Policie ukončila Zimolovu kauzu. Omluví se Sobotka se Zaorálkem a Chovancem za jeho vyškrtnutí z kandidátky?

Adam Mikulášek
16.2. 2018   Rukojmí
Policie nebude nikoho stíhat, dokonce nehodlá nikoho v rámci této kauzy ani vyšetřovat za případný přestupek. Jen další důkaz, kterak vykonstruované kauzy na objednávku odstraňují úspěšné politiky!

A Zimola v tom zdaleka není sám, není třeba zde jmenovat mnoho dřívějších podobných pseudokauz, které „vyšuměly“, ale dotyčným neoprávněně pošpiněným a odstaveným politikům se nikdo neomluvil, zejména ne vlastní partaje, které se jich pro jistotu již v počátku dané „kauzy“ zbavily!
A tihle hlasatelé oné nešťastné „presumpce viny“ pro politiky, kteří ovšem sami dokazují její nespravedlnost neochotou těmto politikům pomoct k návratu do politického života, pakliže se ukáže jejich nevina, ještě mají tu drzost nás poučovat o tom, jak má vypadat „skutečná vyspělá demokracie a svoboda“!

Takovýmto „mudrlantům“ vzkazuji jen jedno – zameťte si před vlastním prahem! V případě ČSSD stačí připomenout kauzu OKD a s ní spojené hornické byty, o kauze Altner ani nemluvě. Ublížila snad stavba Zimolovy chalupy na Lipně nějakým pracujícím či sociálně slabým? Třeba že by se odněkud museli vystěhovat? Naopak, pokud vím, tak pan Zimola dokázal potřetí za sebou vyhrát v barvách ČSSD i poslední krajské volby (2016), jež byly pro tuto stranu prvním vážným debaklem, kromě Jihočeského kraje a Jiřího Zimoly se ČSSD tehdy podařilo vyhrát už jen na Vysočině!

Že by obava, aby úspěšný Zimola náhodou nějakým těm méně schopným, ale mocnějším, stranickým kolegům časem nepřerostl přes hlavu?

Zdroj

Policie nebude stíhat Zimolu kvůli stavbě chaty v Lipně. Potvrdilo se, že kauza měla politický podtext, říká exhejtman