V Manchesteru útočil Islámský stát, ale Britům stejně nejvíce vadí v zemi Poláci, Slováci a Češi! aneb Jiný pohled na sebevražedný masakr v Machesteru

Pachatel Salman Abedi

– VK –
23.5.2017   AE News




V Manchesteru útočil Islámský stát, ale Britům stejně nejvíce vadí v zemi Poláci, Slováci a Češi! Prý berou Angličanům práci! A britské soudy nově posuzují vraždy lidí slovanského původu jako menší prohřešek, než je týrání psa! Genocida slovanských národů je druhým krokem v řadě po plánovaném zničení Ruska!


Včera večer na koncertu americké zpěvačky Ariany Grande v britském Manchesteru došlo k bombovému útoku. K němu se dnes odpoledne oficiálně přihlásil Islámský stát. Na místě zahynulo 22 lidí a dalších nejméně 50 bylo zraněno. Podle svědků došlo k incidentu tak, že útočník, který měl na sobě vestu s výbušninami, vešel do vestibulu haly ve chvíli, kdy lidé z koncertu už odcházeli a ochranka tak nekontrolovala vstupy do haly. Útočník tak nalezl díru v systému ochrany a využil ji k provedení tohoto útoku [1]. Zatím není jasné, kdo za útokem fyzicky stál, foto podezřelého už policie uvolnila (viz. foto nahoře), ale podle všeho šlo o místní britskou buňku IS, která verbuje členy z místních muslimských obcí, obvykle z radikalizované muslimské mládeže, tedy z řad těch muslimů, kteří se ve Velké Británii již narodili. Teoreticky by mohlo jít i o někoho s migračním původem, ale mnohem větší znepokojení ve mně vzbuzují souvislosti a události z minulého měsíce.

Místo bombového útoku, vstupní hala Manchester Arena.

Na počátku dubna totiž londýnský soud zprostil Raymonda Sculleyho obvinění z vraždy českého občana, a to v plném rozsahu, což vyvolalo obrovské pohoršení a skandál v Praze a ve Strakově akademii. Raymond Sculley vloni v září utloukl řetězem se zámkem na kolo českého občana Zdeňka Makara poté, co ho spolu s kamarády na kolech začal pronásledovat kvůli tomu, že Zdeněk Makar o jejich kolech prohlásil, že vypadají jako cyklistický gang. To se Raymonda Sculleyho dotklo a spolu s kamarády začali Zdeňka pronásledovat. Ten se otočil a když viděl, že gang za ním jede, sundal bundu a čekal, že se s ním budou chtít prát. Raymond Sculley, který byl v té době pod vlivem marihuany a dalších látek, to pochopil jako výzvu k boji, vzal ze svého kola řetěz se zámkem na jeho konci a s rozběhem udeřil Zdeňka do hlavy tak, že zámek na konci řetězu prorazil Zdeňkovi lebku. Ten padl na zem a později na následky tohoto zranění zemřel.

Britům bouchají islámské bomby u hlav, ale stejně jim nejvíc vadí Češi, Poláci a Slováci!

Jenže 3. dubna tohoto roku porota londýnského soudu zbavila Raymonda Sculleyho všech obvinění z vraždy a aby toho nebylo málo, porota ho o několik minut později zbavila dokonce i obvinění z neúmyslného zabití, což byla druhá varianta obžaloby, pokud by neprošlo obvinění z vraždy [2]. Podle soudu prý jednal Sculley v sebeobraně, protože Zdeňkovo sundání bundy mělo naznačovat, že Zdeněk Makar se chystá k pěstnímu souboji. Ovšem Zdeněk nezaútočil jako první, pouze vyčkával na útok skupinky cyklistů v čele s obviněným. Průmyslová kamera zachytila, že Raymond Sculley se choval agresivně na Zdeňka před restaurací, kde došlo k setkání pachatele a oběti.

Porotě ale stačilo tvrzení Sculleyho, že činu lituje, protože jeho myšlení v době útoku bylo zastřeno marihuanou a alkoholem. Soudu to stačilo jako omluva pro zproštění viny a sundání bundy Zdeňka Makara bylo prý jasným důkazem, že se chtěl bít a tím prý začal celý incident. Soud jaksi nevzal v úvahu, že zatímco Zdeněk Makar sundal bundu, Raymond Sculley sundal pro změnu ze svého kola řetěz se zámkem, kterým Zdeňka ubil třemi údery. Svědkové uvedli pět až šest ran řetězem do hlavy, ale porota uznala jen tři rány. „Méně než pes, méně než pes…“, zaznívalo u soudu z řad přihlížejících procesu po vynesení zprošťujícího rozsudku pro Sculleyho.

