Republiku si rozvracet nedáme!

Jaroslav Loudil
15. 3. 2018
žáci 240 českých škol, včetně gymnázií a několika divadel dnes v poledne opět nastoupí – “do první linie” – boje za demokracii. Rychle ukončí výpočet trojčlenky, schovají preparované brouky do kabinetu, dopíšou pod lavicí dopis své milované ze sousední třídy , případně ještě s chutí narychlo spolykají pořádnou svačinku od maminky a pak už hajdy na náměstí , “dělat politiku”. Tihle často šestnáctiletí puberťáci budou s krví podlitýma očima a celí brunátní spravedlivým vztekem, hrozit svými pěstičkami kamsi směrem k Pražskému Hradu a Strakově Akademii.


Neboť vězte, že právě tam mají sedět zločinci Babiš se Zemanem, jejichž jediným posláním je prý restaurovat v ČR totalitní režim, který tu skončil roku 1989. Dále prý mají : “Demontovat naši ústavu, posmívat se národu, kout pikle se zahraničními agenty různých diktátorů a vůbec – “zničit tento náš krásný svět”. Není toho zrovna málo, co mají Zeman s Babišem na svědomí a tak tihle žáčkové s laskavou podporou svých pedagogů a různých neziskovek financovaných ze zahraničí panem Sorosem, budou hulákat až do ochraptění tato hesla :”Republiku si rozvracet nedáme !! Babiše do koše ! Nevolte Zemana ! Kalousek, Němcová, Farský, Schwarzenberk a Benda na Hrad ! Celé toto zinscenované divadlo budou filmovat poskoci České televize, kterých tam bude možná více jak samotných demonstrantů. Večer o tom pak bude ČT žvanit ve zprávách celou hodinu, jako o hlavní události celého roku u nás. Titulek na ČT , který to bude uvádět je tento : “Národ povstal”.

Po skončení demonstrace pak cestou zpět do školy uloví pubertální školáci do svého mobilu ještě několik Pokémonů, pošlou rychlou SMS rodičům, že : “Demonstrace byla hustá, silnice naštěstí neklouzaly, zahraniční ozbrojení agenti se bohužel neobjevili, anglicky hovořící pánové v kvádrech z US velvyslanectví nám tam rozdávali nějaké červené karty proti Zemanovi a  v nastalém davu se mi podařilo sáhnout na zadek té hezké blondýně ze sousední třídy. Ale neboj se mami, na demonstraci jsem se pořádně teple oblékl, jak si mi říkla už ráno, takže jsem měl ty silné spodky a bundu až pod zadek, když bylo -“skoro na nule”.

P.S. Rád bych upozornil – “vážené demonstranty”, že demokracii tady nerozvrací Zeman s Babišem , ale jenom oni sami ! Pana Zemana totiž zná náš národ 5 let z prvního funkčního období velice dobře ,včetně jeho názorů na novináře, veřejnoprávní média, na protiruské sankce, na Čínu a Rusko ,na výklad ústavy. Přesto dostal v demokratické volbě nejvíce hlasů. Vážení demonstranti , zaspali jste dobu ! Měli jste jít v lednu k volbám ! Teď se u nás pokoušíte jenom o nedemokratický Majdan , tedy o změnu výsledku demoratické volby řvaním hesel na ulici. A právě to je ve svém důsledku ona – “Demontáž demokracie”. Vy trváte na změně proti vůli většiny národa.

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/studenti-budou-v-poledne-stavkovat-na-obranu-ustavnich-hodnot/1597585