P.C.Roberts: Německo praská ve švech


6. 4. 2017    PaulCraigRoberts       
Kdo by si byl kdy pomyslel, že tento kdysi velký národ se stane loutkou v rukou Washingtonu. Je to neuvěřitelné, ale právě k tomu došlo. Washingtonská děvka Merkelová dala svůj souhlas k tomu, aby se Německo až po okraj naplnilo uprchlíky z 16 let trvajících válek Washingtonu v severní Africe a na Středním východě.


Němci samotní se z takového stavu věcí samozřejmě netěší, ale na jejich sílící protestní hlas má být už brzy nasazena škrtící klapka, navržená – kým jiným – než právě Washingtonem. A na té klapce má být napsáno, že jakoukoli opozici proti přijímání uprchlíků z washingtonských válek do Německa je třeba považovat za „projev nenávisti“.A protože se za nenávist platí, hodlá německá vláda paní Merkelové uvalit pokuty ve výši 53 milionů dolarů na facebook, twitter a všechna další média v případě, že na svých stránkách protesty a stížnosti na Německo, přeplňující se uprchlíky, zveřejní. A ti, kteří si budou stěžovat, tzn. budou využívat německým státem zaručenou svobodu projevu, budou definováni jako nenávistní kriminálníci a dodavatelé falešných informací.

Nemohu se sice za tuto zprávu Jihad Watch: https://www.jihadwatch.org/2017/04/death-of-free-speech-germany-approves-bill-imposing-massive-fines-for-online-hate-speech-and-fake-news

plně zaručit, ale mám odůvodněně za to, že je pravdivá.

Překlad: Lubomír Man