Odhalení natvrdo: Kdo volí Jiřího Drahoše, volí ve skutečnosti Miroslava Kalouska budoucím premiérem, volí Karla Schwarzenberga jako mentálního guru, volí celou TOP09 včetně Kroměřížské výzvy a jako třešničku k tomu volíte Drahošovy poradce z Evropských hodnot, Petra Koláře a Jakuba Jandu! Známe podrobnosti!

– VK –
16.1.2018 AE News

Odhalení natvrdo: Kdo volí Jiřího Drahoše, volí ve skutečnosti Miroslava Kalouska budoucím premiérem, volí Karla Schwarzenberga jako mentálního guru, volí celou TOP09 včetně Kroměřížské výzvy a jako třešničku k tomu volíte Drahošovy poradce z Evropských hodnot, Petra Koláře a Jakuba Jandu! Známe podrobnosti!

Video zde: https://vimeo.com/251361997


Jak už v diskusi upozornila na souvislosti naše redaktorka Pozorovatelka, okolo Jiřího Drahoše začíná pomalu docházet k odhalování lidí, kteří instalovali Jiřího Drahoše do pozice kandidáta na prezidenta jako svoji loutku a výkonného koně, který je milý ve vztahu k veřejnosti a bude hrát roli dobrotivého prezidenta podle loutkového modelu ztělesněného Václavem Havlem neblahé paměti. Mnoho lidí si také všimlo, že Jiří Drahoš nosí nedioptrické brýle, které jsou vyplněny obyčejnými skly. On sám se k tomu přiznal v rozhovoru na Seznamu [1].

Jde o tzv. módní brýle, jejichž účelem není korigovat problémy se zrakem, ale pouze vylepšit vizáž. Jiří Drahoš v brýlích totiž vzbuzuje pocit vzdělanosti a rovněž si někteří lidé všimli, že ******v brýlích připomíná Jiří Drahoš předlistopadového prezidenta Dr. Gustáva Husáka.**** Dnes je módní lecos, muži nosí náušnice, nově se vyrábí i makeupy pro muže z řad metrosexuálů, tak proč by někdo nemohl nosit nedioptrické brýle, když v nich bude vypadat moudře a vzdělaně, ne? Nicméně na voliče toto může zapůsobit jako manipulace, stejně jako zmanipulované video neexistujícího rozhovoru Michala Horáčka s Milošem Zemanem.

Jiří Drahoš je marionetou Kroměřížské výzvy. Kalousek bude premiérem v případě Drahošova zvolení prezidentem, to je již dohodnuté!

Abychom pochopili, kdo ve skutečnosti vodí Jiřího Drahoše jako marionetu, musíme se vrátit zpátky do minulosti. ****Spolupracovník neziskové organizace Evropské hodnoty a bývalý diplomat v USA Petr Kolář totiž nedávno uvažoval, že bude kandidovat na post prezidenta republiky [2]******. Jenže nakonec si to rozmyslel, protože z bleskového šetření mediální podpory se zjistilo, že jeho napojení na neziskový think-tank Jakuba Jandy a Radka Hokovského, který sám sebe definuje jako lobbistický think-tank na podporu transatlantických vazeb, by působilo kontraproduktivně a byl by tudíž naprosto nezvolitelný [3] a vidí prý lepší kandidáty [4].

Petr Kolář, bývalý diplomat v USA, dnes poradce Jiřího Drahoše a spolupracovník Evropských hodnot Jakuba Jandy.

Petr Kolář z Evropských hodnot totiž podpořil v roce 2016 tzv. Kroměřížskou výzvu [5], která vyzývala k podání žaloby na prezidenta republiky za vlastizradu, a to z toho důvodu, že 4 vrcholní představitelé státu v čele s prezidentem Milošem Zemanem se distancovali od schůzky ministra kultury Daniela Hermana na půdě ministerstva s Dalajlámou. Ovšem lidé z okolí Pražské havlérky se pokusili tento krok využít na sesazení prezidenta republiky.

