Eurokomise žádá do hodiny mazat nepohodlné příspěvky z Facebooku a dalších sociálních sítí, píší na Idnesu!

Adam Mikulášek
2.3. 2018   Rukojmí

Už jim nestačí do 24ti hodin jako v Německu, eurokomisařka pro nespravedlnost Věra Jourová se nepostavila proti!
Tak odcitujme, jak o věci smýšlí paní komisařka za Babišovo hnutí ANO:

„Odstraňování obsahu by mělo být přiměřené a zároveň respektovat svobodu projevu. Potřebujeme záruky, aby nebyl mazán i legální obsah. Vše je o rovnováze,“ uvedla unijní komisařka pro spravedlnost Věra Jourová.
Ultimátum EU: Nesnášenlivé příspěvky musíte smazat 60 minut od zveřejnění

Ani slovíčko o tom, že již současný „německý model“ je v podstatě cenzurou, že se mažou často i nevinné vtípky, dokonce se cenzurují i soukromé zprávy, což jsem sám zakusil ještě dávno před migrační krizí, když mi Facebook nechtěl pustit nesmyslně blokovaný odkaz na stránku Ligy vozíčkářů…, ano, čtete dobře, nikoli u veřejného příspěvku, ale v soukromé zprávě!!!

Dokonce si paní Jourová ani netroufne, nebo spíše ani nechce troufnout…, protestovat proti nesmyslně krátké šedesátiminutové lhůtě. Vždyť sama před časem znechuceně zrušila svůj facebookový účet, když tuto sociální síť označila jako „dálnici nenávisti“! Takoví lidé „hájí“ zájmy České republiky v Evropské unii!

A stejní lidé vykřikují různé ty jejich bláboly o „návratu totality“, např. v souvislosti se znovuzvolením pana Ondráčka za předsedu sněmovní komise pro kontrolu GIBS! Na jedné straně mlčí, nebo rovnou schvalují bezprecedentní pošlapávání svobody projevu nejvyšším orgánem Evropské unie, jejímiž jsme členy, jde tedy o ohrožení i naší vlastní svobody projevu na internetu, a jedním dechem se zaštíťují „svobodou a demokracií“!

Gratuluji ke zvolení panu Ondráčkovi už proto, že tím pokrytci typu Jakubů Jandů, Ivanů Gabalů či Robertů Pelikánů dostali zasloužený políček. Nejsem člověk, jenž touží vést minulou válku, když nám hrozí úplně jiná a stejně nebezpečná válka současná.

Naopak jsem přesvědčen, že v boji proti nastupujícím „euronáckům“ je potřeba se sjednotit, od liberálů po konzervativce, od studentů po seniory a od Komunistů po Svobodné! Stejně, jako se západ spojil se Sovětským svazem ve společné válce proti nacizmu a fašizmu, je třeba se nyní sjednotit ve společném boji proti novému fašizmu, pod zástěrkou „solidarity“, „tolerance“, „lidských práv“, „liberální demokracie“ a „evropských hodnot“. Tento nový eurofašizmus totiž všechny tyto vznosné principy a ideály bohapustě popírá, ač to stále mnoho „eurověřících“ odmítá uznat.