Akce VÁPNO zpět u Obvodního soudu pro Prahu 1 – 2.8.2017 – 13:00

26.7.2017  NewWorldOrderOposition

Pokud patříte k dlouhodobým čtenářům webu nwoo.org, tak víte, že se soudíme s Technickou správou komunikací hl.m. Prahy o údajně způsobenou škodu, která měla vzniknou tím, že jsme3.8.2012 napsali v několika lidech na Václavském náměstí vápnem nápisy upozorňující na zdejší vládu politicko-ekonomické mafie. Tyto soudy se tedy táhnou už pět let. 


Vyhráli jsme nejdříve trestní soud kvůli obvinění z poškození cizí věci a nyní z nás chce TSK vytáhnout peníze. Od nás je samozřejmě nikdy nedostane, ať už dopadne tento spor jakkoliv. Nejdříve jsme u obvodního soudu vyhráli i tento spor o náhradu škody, TSK se však odvolala, bylo to u Městského soudu a odtamtud to vrátili zpět na Obvodní soud. Pokud tedy nemáte nic lepšího na práci, pojďte, se ve středu 2.8.2017 od 13h podívat k Obvodnímu soudu pro Prahu 1, Ovocný trh 587/14, místnost č. 11.

Zřejmě to bude soudit stejná soudkyně, která nás už jednou osvobodila. Bude to tedy pro ni dost obtížné rozhodování, protože se jedná o závažný precedentní spor s významným politickým podtextem, ve kterém se rozhodne, komu Praha a vlastně celá republika vlastně patří, jestli tu vládnou mafiáni nebo občané této země.

Každý člověk, který nás přijde podpořit, může mít vliv na výsledek.