Zavražděný český občan v Londýně, Zdeněk Makar.

Raymond Sculley tak odešel od soudu bez jakéhokoliv trestu a proti rozsudku poroty není odvolání. Dokonce i za zabití psa nebo jeho utýrání se chodí v Anglii sedět, ale tady za vraždu českého občana přijde co? Osvobozující rozsudek! Jinými slovy, zavražděný Čech je pro britský soud méně, než utýraný pes! Obrovské rozčílení vypuklo v Praze na vládě a také na ministerstvu zahraničí, kde Lubomír Zaorálek slíbil, že pošle do Británie protestní nótu. Jenže ta nemá žádnou relevanci, Downing Street 10 oznámil, že je britské vládě líto rozsudku, ale musí jej respektovat, protože soudy ve Velké Británii rozhodují nezávisle [3]. Kauza způsobila obrovský poprask i v Bruselu, kde se o celé věci jednalo za zavřenými dveřmi koncem dubna. Evropská komise vyjádřila obavy, že po ukončení Brexitu začne ve Velké Británii hon na občany členských zemí EU a soudy budou účelově chránit pachatele útoků proti občanům EU.

Obrovská nenávist Britů vůči pracujícím migrantům z východní Evropy

Já musím na tomto místě upozornit, že to není úplně přesná obava. Občané EU nemusí mít v Británii obavy, ty však musí mít občané slovanských zemí v EU. Skandální rozsudek londýnského soudu ve věci zavražděného vedoucího občerstvení Zdeňka Makara, kdy rozsudek de facto legalizoval trestný čin brutální vraždy, je pouze odrazem procesu Brexitu ve Velké Británii. Všechny průzkumy veřejného mínění před Brexitem vloni v červnu jasně ukazovaly, že hlavním motorem a impulsem pro lidi podporující Brexit je migrace, ovšem nikoliv migrace Arabů, muslimů nebo černochů. ale tzv. „workforce migration“, tedy migrace pracovní síly do Velké Británie, a to zejména z východní Evropy. Ihned po Brexitu začaly v Británii útoky na polské obchodníky, na polské hospody, pekárny a autoopravny. Opravny a restaurace přitom v hojných počtech v Británii provozují Pákistánci, Číňané, Vietnamci a Turci. Na ně ovšem nikdo neútočí. Cílem jsou totiž prakticky jen Slované.

Raymond Sculley, foto před zatčením.

  
V Britech je v podvědomí hluboce zakořeněný koloniální systém chápání světa. Národy, které královská koruna koloniálně kdysi okupovala, považuje dnes Londýn za součást Commonwealthu, takže Britům nevadí muslimové, nevadí jim Pákistánci, Indové, Afričané, protože tam všude měla Británie své kolonie a tato etnika považuje za své lidi. Ovšem jestli Britům něco fakt vadí, jsou to slovanské národy. Ty nebyly nikdy kolonizovány, vždycky byly pod ochranou jiných korun, evropské šlechty, carů nebo císařů. Slovanské národy tudíž jsou historicky pro Brity národy nepoddajnými. Vzpomeňte si na tu drzost, jak na konci II. sv. války požadoval Londýn po Praze uhradit veškeré výdaje za české vojáky a piloty v Anglii, kteří za Anglii umírali. V roce 1945 veškeré náklady na stravu, výcvik a dokonce i zbraně, střelivo a munici k obraně Británie, naúčtoval Londýn k úhradě poválečné vládě v Praze. A jediní, kdo proti tomu protestovali, byli tehdejší komunisté v čele s Klementem Gottwaldem. Eduard Beneš neřekl ani slovo a příkazem nařídil Národní bance Československé, aby náklady byly Londýnu uhrazeny. Aby byly uhrazeny zrádcům národa, zrádcům z roku 1938 z Mnichova!

Válka proti slovanským národům je v plném proudu

Teď pozor, aby nedošlo k omylu. Stejný požadavek obdržela i Varšava v roce 1945, tam ovšem nedošlo k úhradě Londýnu, protože Moskva to zakázala. Co je však do nebe volající, to je postoj Londýna k vojákům z Francie nebo z Holandska. Po těchto zemích Londýn po válce žádné peníze za ubytování, výstroj a výzbroj francouzských a holandských vojáků nepožadoval. Chápete už ten dvojí metr? Britové se na slovanské národy dívají jako na nepřátelské nebo minimálně méněcenné a nepartnerské národy. Nejenom, že měl Londýn tu drzost zradit Československo v roce 1938 v Mnichově, ale po konci války měl ještě odvahu naúčtovat Československu a Polsku faktury za to, že vojáci těchto zemí v letecké bitvě o Británii a poté při tažení na Berlín pokládali své životy. Nutno dodat, že Londýn nic nenaúčtoval ani americkým či kanadským vojákům, kterých Londýn po celou dobu války ubytovával vůbec nejvíc ze zahraničních vojsk.

