Kdo otrávil Skripala? Velká Británie nebo USA?


Michal Brand
23. 3. 2018
Velká Británie označila pachatele otravy Skripala a jeho dcery – a neměla ani odebrané vzorky krve otrávených. Teprve nyní, po plných 18 dnech válečné protiruské hysterie, budou odebrány vzorky krve obou otrávených a provedena jejich analýza! Jsme 18 dní poté, co Velká Británie oficiálně oznámila, že bývalý důstojník ruské GRU Skripal a jeho dcera byli prý otrávení nervovým jedem Novičok, což prý jednoznačně a ihned mělo dokazovat viníka – Rusko. Britský ministr zahraničí dokonce ví celou dobu, že útok nařídil Vladimír Putin osobně.


Co na tom, že Novičok se v éře Sovětského Svazu vyráběl a skladoval v Uzbekistánu. A co na tom, že ihned po pádu SSSR vláda Uzbekistánu pozvala „odborníky“ z USA na likvidaci těchto výrobních a skladovacích kapacit. A jistě si američtí odborníci nevzali vzorky, vzorce, dokumentaci výrobní technologie, že?
Zajímavou informaci přinesl nedávno jinak hystericky protiruský idnes.cz:
Rink v rozhovoru s RIA Novosti ovšem zpochybnil podíl Moskvy na útoku. Kdyby byla Moskva do útoku na Skripala a jeho dceru zapletena, byli by podle něj oba dávno po smrti. „Jsou pořád naživu. To znamená, že buď se vůbec nejednalo o novičok, nebo byla látka špatně namíchána či nedbale aplikována,“ uvedl v rozhovoru. „Anebo ihned po aplikaci Angličané použili protijed, což by znamenalo, že přesně věděli, o jaký jed šlo,“ dodal.  

Věděli Britové ihned, o jaký jed šlo? Kdo jiný než pachatel to mohl VĚDĚT?
Dnes se dozvídáme, že Skripalovi a jeho dceři nelze celou dobu odebrat vzorky krve, ze kterých by bylo případně KONEČNĚ zřejmé, jakou látkou byli otráveni. Důvodem je to, že jsou v umělém spánku a proto nemohou dát souhlas k odběru krve. Souhlas otráveného s odběrem krve je prý v Británii podmínkou pro získávání důkazů při vyšetřování. Souhlas otráveného s odběrem krve je patrně v Británii nutný dokonce i tehdy, když jde o vyšetřování ÚTOKU NA BRITSKOU SUVERENITU – jak kauzu otravy Skripala nazvala britská vláda. Když otrávený na otravu jedem umře, tak v Británii zřejmě ukončí jakékoli vyšetřování, protože mrtvý už nemůže dát písemný souhlas s odběrem vzorku svojí krve. Nebo něčemu takovému máme věřit.

Nu, od 4. března ví britská vláda, americká vláda, německá vláda i mainstream propaganda, že Skripal byl otráven jedem Novičok, jistojistě z Ruska, ba přímo z Kremlu. A nyní o pouhých 18 dní později se dozvídáme, že se teprve zjišťuje, čím byl Skripal otráven. Nějaké vzorky budou odeslány Organizaci pro zákaz chemických zbraní k analýze.  18 dní válečné hysterie proti Rusku – a britský soud nyní rozhodl, že je možné odebrat vzorky krve a začít vůbec něco zjišťovat a vyšetřovat!

Již dříve Německo a Polsko uvedli ve společném prohlášení, že na otravu Skripala musí celá EU reagovat rázně. Tak zřejmě přijdou sankce proti USA a Velké Británii, které jsou čím dál více tím nejpravděpodobnějším pachatelem otravy Skripala a jeho dcery. Útok pod falešnou vlajkou. Další vysílač v Gliwitzích, další Tonkinský záliv, další „irácké zbraně hromadného ničení“ – a další a další příklady.
Jak řekl britský ministr přes hysterii, Boris Johnson – otrava Skripala je jistě vinou Ruska, osobně Putina, který chtěl prý před volbami nějaký tahák pro propagandu. Tahák pro propagandu z toho jistě byl – pro protiruskou, protiputinovskou propagandu.

Myslíte, že by si netroufli, že by měli morální zábrany zneužít smrti dvou lidí k diskreditaci Ruska a Putina, který není na rozdíl od Jelcina opilou loutkou západních korporací a zlodějů národního bohatství? Myslíte, že by se zdráhali zavraždit dva lidi? Možná by někteří naši sousedé mohli vyprávět…

Post Scriptum: Nadia Savčenková, hrdinka Ukrajiny, idol pražské, washingtonské i jiných kaváren, byla zatčena. Prý za pokus o proruský převrat. Těsně před svým zatčením veřejně do televize prohlásila, že ukrajinská vláda je plná kriminálníků a že na Majdanu stříleli do demonstrantů i policistů snajpři řízení představiteli nové ukrajinské vlády a organizátory Majdanu ze Západu. Desítky mrtvých. V zájmu zorganizování barevné revoluce, v zájmu získání další země k rozkradení, v zájmu dalšího tahu na geopolitické šachovnici posunování NATO blíže a blíže k Moskvě, do lepších a lepších pozic k zahájení agresívní války proti Rusku.

Myslíte, že již bezcenný dvojitý agent Skripal a jeho dcera by jim přišli jako morálně nepřijatelná oběť?