Jsem pro povinné přerozdělení!

Ivan David
7. 2. 2018
Opravdu si nemyslím, že bychom se měli podílet na financování eurobyrokratů. Měly by si je přerozdělit státy, které v Evropské unii na ostatních nejvíce parazitují. Předpokládám, že právě posílení tohoto parazitování bylo skutečným cílem celého projektu EU. Nemyslím, že by se projekt jen nějak vymkl z rukou čistým idealistům. Vedle “osobních nákladů”, které jsou zdaleka největší položkou, je stejně nutné přerozdělit ostatní náklady spojené s vydržováním eurobyrokracie. Tyto vynaložené náklady jsou ve skutečnosti jenom zlomkem napáchaných škod. 


Daleko větší představují řízená likvidace vlastního průmyslu a zemědělství, převzetí prakticky celého maloobchodu cizími řetězci s jejich “dodavatelsko-odběratelskými vztahy”, korupce prostřednictvím eurodotací a obecná demoralizace prosazováním idiotské ideologie se zásadním vlivem zejména na školství od mateřských po postgraduální vzdělávání, bujením neziskovek – tedy těch parazitních, atd., atd.. To jen tak pro začátek. Evrpopské země mohou spolupracovat i nadále a ještě lépe než za bruselského diktátu. Je nutné se vrátit k Evropě národních států spravovaných volenými orgány a odmítnout Evropu ovládanou nadnárodními korporacemi prostřednictvím jimi dosazeného úřednictva, které platíme, aby nám v lepším případě neprospívalo.  Představa, že se EU může změnit soustředěným tlakem menších států je dětinská.

Obětí války proti Rusku nebude jen Rusko, ale také Evropa.

Vím, že toto píší i jiní, často odborněji a podrobněji. Jenže volené panstvo ve své většině nechce dovolit, abychom vyjadřovali jiné postoje než nadšený souhlas, natož aby nám laskavě umožnilo o sobě rozhodovat. Špidla před vstupem do EU nechal utratit desítky miliónu na kampaň. Spočívala ve vylepování plakátů s jediným slovem: “ANO”. Už samotná možnost rozhodnout “NE” může bruselskou byrokracii dosti umravnit. Proto ty útoky na Okamuru jdou útokem na všechny, kteří se vzpěčují na cestě do otroctví a záhuby.