Inteligent nevěří spikleneckým teoriím (pokud je ovšem nesdílí)

22. 2. 2018    (zpráva kolující po internetu)
…Pokud jde o řetězovky druhu pošli dál a budeš zdráv, vyhraješ v lottu a pod., tak jsou neškodné a jen ztráta času. Daleko horší je to s různými spikleneckými teoriemi a podobným neřádstvem. Dostávám jich nemálo a odesilatelům vůbec nevadí, že jsou nejčastěji z dílny AE News, Aeronet, nebo přímo RT. Nejsou to blbci, jak by se dalo předpokládat, což horší, a argumenty na ně moc neplatí. Klasickým příkladem je Petr Šulc z áčka. Některé jsou plné nenávisti a vulgarismů, ale ani to nevadí.

Jak katastrofální důsledek to pak může mít na ty, co přemýšlí podstatně míň. Proto si myslím, že tady je osvěta nezastupitelná a je po viností nás, co víme, že 2+2=4 a ne 3, nebo 5 abysme se snažili dostat ty slabší výš. Tak nás to učili na fakultě. Přeci už víme, že nositelem pokroku není masa v duchu tatíčka Marxxe, ale inteligence. Tohle je je naše nezastupitelná povinost.

Již víc, jak 20 let tvrdím, že tenhle převrat byl dobře přípravenou akcí StB a dosud v její režii. Klaus byl evidentně tajná zbraň Moskvy, proto taky byl dvakrát odmítnut jeho pokus o vstup do KSČ. On byl připraven pro jiné, důležitější úkoly, kde by jeho členství zásadně vadilo. Dav řinčící klíčema na Letné byl jen kompars v prvním dějství. Za drátky stále tahají staré kádry, které pořád ještě nejsou zpuchřelé. Ani nebudou, dokud v jejich službách budou s pílí mravenců fungovat přeposílači jejich zaručeně pravdivých zpráv a informací. Divide et impera platí dodnes.

Olda