Jsem moc ráda, že Miloš Zeman vyhrál tak těsně…

Jitka Přikrylová
3.2. 2018   Rukojmí
Povím vám s chutí, proč. A třeba to berte i jako další dílek do Drahošovic záhadné a tajemné skládanky, jak to, že se vší kavárenským nasazením Zemana nedokázal položit na lopatky.To pro vaši pýchu a hloupost, s jakou se ani na vteřinu nezamyslíte nad argumenty nás, zaprděných xenofobů. Tak nám říkáte, na všechno máte nálepky. Přitom my nemáme strach, jen to, co vidíme, že se děje v zemích, kde Evropa už není evropská, nechceme. 
Jako srdcem i duší pravičák, asi byste mě neměli za typického voliče Miloše Zemana. Ostatně, do druhého kola prezidentské volby se beztak dostali jen dva levicoví kandidáti. Před pěti lety jsem tak asi trochu víc fandila knížeti a jak se dnes chytám za hlavu.

Nic jako pravici a levici už beztak nemůžete brát vážně. Snad jen u svých bot. Nejvíc ten paradox asi vidíte u TOP09, která se hrdě prohlásila za novou pravici a je teď nejservilnějším otrokem neomarxistické EU i s jejich šílenými sociálními experimenty. Ale to jsem trochu odskočila, i když ne tak moc jako kalouskovci, že.

Ano, mé IQ 138 určitě nepatří ke špičce, mé dvě vysoké školy ze mne ještě nedělají vzdělance a jsou určitě větší města, než je Sydney. Přesto vám chci říct, i když vy nebudete chtít poslouchat, proč jsem tak moc ráda, že Zeman porazil vaši figurku ve hře jen o pouhá tři procenta.

To pro vaši pýchu a hloupost, s jakou se ani na vteřinu nezamyslíte nad argumenty nás, zaprděných xenofobů. Tak nám říkáte, na všechno máte nálepky. Přitom my nemáme strach, jen to, co vidíme, že se děje v zemích, kde Evropa už není evropská, nechceme. Nestojíme o stav, kdy ženy se vyzývají, ať v noci nevycházejí, už i oficiální média řeší kriminalitu migrantů, protože počty vražd, sexuálních útoků včetně hromadných znásilnění a všechna ta hořící auta v no-go zónách už nutí i vítačské státy zatrhnout víceméně migraci tipec. Za to vaše dětinsky idiotské „bu bu bu!“.

Za to, jak nepřestáváte Zemanovi dávat titul populista. Víte, občas není nic špatného říkat a dělat, co se líbí obyčejným lidem. Docela nelogicky, v dnešní době právě populista dělá velice nepopulární práci. Tedy pro většinová média a levicí prolezlými orgány EU docela určitě.

Za vaše pokrytectví, kdy jste jasně dali najevo, že je vám úplně jedno, kdo bude prezidentem ČR, jen s tou jednou jedinou výjimkou, že. Nepoučeni z kampaně Antibabiš do Sněmovny, docela klidně vsadíte vše na jedinou kartu Antizeman. Jaké to pohrdání vlastní zemí? Kdybyste se zajímali o Drahošovy názory, víte předem, že nemá, co říct, co nabídnout. Jen snad se svými falešnými brejličkami holt bude líp vypadat na fotkách (samozřejmě Photoshop si musí poradit s jeho křivým úsměvem). A pokud byste časem zpacifikovali i Drahošovu ženu, byl by konec tomu, aby z Hradu znělo nebo se cosi událo, co by předem neschválila Lumpenkavárna. Za to, jak nesnášíte, že vámi Zeman pohrdá. Vesměs právem.

Jak moc jsou vaše elitářské vize vzdálené české obyčejnosti, asi dokazuje jedno z videí na podporu vašeho hradního pána. Můžete mi, moc prosím, vysvětlit, na jakou cílovou skupinu mířila tahle propaganda? Snad jen na ty, kdo ještě nemají volební právo, nebo ho už z důvodu mentální nedostatečnosti ztratili. Za to, že v typickém voliči vidíte hlavně nemyslícího tuponě.

Pořád ještě jste nepřestali vrtět hlavou, jak se to mohlo stát. Nepoučeni, pořád ještě nás neposloucháte. Na to, proč typický volič dal většinu Zemanovi, se opravdu zeptáte týpka, kterého prohlásíte za „Odborníka na venkov“. Bez opravdu hloubkové analýzy klidně nazvete skoro tři milióny lidí venkovany, což je jistě váš problém. Samozřejmě vy nejdete do továren a hospod, kde si myslíte, že většina voličů staronového prezidenta bude. Vy se ptáte Pražáka humanitárních studií na UK. A to přitom vy se máte za tu vzdělanou elitu.

Ale úplně nejvíc vám to přeju, protože jste se tak odkopali, až je vidět, jak málo lidskosti a empatie vám ve vší té zlobě a nenávisti zůstalo. Ani trochu jste se neštítili do předvolební štvanice na prezidenta házet špínu po jeho zdraví. Prý nemá kandidovat ze smrtelné postele. Hanba vám. Hanba vám podruhé, když jste po zveřejnění výsledků, co se vám vůbec nelíbily, bez skrupulí a špetky soucitu, co ho máte pro kdejakého muslimského znásilňovače… Vy jste opravdu spustili „tipovací soutěž“, kdy prezident zemře? Zbabělý hyenismus se k elitám nehodí, to vám nikdo neřekl?

Moc a s chutí vám přeju ty týdny planých nadějí. Všechny ty průzkumy, co jste si dobře zaplatili či nechali dobře zaplatit, které matematicky prakticky jen připočetli Drahošovi jeho výsledek plus sedmi dalších z prvního kola. Moc mne baví, jak jste do poslední chvíle drželi v ruce šampáňo a zůstaly vám prázdné skleničky. Zasloužili jste si z těch výšin spadnout na prdel.

V době, kdy už jste Drahošovi dávali kurzy úsměvů, vybírali mu poradce a jeho žena měla docela jistě už novou garderóbu První dámy. V době, kdy většina deníků docela jistě měla připravenou oslavnou titulní stranu s bombastickými titulky „Dokázali jsme to!“ a druhou či třetí stranu, kde byste pečlivě zdokumentovali, proč – podle vašich báječných akademických odborníků – Zeman prohrál. Oooh, moc vám přeju, že tohle nikdo nebude nikdy číst.

A ještě jeden dobrý důvod mám, proč mě těší, že Zeman vyhrál tak těsně. Kdyby to měl v kapse, nejspíš by se svému kandidátovi neobtěžoval postavit v debatách. A to by byla škoda. I když, přiznejte se, filutové, vy jste od začátku věděli, že Drahoš má v diskuzi se Zemanem jedinou výhodu, zdravé nohy.

Pane prezidente, dovoluji si Vám opožděně pogratulovat. A přeji hlavně hodně zdraví.