Materiál pro elitní armádu

Jaroslav Loudil
14. 11. 2017
Do americké armády se nyní nehlásí v dostatečném počtu ani černoši, Portorikánci či Mexičani (kdo by s chutí dělal odporného okupačního žoldáka někde v rozvojovém světě !!) a tak byla potichu změněna pravidla pro získávání nových rekrutů. Nově jsou tak přijímáni do US Army rekruti, kteří se v minulosti léčili s bipolární poruchou, soustavně se sebepoškozovali, trpěli depresemi , byli závislí na drogách (hlavně marihuana) či se léčili na detoxu ze závislosti na alkoholu.


Tak tedy dnes vypadá armáda našeho hlavního spojence . Naši bratři ve zbrani jsou odkojeni detoxem, šňupali zhusta marjánku a svíjeli se v depresích. Prosím a to ještě ani žádná válka nevypukla ! Pořádně by se mi klepala kolena při pomyšlení, že mi mají při nějaké bojové akci krýt záda lidé ,kteří se ještě nedávno léčili na psychiatrii či šňupali někde pod mostem marihuanu. Těžko s takovýmto – “materiálem” – dosahovat nějakých zázračných výsledků. Tito lidé se patrně zhroutí už jenom z toho, že začne nečekaně pršet či že měli k obědu fazole a jsou z toho nadmutí.

Jak známo, armáda USA od roku 1945 nevyhrála žádnou válku a to válčí od této doby prakticky nepřetržitě !! a zásadně napadá jenom ty nejslabší soupeře, jako je třeba : Kuba, Afganistán, Somálsko nebo Vietnam. Na zbrojení přitom USA vydávají skoro 50 % globálních výdajů , tedy asi 700 miliard Dolarů ročně. Žalostnější příklad fatální vojenské neschopnosti nebyl zatím v lidských dějinách zaznamenán. Peníze daňových poplatníků vyhozené z okna.

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/454842-americka-armada-verbuje-i-lidi-kteri-trpeli-zavislosti-ci-dusevni-chorobou.html