Erdoganova pátá kolona

Yekta Uzunoglu
26. 12. 2017
Před rokem jsem varoval a napsal, že Erdogan má v Evropě svoji pátou kolonu a jedna její četa v Německu se jmenuje Osmanen Germania – Osmanové Německa!
Teprve v minulých dnech ministerstvo vnitra Severního Porýní -Vestfálska nejlidnatější a čtvrté největší spolkové země Německa, doručilo zemskému parlamentu neveřejnou zprávu o této četě Erdoganovy páté kolony, ze které vyplývá či potvrzuje to, co jsem před rokem napsal, že tato četa má spojení na tureckou tajnou službu MIT, o které německé úřady píší, že jen na území SRN má několik tisíc agentů, a že jsou podporováni přímo z Turecka. 


Ministerstvo má dle všeho zjištěno i to, že poslanec Erdoganovy strany Metin Külünk, osobně přivezl a předal šéfovi teto čety Bagcimu peníze a kolik jich bylo (jsou to černé peníze!), to už je zamlčeno i parlamentu! Proč německé úřady třeba nezahajují trestní střihání tohoto poslance? Dle všeho – aspoň pro to, že předává neregistrované peníze šéfovi této bandy. To je trestné nezávisle na tom o jakou nezákonnou objednávku jde!

 A byl to jediný případ předávaní černých peněz těm zrůdam ? Asi nikoliv. Ale ty otázky by moc iritovaly Erdogana. To není žádoucí, když má Německo v Turecku ještě tolik ekonomických zájmů…

Jan Böhmermann a Osmanen Germania

A co ještě? Že obchodují s drogami, organizují prostituci a bordely, obchodují se zbraněmi a mají za úkol umlčet zástupce kurdských organizací a zastánce Güllena a německého komika Jana Böhmermanna, který si dovolil zesměšnit Erdogana!

Najednou německý tisk začal zveřejňovat, co všechno tato četa páté Erdoganovy kolony na území SRN spáchala …. a tak důstojníci této čety skončili za mřížemi a to na dlouho.

Člověku se chce říct „Dobré jitro, páni ministři zemských vlád“! Kde jste byli a co jste dělali celá ta léta, když tato a jiné čety této páté kolony dostávali přímo před vašima očima podporu rovnou z Turecka, když jejich vliv vzrostl do neuvěřitelných dimenzí! Jen počet těchto zrůd, které terorizují kdejakého svobodné myslícího občana pocházejících z Turecka v Evropě a to především Kurdů, se odhaduje na 6000!
Ministerstva vnitra Německa, Francie, Holandska, Belgie, Rakouska na rozdíl od občanů určitě vědí, jaká je celá struktura této Erdoganovy chobotnice v Evropě.

A kolik jich je vlastně v Česku???
Ani to se nesmíme dozvědět, to není žádoucí, když Evropský kapitál má ještě tolik svých vlastních zájmu v Turecku!