Prezidente Orbáne, občané Evropy jsou s vámi, šmejdi a vyžírky Evropské unie jdou proti vám, aby neztratili lukrativní funkce


30.4. 2017   Skrytá pravda

Fraška v Bruselu: odstoupí na protest Jourová, která už má dnes plat cca 750 000 měsíčně, jak uvádějí některé zdroje? Ještě nedávno měla 500 000 měsíčně a to jí bylo málo. Přitom, by bylo logické snížení platů, kdy Velká Británie končí!
Evropská lidová strana (ELS) chce vyloučit ze svých řad jeho stranu Fidesz. Po jednání s předsedou maďarské vlády to v Bruselu řekl předseda nejsilnější frakce v Evropském parlamentu Manfred Weber. Budapešť by podle ELS měla přestat vyvíjet tlak na vysoké školy financované ze zahraničí.

Ve středu Maďarsko dostalo od Evropské komise měsíc na vysvětlení svého nového zákona o vysokých školách, který podle komise není v souladu s unijními pravidly a svobodami. Přitom tuto bruselkou partičku, ve které jsou i TOP 09 a KDU-ČSL nezajímá, co Soros provádí všude, kde se objeví a jak se snaží zlikvidovat vlády, které mu nejsou po chuti. “Jasně jsme dnes dali najevo, že nemůžeme takové útoky v rodině ELS akceptovat,” řekl předseda nejsilnější frakce v Evropském parlamentu Manfred Weber po setkání s Orbánem, které se konalo před dnešním mimořádným summitem EU v Bruselu.

Vážně se u nás nenajde strana, která Orbána podpoří? Přece je do očí bijící, že stejně jako Václav Klaus i Orbán v Bruselu říká pravdu a to se samozřejmě šmejdům, kteří bobtnají za naše peníze, nelíbí. A co hrdina Kalousek či jeho partička. Mlčí? A co slavní křesťané v KDU-ČSL. Mlčí? Přitom se dušují a zaklínají, že jsou tam jejich členové pro nás a ne my pro ně, aby dostávali funcionáři plat! Královský…