0 zametání před vlastním prahem

Jar. Loudil
13. 8. 2017
Američtí rasisté vyprovokovali  masové nepokoje ve Virgínii, kde musel být vyhlášen výjimečný stav. Do davu lidí protestujících proti rasistům najel americký rasista autem, zabil jednu ženu a 30 lidí zranil, řada z  nich je v kritickém stavu. Následně se do lesa zřítil policejní zasahující vrtulník, ve kterém uhořeli dva policisté. Celé město vře, pokračují potyčky všech proti všem. Situaci se snaží uklidňovat svými proslovy prezident Trump.

Ano, toto je americký – “tavící kotlík kultur v praxi”. K nám jezdí zástupci US neziskovek zkoumat, zda neubližujeme Romům stavbou plotu v Matiční  ulci, u nich doma ovšem běží doslova rasové válka kultur. To je ale moc nezajímá. Oni musí  “poplivat”  jen to, co se děje v zahraničí. Odporné neziskovky !!

Když v Číně uvězní dva disidenty, tak se to komentuje ze všech stran se závěrem, že v Číně vládne hnusný nedemokratický režim. Ano, USA mohou být spokojené , tam se navzájem vraždí rasisté a černoši “demokraticky”. Zde není nutné o režimu ve Washingtonu nijak pochybovat. Vždyť  tam sedí – “demokraté” !!!

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/video-pri-nepokojich-belosskych-extremistu-zemreli-tri-lide_441862.html

https://www.youtube.com/watch?v=Asam4p814-A

https://www.youtube.com/watch?v=ABxYIrlZpm8