Nechci mít z dětí jen stín na zdi

Michal Brand
17. 3. 2018
NATO zřejmě nenápadně oznámilo revizi jaderné doktríny, která platila – „jaderné zbraně jsou použitelné jedině v případě jaderného napadení protistranou nebo v případě napadení podobným způsobem ohrožujícím samotnou fyzickou existenci napadeného národa.“
Nyní NATO říká (Stoltenberg): “Rusko podle a v minulém desetiletí modernizovalo své ozbrojené síly a výrazně do nich investovalo. Vyvíjelo nové zbraně, včetně nukleárních. Rusko ve své vojenské doktríně i cvičeních integrovalo konvenční a nukleární válku.” 
Toto „rozmazání hranice” mezi konvenčním a nukleárním konfliktem podle něj snižuje ruský práh k použití atomových zbraní. A ruské rozmazání hranice mezi mírem, krizí a válkou je podle něj „destabilizující a nebezpečné”.


Přeloženo do češtiny – “cokoli může být pro NATO záminka k jadernému útoku na Rusko, nemusí jít o odvetu za jaderný útok Ruska”.

Důvodem jaderného útoku NATO na Rusko tedy může být cokoli:

– otrávení nějakého agenta ve scénáři „určitě za to může Rusko, protože máme ten pocit“;
– kyber-útok; protože když vám nenaskočí Windows, tak za to jistě můžou ruští hackeři, kterým to nařídil osobně Putin;
– výsledek voleb, který nevyhovuje samozvaným elitám, kavárně a masmediální propagandě, protože za to jistě může Rusko, Ruskem zmanipulovaní hloupí voliči, kteří nejsou dost multi ani kulti, a primitivní a naprosto hloupá ruská reklama na facebooku, která zcela zmátla většinu voličů, na rozdíl od skvělé a inteligentní reklamy na facebooku vyprodukované domácí kavárnou, která se naprosto minula účinkem;
– cokoli jiného, co si vymyslí nebo zveličí propaganda.

Lze se divit, že 9.3. americký generál upozorní na nebezpečí kyber-útoků Ruska a hned o týden později USA přijmou sankce proti Rusku, protože ke kyber-útokům prý došlo? Žádné důkazy jako obvykle nejsou, ale určitě to tak muselo být. Vedoucí političtí představitelé USA mají takový pocit. A někdo mezi nimi si je určitě jist, že to nařídil osobně Putin.

Když si shrneme současnou situaci:

– USA, vedoucí síla NATO, v rozporu s nejzákladnějšími principy mezinárodního práva o  okupuje území cizí země,
– bez vyhlášení války a v rozporu s mezinárodním právem bombarduje území a vojenské jednotky cizího státu,
– spolupracuje, financuje a vyzbrojuje Alkajdu a ISIL, tím se dopouští zločinu terorismu,
– dále zločinu státního terorismu,
– a zločinů proti míru,
– vyzbrojuje, cvičí, financuje a jinak podporuje islámské teroristy;
– na tom s USA spolupracují hlavní ekonomické i vojenské země NATO a EU a další vazalové USA;
– Turecko, další člen NATO, okupuje část území cizího státu a dopouští se zločinu agresivní války;
– USA eskalují situaci na Korejském poloostrově na hranu jaderné války;
– USA, Británie, Německo a Francie vyrábí záminky, jaké od nich známe z obou Iráckých válek, z Libye, chemických útoků v Sýrii atd., případ Skripal je jen nejnovější příklad;
– NATO zřejmě oznamuje změnu doktríny – jadernou válku začneme kvůli čemukoli, klidně i kvůli kolapsu počítačové sítě v dětském koutku na ministerstvu práce a sociálních věcí, pobočka Little Shithole.

NATO vyhrožuje jaderným útokem proti Rusku pod jakoukoli záminkou

Jaderný holokaust klepe na dveře. Bojiště – patrně hlavní bojiště – bude Evropa.
Jak se těšíte?
Někteří se těší – třeba poslankyně za TOP09 Langšádlová se vysloveně nemůže dočkat, až po ní a celé její rodině zůstane jen stín na zdi – jen když to bude s dobrým heslem. Třeba „boj za svobodu“, nebo „humanitární bombardování“, nebo „jaderný holokaust ve jménu humanity“.

Mocenská „elita“ Západu se zřejmě nudí nebo prostě chce zlikvidovat jakýkoli náznak odporu proti svojí totální a totalitní moci – a Rusko je v tuto chvíli jediná země na světě, která je vojensky dost silná na to, aby nebyla vydíratelná nebo beztrestně rozbombardovaná Spojenými státy. Paní Langšádlová se těší na jadernou likvidaci Ruska pro zájmy či spíše jen absurdní představy mocenských super-elit. Možná je tak hloupá, že neví, že v Evropě v takové válce umřou stovky milionů lidí. Nebo to ví a stejně se těší.

Já se netěším. Netěším se kvůli svým dětem, ze kterých nechci jen stín na zdi. A Vy?

