Vnucená strategie

Jar. Loudil
4. 9. 2017
Nad počínáním Severní Koreje, která včera odpálila vodíkovou bombu o  síle 50 až 100 kilotun TNT by bylo vhodné se zamyslet hlouběji. Nikoli jen tak, jak o ní hovoří náš mainstream !! Ani já nehořím nějakou zvláštní láskou k vůdci Severní Koreje a formě jeho režimu, nicméně se domnívám, že se chová velmi racionálně a prozíravě.

Každý stát světa, který po roce 1945 nebyl servilní vůči režimu v USA a  nepoklonkoval uctivě Washingtonu, byl ve smrtelném ohrožení. Je totiž třeba doslova “lupou” hledat na dnešní mapě světa ty šťastné státy, které zatím nebyly žoldnéřskou armádou USA napadeny , okupovány, bombardovány ,znásilněny a nebo na jejich území alespoň neleží nějaká násilím vnucená americká vojenská základna. /I my jsme základně žoldáků USA  v Brdech roku 2009  unikli doslova jen o vlásek !!!”/ Těch šťastných tedy po roce 1945 mnoho nezbylo. Snad nějaké státy  v Africe ,Rusko, Čína ,…… Všude jinde jsou roztaženi američtí militaristé  a  vnucují tam svou zvrhlou politiku.

V této zoufalé situaci pro malé státy /ohrožené  nepřetržitě invazí žoldáků USA/ se jeví jaderná bomba jako řešení poslední instance ! Ani Kim  v Koreji nepoužije svou bombu jako první, ale má dnes 100 % jistotu, že žoldnéři USA nikdy nevkročí na jeho území. A pokud by se snad někdy zbláznili, tak dostanou zásah 100 kilotunovou vodíkovou bombou ještě  než se vylodí z moře.

P.S. Můžeme si tedy položit otázky :

1. Bylo by roku 1999 napadeno vojsky USA Srbsko, kdyby měl Miloševič taktické rakety středního doletu vybavené jadernou hlavicí, zacílené třeba na Řím , Miláno či Neapol ?? Odpověď zní : NEBYLO !

2. Byl by roku 1964 žoldáky USA přepaden Vietnam, kdyby měla Hanoj jadernou zbraň ? Nebyl ! a byly by tak zachráněny 2 miliony životů a to včetně životů 50 000 žoldnéřů USA.

3. Byl by roku 2003 přepaden žoldáky USA Irák, kdyby měl jadernou zbraň ?? Nebyl ! Jen těžko by se tam chtěli američtí žoldáci prodírat krátery jaderných výbuchů v  protiatomových gumových oblecích při 50 stupních ve stínu.

4. Napadlo by NATO roku 2011 Lybii ,kdyby měl Kaddáfí rakety středního doletu s  “A”  hlavicí zamířené na Barcelonu, Madrid a Marseille ?? Nikoli ! Vražedné bomby z letounů NATO by na Lybii nedopadly.

atd, atd, atd, atd,…….

Příčinou existence jaderných zbraní  v Koreji je zahraniční politika USA po roce 1945. Místo aby se USA staly díky své obří ekonomické síle -“SILOU DOBRA” a  pomáhaly ekonomice rozvojového světa , tak se rozhodly konat ZLO. Řada jejich skutků po roce 1945 snese plné srovnání s počínáním Adolfa Hitlera.

odkaz: https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/448099-kimova-vodikova-puma-byla-silnejsi-nez-bomby-v-nagasaki-a-hirosime-dohromady.html