Pokrok se nedá zastavit

Jar. Loudil
8. 9. 2017
“Multikulti a sluníčkářská ideologie” zapouští v EU 28 stále silněji své kořeny. Italský nejvyšší soud nyní prohlásil, že není vůbec trestné, pokud se nějaký nemajetný člověk, tedy třeba bezdomovec , migrant, nezaměstnaný apod.  vloupá do vašeho domu a chce  u vás nocovat. Tedy jdete večer po práci spát, ale právě ve vaší posteli už spí dva černí migranti  z Nigérie,  chcete použít své WC , ale zjistíte , že v “oné místnůstce” již spí jistý bezdomovec z Holýšova , … apod. Soud se zhruba vyjádřil, že : ” Každý chudý člověk má nárok na bezpečný úkryt” a  že vlastně vloupáním do vašeho domu jen žádá  o splnění známého příkazu : “Miluj bližního svého”. 

Dále soud rozhodl stejně  i ve druhém případě,  když prohlásil, že když krade  v supermarketu chudý člověk, tak to není krádež. Prý když si  v supermarketu ukradne bezdomovec tolik jídla , kolik sám za den potřebuje sníst ,je třeba mu to “tolerovat”  z lásky  k bližnímu. Tedy , když si migrant nebo bezdomovec   v obchodě  nacpe do kapes : 30 deka šunky, dva banány, nějaké sušenky, dvě piva, 4 rohlíky, jedno mléko  a pytlík bombonů, tak ho musí personál i bezpečnostní agentury nechat jít a svůj lup někde  v  roští  a nebo taky – “Ve vaší vlastní posteli zkonzumovat” !!

P.S. Ano, v EU 28 je dnes dovolené vloupání do cizího domu za účelem přespání  a rovněž je dovolena – “přiměřeně velká krádež potravin”  v  množství , jaké sníte za den. Co dodat ?? Degenerace postupuje napříč Evropou .  Vloupání a krádež už dnes nejsou trestné.

Loudil

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/448694-vloupat-se-nekam-nemate-li-strechu-nad-hlavou-neni-zlocin-rozhodl-italsky-soud.html

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/402498-kradez-v-obchode-neni-trestna-kdyz-mate-hlad-rozhodl-soud-v-italii.html