úplně každý, kdo ještě nemá bruselskou propagandou zcela vymytý mozek !! Oznámit, že je v nějaké třídě nějaké procento dětí muslimského vyznání a že s tím nastaly organizační potíže, na to má snad starosta evropského města ve 21 století plné právo !

O Číně a Rusku se tvrdí, že tam lidé nemají svobodu slova. Máme ji ale v Evropě ? Když jsme za pravdu pokutováni ? Předevčírem vyrazila v noci /jako Gestapo/ turecká státní a tajná policie na hon na lidi. Zatkla 1.120 osob a oznámila, že 2000 dalších se na to má připravit. Jde o politické vězně nepohodlné režimu prezidenta Erdogana. V Turecku bylo vyhozeno z práce z politických důvodů už 125 000 lidí a 40 000 jich bylo zatčeno. Když je někdo takto zatčen v Bělorusku u Lukašenka či v Číně (jednotlivci !!), tak naše mainstreamová média a Amnesty International řvou, jako kdyby ja právě napichovali na vidle !! Upozorňuji, že Turecko je “náš” spojenec a člen organizace NATO a stále nikdo nezrušil jeho přístupové rozhovory do EU.

P.S. Fuj !! Chce se mi zvracet z politiky Bruselu i organizace NATO. V NATO si vydržujeme – “gangsterské totalitní státy” ! ,které vězní a mučí tisíce politických vězňů. NATO se stalo “závadnou organizací”, která právem patří do odpadkového koše ! Nechci sedět s gangstery u jednoho stolu ! Nemohl bych si pak vážit sám sebe.

https://www.novinky.cz/zahranicni/436225-starosta-dostal-pokutu-ve-tridach-je-moc-muslimskych-deti-rekl.html
http://zahranicni.ihned.cz/evropa-slovensko/c1-65708820-police-v-turecku-zatkla-dalsich-800-lidi-zatah-se-tykal-udajne-gulenovy-site-v-policejnich-slozkach