Žádní tady prý nejsou, ale v Brně už začínají noci dlouhých nožů…

Tomáš Vyoral

28.12. 2017   Rukojmí
S několikadenním zpožděním český mainstram informuje o napadení dvou mladých mužů v Brně cizinci – dle informací ČTK ze severní Afriky. Vděčně a tiše zachrastili noži. Budou se psát stejné eposy, jako o “facce” v tramvaji?

Tak se nám ty nešvary vděčných a tichých válečných uprchlíků (slovy novinářského esa “erta” – potížistů) pomalu přesouvají i do naší kotliny. A to jich tu prý máme pouhopouhých dvanáct (na každého tedy asi tři neziskovky)! A tři si už vyšlápli za pomocí nožů na dva mladé muže v Brně (detaily se, podobně jako ve Švédsku, v tomto případě moc nenosí, ale údajně se Češi zastali slečny, na kterou cizinci pokřikovali). Pokud bychom ty tři počítali mezi oněch dvanáct, jednalo by se o krásný 25% podíl “potížistů”.

Nechci bagatelizovat čin, který se odehrál nedávno v pražské tramvaji, kdy cizinec dostal “facku” (a bylo mu vulgárně nadáváno). Ale o tom incidentu se psaly eposy a každé druhé politické, umělecké i novinářské sluníčko se mohlo přetrhnout proklamacemi o rasismu a xenofobii… Teď se před Štědrným dnem pravděpodobně tři ogaři ze severní Afriky pustili do našinců, pořezali je nožem (dle informací tedy jeden z nich) tak, že museli být ošetřeni v nemocnici (předpokládám, že Foglar jim při tom z úst rovněž nelétal) a česká nedezinformační média to tak nějak okrajově zmíní (jelikož jsou k tomu zřejmně donuceni “dezinformacemi” na Facebooku a na alternativních webech).

Už se jistě všichni těšíme na plné autobusy takovýchto hodných cizinců a nejeden uvědomělý a pokrokový multikulti Čech si určitě přál dva až tři pod stromeček!