Kroměřížskou výzvu např. podepsali:

  • Jan Kalvoda,
  • Michael Kocáb
  • Michael Žantovský
  • Jan Ruml
  • Petr Pithart
  • Daniel Kroupa
  • Hana Marvanová
  • Petr Kolář

Seznam těchto lidí nás rozhodně nepřekvapí. Doslova celý výkvět Pražské kavárenské havlérky. Ale tady to začíná být opravdu zajímavé, posuďte sami. Kroměřížská výzva totiž v září 2016 na svém webu uvedla jména svých vybraných prezidentských kandidátů v tomto preferovaném pořadi:

  • Michal Horáček
  • Tomáš Halík
  • Šimon Pánek (šéf a zakladatel Člověka v tísni)
  • Jan Švejnar
  • Petr Kolář (think-tank Evropské hodnoty)

 

Kroměřížská výzva měla v 1. kole voleb 2 kandidáty. Oba dva ihned poslušně utíkali za Jiřím Drahošem, aby mu bezmezně vyjádřili podporu. Podvod na voliče, oba kandidáti měli za úkol pouze jedinou věc, předat Drahošovi své hlasy z 1. kola!

Jenže v listopadu 2016 je už všechno jinak a na webu jsou pouze dvě jména doporučených kandidátů, na prvním místě Petr Kolář z Evropských hodnota na druhém Jiří Pospíšil. V prosinci k této dvojici přibývají Petr Fischer (ředitel průzkumového STEMu a bývlaý poradce Václava Havla) a Marek Hilšer. Když se tedy na to podíváme s odstupem, tak Kroměřížská výzva Pražské havlérky měla v prezidentském 1. kole volby hned dva své kadnidáty, Michala Horáčka a Marka Hilšera.

Petr Kolář je totiž architektem onoho setkání bývalého ministra kultury a pro-sudetského koně Daniela Hermana s Dalajlámou na půdě ministerstva kultury, což vyvolalo obrovsky bouřlivou reakci Číny [6], která poškodila skoro na dalšího půl roku česko-čínské obchodní vztahy. Petr Kolář tuto schůzku dojednal na ministerstvo úmyslně na pokyn amerických poradců, aby došlo k poškození vlivu a zájmů Číny v Praze. To se opravdu povedlo, protože Čína odsunula o několik měsíců podpis obchodních dohod s ČR. Petr Kolář tak vhodil Miloši Zemanovi klacek pod nohy, a nejen jemu, ale více než 30 českým podnikům, kterých se zakázky s Čínou týkaly. Ze strany Petra Koláře šlo o tzv. “active counter-measure”, česky “aktivní (proti)opatření”, což je jedna z metod na poškození zájmů republiky nebo připravovaných dohod.

Jiří Drahoš a Petr Kolář z Evropských hodnot.

Petr Kolář zároveň ostře kritizoval vládu kvůli tomu, že se nechce připojit ke Kroměřížské výzvě, a že nechce žalovat prezidenta republiky za vlastizradu [7]. Petr Kolář v té době už tlumočil nejen stanovisko Evropských hodnot, které mimochodem německá tajná služba BND v prosinci minulého roku zařadila na svůj seznam sledovaných objektů v České republice jako lobbingovou organizaci, která nebezpečně proniká a prorůstá do blízkosti diplomatických struktur německého velvyslanectví v Praze, ale Kolářův lobbing ve vztahu k vládě ČR totiž v té době definovaly už zájmy cizí mocnosti, konkrétně amerického velvyslanectví v Praze.

video: https://vimeo.com/251362690


“Maskírovka” měla být provedena způsobem, kdy schůzka Dalajlamy s ministrem kultury vyvolá prudkou reakci Pekingu, která povede ke zrušení dohod s českými podniky a dojde ke zničení vztahů mezi Milošem Zemanem a Pekingem. K tomu nakonec nedošlo, protože spolupracovníci Miloše Zemana tuto kauzu urovnali, i když to stálo mnoho úsilí. Nicméně tato operace ukázala, že americké velvyslanectví skrze Evropské hodnoty, Petra Koláře a jeho hrou s Dalajlámou na půdě ministerstva kultury je ve skutečnosti zpravodajskou hrou s cílem poškození vztahů Pražského hradu a českého průmyslu v Číně.