Na místo útoku začali lidé přinášet květiny a svíčky.

Dnes se píše rok 2017, ale od roku 1938 nebo 1945 se nezměnilo v Londýně a v jejich nahlížení na slovanské národy vůbec nic. Lautr nic. Skandální osvobozující rozsudek nad Raymondem Sculleyem je pro nás nepochopitelný, ale když se podíváme do historie, jak se Londýn choval k Praze v minulosti, tak nám najednou začnou ty souvislosti docházet. Češi, Slováci i Poláci, včetně Bulharů, jsou pracovití a šikovní lidé, kteří nemají problém se integrovat do nových domovů v cizině, nedělají problémy, nevyhazují se do vzduchu, neprovozují džihád, neznásilňují domorodé ženy na ulicích, nežádají pro sebe vlastní pravidla. Pracují nejprve pro místní zaměstnavatele, potom se postaví na vlastní nohy, otevřou si vlastní provozy, zaměstnají místní lidi. Co je na tom špatného? Jenže je pravda, že lidé z východu pracují za menší mzdy a tlačí na snižování ceny práce, takže místní Angličané potom obviňují pracovníky z východu, že devalvují cenu práce. De facto tak tomu opravdu je.

Koloniální schizma Britů vede k muslimské kolonizaci Británie

Ovšem co je naprosto nelogické, že Britům nevadí statisíce až miliony muslimů na britském sociálním systému a islamizace Albionu. Nevadí jim Pakos, migranti z Pákistánu, kteří hlavně a zejména devalvují ceny v maloobchodním sektoru už několik dekád v Británii. To nejsou Poláci, Slováci nebo Češi, kteří otevřou v Londýně restauraci s evropskou kuchyní nebo opravnu aut. To jsou miliony muslimů, kteří vytvářejí ghetta po celé Británii a proces ghettizace vede ke stěhování firem pryč, ke stěhování rodilých Britů pryč, a to co zbude v celé oblasti, to je chudoba na sociálních dávkách prostoupená muslimskou obcí a šaríjou. A to není práce Čechů nebo Poláků, že v takové oblasti klesá cena práce. To je proces a problém muslimské kolonizace Británie. Jako bumerang se Britům vrací jejich vlastní medicína. Muslimové si postupně kolonizují Britské ostrovy. Ale dojde tím k nastartování britské sebereflexe? Nikoliv. Britské soudy po Brexitu pouze ukazují, že půjdou po krku Čechům, Slovákům, Polákům a obecně všem slovanským národům. Když ctěný soud zprostí obvinění z vraždy i z neúmyslného zabití sprostého vraha, který byl v době útoku navíc pod vlivem omamných látek, tak prostě to znamená, že Londýn nastoupil cestu genocidy slovanského etnika v Evropě.

 
Před touto restaurací došlo k útoku na Zdeňka Makara. Všimněte si nápisu „Halal“, vietnamského obchodu vpravo, amerického Pizza Hut vlevo. To všechno Britům nevadí. Ale vadí jim polské shopy, české restaurace, slovenské prodejny, bulharští instalatéři, polští automechanici.

Útoky na Rusko ze západu jsou ve skutečnosti útoky proti celé slovanské civilizaci. Právě Rusko je garantem přežití slovanských národů a právě proto Londýn, britská ambasáda v Praze spolu s tou americkou sponzoruji rozvraceče národa, různé neziskovky v ČR, aby vrazily klín mezi Česko a Rusko. Nemyslete si, že plán na likvidaci slovanských národů spadl pod stůl s koncem II. sv. války. Kdepak, ten plán jede na plné obrátky, dokonce i symboly jsou vidět všude kolem, např. na MS v hokeji, když Slovákům nezahráli hymnu, když Rusům nemohli jako najít hymnu, to všechno jsou symboly a znaky pohrdání slovanskými národy a snahou o jejich dezintegraci a genocidu. Česká republika už je jenom Čechie, premiér Sobotka velí k nastoupení k pochodu do rychlejší lajny evropské dvourychlostní integrace a Německo už dokonce velí části české armády. Jaký je rozdíl mezi tím, když vás někdo umlátí řetězem v Londýně anebo zastřelí v Pobaltí na ruské frontě pod německým velením? Žádný rozdíl tam není. Symbol zůstává. Slovanské národy mají být použity proti Rusku a po použití budou zahozeny jako použitý toaletní papír. A to co zbude, to bude rozpuštěno a integrováno do Německa, do nové IV. Říše.

-VK-
Šéfredaktor AE News