Je teologická fakulta v Českých Budějovicích katolickou?

8. 2. 2018
Vážení představitelé teologické fakulty v Českých Budějovicích,
masově jste rozšířili, že vztyčíte nad vaší fakultou vlajku Tibetu.
Víte, co na ní je a co symbolizuje? Na tibetské vlajce je pohanská symbolika jinu a jangu a dva draci, kteří symbolizují démony.
Ptáme se: Bylo by možné, aby nad Tibetem vztyčili vlajku s Pánem Ježíšem na kříži ze solidarity s trpícími křesťany například u příležitosti 100. výročí genocidy arménských křesťanů v Osmanské říši? To by dalajláma ani lámové nikdy nedovolili!


Asi také nevíte, že se dalajláma pokládá za převtěleného boha a že pohanští bohové jsou démoni (srov. 1Kor 10,20). Oni nad sebou nikdy vlajku s Kristovým křížem nevztyčí. To jenom vy jste duchovně slepí a neuvědomujete si, pod jakou duchovní vládu podřizujete své studenty? Navíc dáváte špatný příklad ostatním univerzitám v ČR. A copak ani to nevíte, komu tím sloužíte? Jste tak slepí, anebo to děláte vědomě? Schválil vám to místní biskup či jiný biskup v ČR?

Připomínáme, že František usiluje o dobrý vztah s Čínou, a proto opakovaně odmítá setkání s dalajlámou a v žádném případě 10. 3. nebude vyvěšovat tibetskou vlajku ve Vatikánu.

Navíc vedení vaší fakulty tím vytyčuje pro český národ cestu globalizační genocidy, proti které se prezident neústupně postavil.

Byzantský katolický patriarchát
Kopie: Českým biskupům