Turecko – pachatel zločinu agresivní války ve smyslu Norimberského tribunálu s nacistickými zločinci
Turecko, náš věrný spojenec v NATO a kandidát na členství v Evropské Unii slibuje obsadit řecké ostrovy, dále pak slibuje obsadit všechna území, která patřila k Osmanské říši – tedy od Sýrie a Iráku, přes Řecko, Maďarsko, Srbsko až po Vídeň. Aktuálně Turecko okupuje část severní Sýrie a snaží se o obsazení důležitého města v této oblasti.

Turecko, člen NATO, se agresí proti suverénnímu státu Sýrii dopouští zločinu proti míru a zločinu rozpoutání agresivní války ve smyslu rozsudků Norimberského tribunálu pro válečné zločiny nacistů. A – „jak překvapivé“ – nikdo neprotestuje, žádné odsouzení ze strany USA, EU, Human Rights Watch, Člověka v tísni…nic, zero, nil, ticho po pěšině. Ve světle jednání tureckého režimu ticho přímo mrtvolné.

Další false flag attack s „bondovským“ scénářem
A nyní přichází další událost – útok „nervovým plynem Novičok“ na ruského ex-agenta žijícího ve Velké Británii. Západní země mají jasno, kdo útok spáchal a kdo za tím stojí – Rusko, Putin. Co na tom, že jde o pouhé domněnky, které nejsou schopni doložit žádnými fakty.

„Zaručeně útoky Ruska na agenty přeběhlíky“ jsou sice jak vystřižené ze špionážního románu a chytlavé pro publikum, zejména nemyslící, nekritické publikum v zemích, kde lidé nejsou vůči propagandě imunizováni prožitými roky lhaní komunistické propagandy. Ale upřímně – tyto scénáře a příběhy jsou jen těžko realizovatelné v reálném světě. Do holyvůdského bijáku dobrý, ale jinak naprostý nesmysl.

Předchozí případ – Litviněnko. Ten prý byl zavražděn tak, že se s ním sešli dva agenti ruské tajné služby v londýnském hotelovém baru. Tam si spolu všichni tři dali čaj a ruští agenti Litviněnkovi zcela nenápadně do čaje cvrkli vysoce toxické radiokativní Cesium. Litviněnko si ničeho nevšiml a zřejmě přehlédl i „atom bordel“ a plynovou masku, kterou museli mít ruští agenti na sobě, aby sami nebyli cesiem zasaženi. Ampulku úplně nenápadně strčili do zcela dokonale těsné a pevné schránky (i mikročástečky Cesia by je zabily – i přes oděv a přes kůži) a Litviněnko si ani toho nevšiml. Ok. Pak ještě zaběhli do bytu Litviněnkova sponzora, kriminálního oligarchy Berezovského, kde rozprášili trochu cesia a hotovo. Podrobnější rozbor i s odkazy na zdroje zde. Za zmínku také stojí, že tehdy v Británii také záhadně onemocněl tvůrce ekonomického rozvratu Ruska, tzv. jelcinovských tržních reforem, Jegor Gajdar. Ten ale na revers opustil Londýn, odmítl tam lékařskou péči a odletěl – – – chvíle napětí – – – do Moskvy, kde – – – chvíle napětí – – – se uzdravil. 😉

Fajn. A nyní tu máme případ Skripal. Ruský agent, zrádce. V roce 2010 vyměněn s Brity. Dnes již zcela bezcenný. Měsíc před volbami v Rusku – jako na zavolanou námět agitace proti Putinovi.

Údajně otráven nervovým jedem Novičok, který se vyráběl v SSSR. A tudíž to určitě spáchalo Rusko. Alespoň takové pocity mají představitelé USA, Francie, Británie i Německa. Jsou si jisti, že to bylo Rusko. Důkazy nemají, ale prý to tak určitě bylo. A Rusko se musí zodpovídat.

Britský ministr zahraničí prý dokonce zjistil, že to nařídil Putin osobně.

Tak několik fakt.

Novičok se nevyráběl v Rusku ani v éře SSSR, ale v Uzbekistánu. Uzbekistán ihned po pádu SSSR v roce 1991 do této výrobní a skladovací facility pozval experty – – – chvíle napětí – – – z USA.

Šéfem bezpečnosti projektu látky Novičok a její výroby, šéfem kontrarozvědky projektu, který měl bezpochyby přístup ke všem tajným dokumentům, byl chemik Vil Mirzajanov, velký kritik prezidenta Putina, který žije od první poloviny devadesátých let minulého století – – – chvíle napětí – – – v USA. Chemický vzorec látky prý zveřejnil ve své knize, která je k mání na Amazonu za 30 amerických dolarů.

Rusko dostalo ultimatum, aby odpovědělo na obvinění – které mu po kafkovsku nebylo de facto sděleno, protože Rusko nedostalo ani vzorky látky ani další údaje z vyšetřování, ale má se k nim vyjádřit, protože JINAK…