Člen NATO Turecko oznamuje: “Až dobijeme Afrin, už ho nevydáme!”

Jaroslav Loudil
20. 3. 2018
Turecko je jako člen NATO náš nejbližší vojenskopolitický spojenec. Těžko budou tvrdit opak i naši prolhaní Havlisté, když i oni tvrdí , že NATO je – “báječná brzda ruské rozpínavosti” . Asi se ovšem dá jen těžko brzdit, když by někdo druhý naopak – “přidával plyn”. Takže naši – ” soudruzi ve zbrani z NATO Turci” – okupují vojensky od června 1974 !! severní část ostrova Kypr, kde použitým vojenským násilím vytvořili nikým neuznanou Severokyperskou tureckou republiku”. Je pozoruhodné, že Turci vlastně okupují část území Evropské unie, do které chtějí (snad??) sami vstoupit. 


To jim ovšem nestačí a tak v uplynulých týdnech turecká armáda opět vyrazila v plné síle za své hranice, tentokráte do Sýrie a v neděli obsadila město Afrín s přilehlým územím. Turecký prezident oznámil, že toto válkou zabrané území už nikdy nevydají. Přitom Turecko nedostalo k této -“záborové válečné akci”- mandát ani od svých spojenců z NATO, ani od OSN ani nebylo pozváno legální syrskou vládou. Je to tedy sprostá okupace v provedení – “A la Hitler”.

Státy NATO začínají nějak páchnout, jak olomoucké syrečky! Víme všichni, že ryba smrdí od hlavy, tedy tento zápach se dnes šíří z Bruselu! Vojáci země NATO Turecka okupují protiprávně území dvou států, Kypru a Sýrie. Je zajmavé, že to patrně vůbec ale vůbec nevadí takovým demokratům a lidumilům, jaké známe v podání paní Langšádlové, Němcové (ODS), Farského,

Kalouska,Schwarzenberka a dalších – “politických géniů současnosti”. Jen připomínám, že při této invazi turecké armády do Sýrie zatím zemřelo na 250 civilistů a kolem 200 000 civilistů z oblasti ve strachu uprchlo. Pro srovnání, při ruském záboru Krymu 2014 nezemřel nikdo. Naopak, ruskou armádu tam vítali jako osvoboditele.

Turci /NATO/ vraždí, Rusové pomáhají, ale přesto máme v Čechách plivat na Rusy? Prosím redaktoři veřejnoprávních médií, seberte se! Připomínáte totiž celému našemu národu některé tragikomické postavy ze Švejka. A to samé platí i pro politiky našich – “zaprděných ministran” – KDU,TOP a Starostů. Tito : “Samozvaní hlídací psi demokracie”, jak se sami hrdě nazývají (Kalouskovština), by každopádně potřebovali bílou slepeckou hůl! Rusko sledují rovnou pod mikroskopem, ale co se děje u nás doma v NATO, tak to nevidí ani s Husákovými brýlemi o 16 dioptriích?? Pak ovšem zbývá tyto trapné figury jenom politovat !

https://zpravy.idnes.cz/afrin-ypg-kurdove-milice-turecko-armada-valka-faa-/zahranicni.aspx?c=A180319_111755_zahranicni_vekr

https://cs.wikipedia.org/wiki/Severn%C3%AD_Kypr