Michael Flynn přiznal vinu: Více důkazů o kolosálním podvodu ohledně „Russiagate“

Michael Flynn

Stephen Lendman
6.12.2017 GlobalResearch,  překlad Zvědavec

Mediální pozdvižení ohledně Flynnova přiznání je spíše důkazem kolosálního podvodu ohledně „Russiagate“. Flynn přiznal u soudu, že falešných vypovídal před FBI ohledně rozhovorů, které vedl během přechodného období s bývalým velvyslancem Ruska ve Washingtonu Sergejem Kisljakem.
Mnoho členů Kongresu s ním mělo osobní kontakt, neboť to bylo součástí jejich práce a zároveň i Flynna, coby klíčového člena Trumpova přechodného týmu v té době.

Prostřednictvím velvyslance se údajně snažil naléhat na Rusko, aby pozdrželo vypovězení amerických diplomatů v rámci odplaty za vyhoštění, které tehdy nařídila Obamova administrativa, postavil se proti rezoluci Rady bezpečnosti OSN č. 2334, přijaté vloni v prosinci, a prohlašoval, že izraelské osídlování je nelegální a nehorázným způsobem porušuje mezinárodní právo.

Hlasování bylo 14-0, přičemž Washington se zdržel hlasování. Byla tak přerušena dlouholetá americká tradice, kdy bylo vetováno přes 40 rezolucí Rady bezpečnosti OSN, nepříznivě nakloněných zájmům Izraele.

Flynn technicky porušil Loganův zákon z roku 1799, novelizovaný v roce 1994, který zakazuje občanům vyjednávat se zahraničními vládami – neboť je to považováno za pokus o ovlivnění bilaterálních vztahů.

Od doby schválení nebyl tento zákon použit, nikdo nebyl podle něj stíhán více než 200 let. Právní experti tvrdí, že je protiústavní. Byl využíván spíše jako hrozba, než jako odůvodnění pro stíhání.

Proč FBI vyslýchala Flynna ohledně něčeho, co se vztahovalo k jeho práci v přechodném týmu, především pokud šlo o jeho kontakty se zahraničními představiteli, jmenovitě s Kisljakem?

Jediným porušením zákona, kterého se dopustil, bylo, že vyřkl milosrdnou lež, tedy nic, co by si zasluhovalo vyšetřování, podobajícímu se honu na čarodějnice, kterému byl podroben. To celé vyústilo přiznáním viny ohledně ničeho.

Cílem byla samozřejmě snaha vykonstruovat případ pro neexistující vměšování Ruska do amerického politického procesu, a společně s tím cokoliv, co by naznačovalo nezákonné nebo nepatřičné vyjednávání Trumpa s Moskvou.

Bílý dům, Senát a zvláštní tým vyšetřovatelů (pod vedením Roberta Muellera) prováděly několik měsíců vyšetřování, a přesto nebyl nalezen žádný důkaz, který by z toho učinil případ – jen nepodložená tvrzení a obvinění, ale žádné podpůrné důkazy.

Deník Washington Post, který je spojován s neokonzervativci/CIA, skočil po zprávě s Flynnovým vyjádřením a posměšně tvrdí, že „ruská záležitost se zvětšila“. Deník také falešně prohlašuje, že „Flynn… hledal pomoc u ruského velvyslance v podkopání politiky Obamovy vlády“.

Jeho kontakty s Kisljakem neměly nic společného s tím, že by někoho „podkopal“. Údajně Jared Kushner požádal Flynna, aby naléhal na Rusko ve věci odporu proti rezoluci Rady bezpečnosti OSN č. 2334, což není žádný trestný čin ze strany ani jednoho z nich.

Washington Post: „Při jednáních s Kremlem, ještě před inaugurací pana Trumpa, přechodný Trumpův tým podkopal zahraniční politiku tehdejšího prezidenta.“

„A co víc, Obamova administrativa navrhla sankce proti Rusku jako odplatu za vměšování do voleb.“

„Pan Flynn zřejmě slíbil, že příští vláda přezkoumá tyto sankce – což znamená, že se poradci pana Trumpa snažili oslabit snahy USA přivést Rusko k zodpovědnosti za vměšování.“

Fakt: Flynn ani žádný jiný člen přechodného týmu neudělal nic, co by podkopalo Obamovu vládu.

Fakt: K žádnému vměšování Ruska do amerických voleb nedošlo.

Fakt: Unilaterálně uložené americké sankce vůči Rusku nebo jakýmkoliv jiným zemím jsou nezákonné, jde o porušení mezinárodního práva.

Fakt: Pokud Flynn podporoval zrušení těchto sankcí, zasloužil by si chválu, nikoliv odsouzení.

Stále nekončící vyšetřování – podobající se honu na čarodějnice – pokračuje, přitom je plýtváno penězi i časem, a navíc se tím nic nedokáže, kromě toho, že vychází na povrch více důkazů o silně zkorumpovaném americkém politickém systému, který je příliš zpustlý a zhýralý, než aby bylo možné jen napravit.

Michael Flynn’s Guilty Plea: More Proof of the Colossal Russiagate Scam vyšel 2. prosince 2017 na Global Research. Překlad v ceně 224 Kč Zvědavec.