Pravoslavný týden v Lidlu

Jar. Loudil
5. 9. 2017
“Multikulti” v Evropě řízené Bruselem a Merkelovou si vybralo svou novou daň”. Řetězec Lidl nyní prodává zboží v rámci tzv. “Řeckého týdne”. Na plechovkách je zobrazen kostel  z řeckého  ostrova Santorini  ,kterému ovšem propagátoři “multikulti” Evropy nařídili  “vygumovat”  kříž na střeše,  tedy symbol křesťanství !!! Naše křesťanské kostely je tedy nutné nyní na fotografiích zobrazovat zásadně  bez křížů, mohlo by to prý totiž  urazit  přivandrovalce vyznávající islám. 

Je to definitivní konec naší kultury, našeho náboženství , naší staré dobré Evropy. Je to i konec rozumu. Najde se dnes ještě  v Evropě síla, která zlomí  v posledním záchvěvu pudu sebezáchovy hřbet Bruselu  i  Merkelové ??  Zbývá jen doufat  ,snad ?? Podaří se někomu  vyvolat zázrak a  sestoupí nějaký  “deus ex machina”, který rozhodne ? Čím více běží čas ,tím více je zřejmější, že současné evropské vládnoucí idioty musí nahradit  “silná ruka”. Stále více lidí hledí nyní na Východ k  Putinovi nebo čínskému prezidentovi. Tamní model  “řízené demokracie” či  snad “osvícené diktatury”  má silnou podporu místních obyvatel / 80 %/ a  problémy , které my řešíme  v Bruselu 10 let  tam řeší do měsíce.

Jak vypadá kříž na kostele , možná už brzy v Evropě  zakázaný, uvádím na foto v odkazu. Podívejte se prosím, možná to už bude brzy pokynem z  Bruselu zakázáno, tedy tabu.

http://ekonomika.idnes.cz/lidl-reklamni-letak-recky-tyden-d3l-/ekonomika.aspx?c=A170904_152253_ekonomika_div#utm_source=kurzy.cz&utm_medium=clanek_box&utm_campaign=kurzy

http://st.depositphotos.com/1829621/1806/i/950/depositphotos_18069845-stock-photo-christianity-church.jpg