Afganistán je země, kde nelze nikdy vojensky zvítězit a to žádnými prostředky a se sebevětší armádou.

Jar. Loudil
2. 8. 2017
Afganistán je země, kde nelze nikdy vojensky zvítězit a to žádnými prostředky a se sebevětší armádou. Je to neporazitelná země. V 19 století to poznali angličtí kolonizátoři, kteří tu byli poraženi na hlavu dokonce třikrát !!, Z jedné jejich obří výpravy zbyl jediný člověk ,a to jakýsi doktor, který se zpátky do Pakistánu na základnu doplazil polomrtvý hrůzou po čtyřech. Ano, Angličané byli kolonizátoři a masoví vrazi, takže žádná lítost .


Ve 20 století napadli Afganistán Rusové se snahou zavést tam socialismus. I když nasadili co mohli, tak i oni utrpěli pořádný debakl, stáhli ocas a odjeli.

Ve 21 století napadl Afganistán mezinárodní zločinec a masový vrah, americký prezident G.W.Bush se snahou zavést tam demokracii. Do války v této zemi postupně zatáhl skoro celé NATO , jehož okupační žoldáci tam pak – “kapali jako mouchy.” Pokud jde o Afganistán, tak si náš stát osobuje právo – “vševědoucího arbitra” , který prý má právo pohnat před soud lidi, kteří nebudou s okupací této země souhlasit a budou dokonce schvalovat ztráty na živé síle okupačních žoldáků NATO /tedy i těch našich/. Je to v souladu s časy Heydrychiády, kdy byli Češi posíláni na popraviště či do vězení za schvalování atentátu na oberuppenfuhrera SS Heydrycha. Časy roku 1942 se nám nyní vrátily do Čech. Náš stát totiž – “bezpečně ví” ,že okupace Afganistánu armádou USA a NATO ve věc – “veskrze spravedlivá a potřebná” a tedy všichni, co vítají ztráty na okupačních žoldácích půjdou před soud !! V ČR je potírána svoboda slova. Žoldáci NATO můžou v Afganistánu za 2 miliony emigrantů a 100 000 mrtvých civilistů.

P.S: Zajímavý postoj, který už z dálky – “smrdí totalitou”. Každý žoldák tam jde totiž dobrovolně, aby si vydělal prachy zabíjením domorodců. /Talibánci jsou většinou domorodci/.

Nevidím žádný důvod, proč litovat okupační žoldáky NATO v této okupované zemi. Dnes to zase znovu “koupili” – nemají tam totiž co pohledávat.

http://ceskapozice.lidovky.cz/intervence-v-afghanistanu-spise-dokonale-fiasko-nez-uspech-p41-/tema.aspx?c=A161110_143513_pozice-tema_lube