Rusko: Američané budou mít do roku 2022 více protiraket, než kolik má Rusko jaderných hlavic! USA plánují preventivní nukleární úder, na hranicích Ruska se shromažďují vojska NATO!

– VK –
16. 5. 2017 AE News
Rusko: Američané budou mít do roku 2022 více protiraket, než kolik má Rusko jaderných hlavic! USA plánují preventivní nukleární úder, na hranicích Ruska se shromažďují vojska NATO!

Bez velké pozornosti západních médií došlo na konci minulého měsíce v ruském generálním štábu k vážné události. Zástupce náčelníka generálního štábu ruské armády gen. Viktor Poznichir prohlásil na Moskevské mezinárodní bezpečnostní konferenci (MISC), že ruské velení dospělo na základě analýz k jednoznačnému přesvědčení, že USA se chystají k preventivnímu jadernému útoku proti Rusku [1]. Vyplývá to z kroků amerického Pentagonu a velení NATO v Bruselu, které v rámci útočné doktríny Steel Rose nasunuje na hranici doteku s Ruskou federací tzv. „postradatelné invazní sbory“, což jsou v angličtině tzv. „expendable units“, které slouží k útočnému nasazení a nepočítá se s jejich přežitím. Rusko si všímá, že američtí generálové nasunují do Pobaltí nikoliv obranné jednotky, ale doslova invazní svazy.

Vojáci Bundeswheru na „výletě“ do Pobaltí.

Patří mezi ně především odpalovací zařízení pro rakety Tomahawk, dále ženijní vojska, která mají za úkol zajistit pozemní průjezdy přes ruské řeky, protože ruská vojenská doktrína v případě napadení Ruska počítá v první fázi se zničením mostů přes řeky pro zpomalení postupu nepřítele. Nasazení polských ženistů v Estonsku počátkem března tohoto roku je neklamným znakem chystané invaze NATO. Polský ženijní útvar bude v Estonsku nacvičovat brodění a přesun vozidel pěchoty přes vodní toky, bude se měřit čas a rychlost ženijních staveb v simulaci plnění bojového útoku.

Dalším neklamným znakem preventivního úderu proti Rusku jsou stavby odpališť pro americké autonomní bojové systém, tzv. navigony pro řízení palby ze vzduchu a z moře. Součástí komplexů jsou rakety Tomahawk, které nemají žádné defenzivní použití, protože se jedná o útočné zbraně. Zatímco veřejnost v Evropě je do omrzení zaplavována lživými informacemi o obranné úloze NATO v Pobaltí, tak mezitím to samé NATO nasunuje na hranici doteku s Ruskem invazní brigády.

Do Pobaltí jsou nasunovány invazní svazy, budují se odpaliště raket!

To se týká především jednotek německého Bundeswheru a jeho oddílů útočných skupin, což jsou lehké motorizované skupiny na vozech Marder a s týlovým krytím obrněného Panzergrenadier 122. batalionu na tancích Leopard II. Tato skupina je nově nasazenu na hranici doteku Kaliningradské oblasti. V druhé polovině tohoto roku se počítá s nasunutím dalších německých jednotek Bundeswehru do Pobaltí a od ledna příštího roku pod velením Bundeswehru budou v Pobaltí působit i čeští vojáci [2], vláda jich minulý týden odsouhlasila 290 a na základě dopisu, který před časem podepsal ministr obrany Stropnický (ANO), budou čeští vojáci sloužit pod přímým vrchním velením generálního štábu německého Bundeswehru [3]. Ruský generální štáb si také všiml, že v Pobaltí se nebudují linie defenzivní obrany, pokud by NATO opravdu chtělo pobaltské státy jenom chránit, ale budují se izolovaná autonomní odpaliště pro americké rakety s plochou dráhou letu. Nic z toho, co se děje v Pobaltských zemích, ani náznakem nepřipomíná defenzivní činnost a budování obrany, ale všechno to ukazuje na přípravu ofenzívy a vedení útoku, uvedl generál Poznichir.

Ženijní technika Bundeswehru na cestě do Pobaltí.

Američtí necons podle posledních informací získali od Pentagonu ujištění, že USA dokáží vyhrát nukleární válku s Ruskem i s Čínou dohromady [4], uvedl to Paul Craig Roberts pro Global Research. A právě ruský generál Poznichir varoval na bezpečnostní konferenci, k čemu se schyluje. Americký Pentagon vzhledem k navyšování rozpočtu pro protiraketovou obranu bude mít do roku 2022 více „obranných“ raket, než kolik má Rusko jednotlivých nukleárních hlavic [5]. Po roce 2022 tak přestane na USA účinkovat doktrína vzájemného zničení (doktrína MAD) a Pentagon získá pocit neohrozitelnosti, což povede okamžitě k útoku na Rusko. Ruský generální štáb proto oznámil, že ruská armáda bude muset na tento vývoj reagovat svými protiopatřeními. První odezvou by mohl být ruský balistický systém Jars, který používá nejnovější generaci manévrovatelného řízení hlavic, které tím obchází současné americké protiraketové systémy. Daleko větší hrozbou jsou pro Rusko americké rakety s plochou dráhou letu.