Petr Kolář má napojení i na člověka, který v ČR šířil před 1. kolem hoax o Zemanovi, že postupuje do 2. kola voleb automaticky. Diskutovali spolu v Brně v panelu Evropských hodnot!

Kromě toho také Petr Kolář diskutoval v diskusním panelu Evropských hodnot v Brně o Evropské unii [8] spolu s Michalem Horáčkem a Karlem Schwarzenbergem, v diskusním panelu byl i Štefan Füle a dokonce i provokatér Jindřich Šídlo, který před 1. kolem letošní prezidentské volby vypustil na internetu mezi voliče dezinformaci, že prezident Zeman postupuje do 2. kola automaticky. Všichni pěkně pospolu seděli v diskusním panelu Evropských hodnot a diskutovali o tom, jak je Evropská unie důležitá a jak je Rusko zlé a špatné, jaký je vliv Číny a Miloše Zemana. Celá tato diskusní sestava Evropských hodnot pouze odhaluje mocenské obklopení Jiřího Drahoše lidmi z Pražské havlérky, ale i osobami, které v Praze hájí zájmy amerických neoconů skrze americké velvyslanectví, a to i skrze aktivní opatření a americké maskírovky, jako byl právě hoax Jindřicha Šídla o automatickém postupu Miloše Zemana do 2. kola.

Diskusní panel Evropských hodnot v Brně o Evropské unii. Michal Horáček úplně vpravo.

A proč vlastně v tomto článku píšeme o Petru Kolářovi z Evrospkých hodnot? Protože k našemu společnému zděšení si ****Jiří Drahoš pozval do svého prezidentského poradního týmu 13 poradců právě i Petra Koláře [9],**** který v případě zvolení Jiřího Drahoše prezidentem má plnit na Pražském hradě roli prezidentova poradce pro zahraniční a bezpečnostní politiku. K dispozici je dokonce videoklip s poradci na Drahošově webu [10]. Petr Kolář se rozpovídal o Evropských hodnotách i před studenty gymnázia [11] a stejně tak i Český rozhlas přinesl výživný pořad o neziskovce Evropské hodnoty [12].

 
 Petr Kolář ve společnosti Pražské halvérky: Robert Břešťan z Hlídacího psa, Alexandr Vondra, Michael Žantovský. 

Stejně tak Evropské hodnoty řešily Ukrajinskou krizi, spolu s Ivanem Gabalem, Jakubem Jandou a právě Petrem Kolářem [13]. Jinými slovy, do pozice poradce prezidenta pro zahraniční politiku by se dostal spolupracovník Evropských hodnot a Jakuba Jandy, který by okamžitě začal likvidovat české průmyslové zájmy v Číně, v Rusku a v celé Jihovýchodní Asii. Jenže to zdaleka není to nejhorší. Když se podíváme na Kroměřížskou výzvu, vidíme tam prakticky celý výkvět TOP09. A nemusíme spřádat bizarní konspirace, co se asi tak stane v případě Drahošova zvolení prezidentem. Andreje Babiše určitě Jiří Drahoš nepověří sestavením vlády. Pověří někoho z opozice. A když má Jiří Drahoš okolo sebe tolik lidí z Pražské havlérky, nabízí se pouze jediný kandidát na premiéra z řad opozice, no přece Miroslav Kalousek.

Debata Evropských hodnot o Ukrajině. Jakub Janda, Ivan Gabal, úplně vlevo Radko Hokovský, šéf think-tanku EH a úplně vpravo Petr Kolář.        

Václav Klaus ml. bude volit Miloše Zemana, navzdory své vlastní partaji! Zaslouží uznání a postupně se ukazuje, že za 5 let by sám mohl být skvělým kandidátem na prezidenta!

Pro Jiřího Drahoše je ODS nepřijatelná, protože ODS má velké výhrady vůči přijetí Eura, což potvrdil i Václav Klaus ml., který oznámil, že ve 2. kole bude raději volit Miloše Zemana než Jiřího Drahoše [14]. To do značné míry pouze štěpí onu pozici ODS, která jinak jako celek podporuje Drahoše, ve které se vracejí jen pomalu a těžko k původním kořenům, pronárodní ukotvení v ODS je velmi slabé a de facto kromě Václava Klause ml. asi nenajdeme mnoho dalších rozumných politiků v ODS, kteří odmítají migraci, školní inkluzi, návrat Pražské havlérky na Hrad a další postoje.

