Londýnský primátor Khan se stává cenzorem: Svoboda Britů se snižuje

16. 3. 2018        PrvníZprávy Je nejvyšším cenzorem ve jménu “politické správnosti”. Podle primátora Londýna cenzura na internetu není dost tvrdá. Proto je fanouškem cenzurních zákonů německého ministra Heiko Maase. Pokud je někdo v Londýně advokát “politické správnosti”, pak je to starosta Sadiq Khan. Všechno musí být genderově neutrální, všichni musí respektovat všechna náboženství, musí být upřednostňovány menšiny. Ale běda, Londýňané si stěžují na islámské teroristické útoky, kriminalitu a násilí! To je “součástí života v kosmopolitním městě”, patří k životu kosmopolitního města!


Sadiq Khan je přeborníkem multikulturní a multietnické Británie. On sám je muslimem britsko-pákistánského původu. Jeho sestra Farhat Khan byla do roku 2011 vdaná za radikálního islamistu Makbool Javaida. Ve své advokátní praxi také Sadiq Khan obhajoval obviněné islámské extremisty. Od května 2016 je Khan starostou Londýna.

Khan je rád na čele tzv. boje proti nenávistným řečem. Jeho myšlenky jsou podobné myšlenkám George Sorose: nenávidí vše, co je zaměřeno proti multikulturní přistěhovalecké společnosti.

Jak jednostranná je  tato politika se ukázalo, když v posledních dnech nesměli do Velké Británie novináři a aktivisté z USA, Kanady a Rakouska, zatímco bezpočet islamistů přichází do země bez problémů po celá léta.

Kdo podle Khanova názoru nemá jezdit do Velké Británie a do Londýna? Donald Trump! Khan to vysvětlil: “Trump není vítán!”

Nedávno vyzval americké internetové společnosti v Silicon Valley, aby zasahovali více proti “nenávisti na síti”. Zvláště Facebook a Twitter by měly cenzurovat více, říká Khan

Sadiq Khan je velkým fanouškem cenzurních zákonů, které byly vydány v Německu za minulé vlády Angely Merkelové a ministra Heiko Maase. V Německu musí internetové platformy odstranit určitý obsah do 24 hodin, jinak budou vystaveny závažným trestům. Khan také chce, aby takové předpisy byly zavedeny ve Spojeném království a ve Spojených státech.