NATO chce české vojáky do první linie ve válce s Ruskem!

Proti Tomahawkům může Rusko nasadit protiletadlové systémy S-300 a vyšší, jejich úspěšné nasazení bylo vidět před měsícem v Sýrii, kde z 60 amerických Tomahawků dopadla na syrskou leteckou základnu sotva polovina. Problém je ovšem v tom, že Tomahawky mohou být vybaveny i jadernými hlavicemi a v případě masivního nasazení nedokáží systémy S-X00 zničit všechny rakety. Stavba odpališť v Pobaltských zemích naznačuje, že Američané v blízké budoucnosti plánují zaútočit na Rusko tisíci raket s plochou dráhou letu. Doprava raket na jednotlivá odpaliště bude po železnici z Polska, kde se po vykládce z amerických lodí naloží rakety na vlaky, které je dovezou na jednotlivá odpaliště do Pobaltí.

Nakládka techniky Bundeswehru na cestě do Pobaltí.

Čeští vojáci se budou příští rok seznamovat s úkoly plánovaného tažení NATO na Ruskou federaci. Zájem je především o češtinu a slovanský přízvuk. Po vypuknutí bojů s Ruskem chce NATO použít české vojáky jako výzvědné průzkumníky. Český přízvuk má silný ruský akcent a NATO proto plánuje s nasazením českých vojáků do týlu nepřítele na území Ruska. Cílem operátorů bude sledovat pohyby vojsk na ruském území a podávat informace o situaci. Pentagon očekává, že po vypuknutí války dá Moskva příkaz k sestřelení amerických špionážních satelitů na oběžné dráze okolo země. Pentagon tak zůstane slepý a bude potřebovat informace přímo od spojek a operátorů na území Ruské federace. O nasazení českých vojáků pro účely diverze na ruském území se hovořilo už v roce 2015, kdy NATO navrhovalo vytvořit v Litvě a Lotyšsku školící střediska pro české a polské vojáky, aby se naučili rusky a po vypuknutí války aby byli vysazeni v Rusku a získávali informace od místního obyvatelstva o pohybech vojsk.

Vylhané důvody NATO pro další válku proti Rusku

Pentagon si zjevně uvědomuje, že jakmile by byla Pentagonem spuštěna Salva 1, Rusko by reagovalo odpálením až 80% všech balistických raket, které má k dispozici. Pokud by jich dolétlo do USA a do Evropy méně něž polovina, bylo by to považováno podle Pentagonu za výhru v nukleární válce. Takové počty jsou hrozivé, protože i kdyby do Evropy dopadlo jen pár desítek nukleárních hlavic, byla by to katastrofa. Pentagon v 60. letech považoval 40% ztráty v USA na civilních život v případě nukleární války za přijatelné. Kolik procent je to z pohledu Pentagonu v Evropě, to raději ani nezkoušejme přemýšlet. Pokud se máme vyhnout jaderné konfrontaci s Ruskem, musí dojít k ukončení existence NATO, anebo k obnově Varšavské smlouvy v nějaké nové podobě. Nová bezpečnostní aliance s Ruskem by byla rozumnou rovnováhou k NATO, ale to by se museli k moci dostat pronárodní politici, ne ten pro-americký neokonzervativní éthos, který dominuje dnešní Střední Evropě. Ale kolik politiků opravdu dnes chce z NATO vystoupit? Kolik českých politických stran?

Gen. Viktor Poznichir.

Zatímco se občanům v EU lže o migraci a o agresi Ruska, tak mezitím NATO buduje v Pobaltí a v blízkosti Kaliningradu pozice pro útok na Rusko, odpaliště pro americké rakety, navigační systémy pro řízení palby na území Ruska atd. Opět je to Rusko, na které západ plánuje útok. A opět to má být slovanský kanonenfuter v podobě českých a polských vojáků, kteří mají umírat v Rusku za zájmy západních „spojenců“. Ministr obrany bez uzardění předal klidně velení nad částí české armády německému Bundeswehru. Takže kdo se čemu sakra diví? Co je to za pronárod, který za pár koblížků zvolí do čela národní obrany bývalého herce, který jen tak podepíše předání velení německému Bundeswehru? Myslíte si, že by někdy americký ministr obrany podepsal dekret, aby třeba i jen jednomu americkému vojákovi velel nějaký papuánec? Ne, to jenom český voják je znovu pod jařmem cizích generálů. Rusové jasně vidí, že se chystá útok na Rusko. A pokud někdo předává velení nad svými vojáky Bundeswehru, je jasné, že jde do tuhého, protože proti Rusku nemůže velet kdejaký Franta z Horní Dolní. Tomu musí velet někdo, kdo má historické zkušenosti, třeba z dob Wehrmachtu a z doby operace Barbarossa.

-VK-
Šéfredaktor AE News