Syn Václava Klause se profiluje jako pronárodní politik, který kritizuje inkluzi, podporuje národní zájmy a teze. Nedivil bych se, kdyby za 5 let kandidoval na prezidenta. Kromě toho, v Kroměřížské výzvě nenajdeme nikoho z ODS, protože to je projekt havlistů. A protože Jiří Drahoš je nyní obklopen havlisty, Michalem Horáčkem, Markem Hilšerem a teď i Petrem Kolářem, tak je naprosto jasné, že Jiří Drahoš pověří Miroslava Kalouska sestavením vlády místo Andreje Babiše. Všechno je nachystáno a připraveno, Andrej Babiš možná ani netuší, že jeho dny premiérování se blíží ke konci, protože k uchopení premiérského křesla se chystá Miroslav Kalousek.

Úloha a role Kroměřížské výzvy tak může dojít svého triumfu, i když úplně jinou cestou, než původně uvažovala, tedy cestou podáním žaloby na prezidenta. Nová cesta skrze prezidentské kandidáty, kteří sice v 1. kole propadli, ale ve 2. kole budou vedeni k tomu, aby podpořili figurku s falešnými brýlemi do role prezidenta. Michal Horáček k falešným brýlím Jiřího Drahoše přidal už falešné video svého rozhovoru s Milošem Zemanem a Petr Kolář k tomu přidá americký pohled na věc skrze Evropské hodnoty Jakuba Jandy a Radko Hokovského. České firmy přijdou o zakázky v Číně, to je nepochybné. Po příchodu Petra Koláře s Jiřím Drahošem na Hrad dojde k likvidaci a destrukci veškerých diplomatických a záhy i ekonomických svazků s Čínou, o Rusku nemluvě. Jiří Drahoš je obklopen lidmi z Kroměřížské výzvy, kteří chtěli svrhnout prezidenta Zemana za to, že pomohl českým podnikům získat miliardové zakázky v Číně.

Miroslav Kalousek je chystaným premiérem v příapdě zvolení Jiřího Drahoše. Veškerou moc v zemi v takovém případě uchopí TOP09, Pražská havlérka, Kroměřížská výzva a Evropské hodnoty s napojením na americké zájmy, které sledují likvidaci ekonomických vazeb českých podniků s východními trhy!

Pokud nechcete, aby nastal černý den vyhánění čerta ďáblem, kdy Andreje Babiše v roli preméra nahradí Miroslav Kalousek, pokud nechcete přijít o práci a zaměstnání ve stovkách českých podniků, které jsou v subdodavatelských vztazích závislé na vývozu produkce na východní trhy, které Jiří Drahoš označuje za “proruské a pročínské”, tak přiveďte ke 2. kolu prezidentské volby svoji rodinu, své kamarády a příbuzné a volte Miloše Zemana, který na rozdíl od Jiřího Drahoše myslí a uvažuje vlastní hlavou, nepotřebuje poradce na zahraniční otázky k tomu, aby zjsitil, který politický krok je pro národ a ekonomiku dobrý, a který dobrý není.

Sdílejte tento článek na sociálních sítích a v emailech, aby se lidé dozvěděli, že Jiří Drahoš je ve skutečnosti po Václavu Havlovi dalším loutkovým prezidentem, kterého chystají do jeho role výkonné marionety lidé z okolí Pražské havlérky, Kroměřížské výzvy a dokonce z neziskového think-tanku Evropských hodnot bývalého pornoherce Jakuba Jandy. Protože neštěstí vždy chodí ve dvou spolu, tak kromě Jiřího Drahoše na Hradě bychom se po pár týdnech a měsících najednou dočkali i Miroslava Kalouska jako premiéra. Děkuji Pozorovatelce za tématické podklady a odkazy k článku.

-VK-
Šéfredaktor AE News