Modla TOP – 09 Savčenková plánovala státní převrat na Ukrajině

Jaroslav Loudil
25. 3. 2018
Modla našich Sluníčkářů a Havlistů ,bývalá ukrajinská pilotka Savčenková, seděla ve sazbě. Byla obviněna z přípravy státního převratu na Ukrajině ! Plánovala prý odpálit bombu v ukrajinském parlamentu a za pomoci vycvičených kompliců se chystala automatickými zbraněmi vystřílet ukrajinský parlament. 


Je to zajisté – “opravdu silná káva!!” pro naše politické figury z TOP-09 , Kalouska, věčně všude chrápajícího knížete a další “členstvo této pidistrany” a rovněž pro – “angažované Sluníčkáře” z  KDU – Hermanna a spol. Když tato -“bombová útočnice ” – navštívila ČR, tak jí TOP-09 přijala – “se všemi poctami” , všichni ji plácali po zádech a bručeli při tom samé : “Chorošó !! Chorošó”. Kalousek ji osobně odměnil jakousi dýkou. No nevím, mně už od pohledu tato figura připomíná “mentálně retardovaného hermafrodita” a  jak by řekli ve Vesničce střediskové : “Poloviční blázen”. No, je to každopádně blamáž TOP-09 jako vyšitá !

P.S. A aby toho nebylo málo, tak další bývalá modla našich Sluníčkářů, Michail Saakašvili z Gruzie byl na Ukrajině rovněž obviněn z přípravy státního převratu a  prohlášen osobou “persona non grata”. V obavě o svůj život musel uprchnout do politického exilu v zahraničí. Proboha! Co nám to naši Sluníčkáři předkládají jako vzory chování ?? Kde je tedy ona skutečná pravda ?? Má ji Porošenko, či snad tito dva obvinění pučisté, tedy Savčenková se Saakašvilim ? Toto vysvětlení mají naši Sluníčkáři jako “domácí úlohu” – už na dnešní večer. Jinak už je ovšem u nás v ČR nikdo nebude brát vážně. Ať ovšem vyjde řešení – “A” , či “B” je to hustá blamáž Sluníčkářů.

https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/savcenkova-celi-obvineni-z-pokusu-o-statni-prevrat-jde-do-vazby_472871.html
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/2325592-saakasvili-stanuje-pred-kyjevskym-parlamentem-prokuratura-ho-povazuje-za-uprchlika