Svět zalapal po dechu! Prezentovány “důkazy” zapojení Ruska do otravy Skripala

28. 3. 2018, Petr Ďoubalík, video – titulky

Totální propadák britské diplomacie, aneb: Máte za 5, posaďte se Thereso May! Boris Johnson, k tabuli! Vše napovídá tomu, že jsme svědky jedné z nejsilnějších manipulací veřejným míněním v historii lidstva.

V britském velvyslanectví proběhl uzavřený brífink, na kterém měly být předloženy celému světu důkazy o chemickém útoku Ruska na území Velké Británie. Předloženo bylo 6 stránek – obrázků, včetně titulní stránky. Zatímco profesor Stanislav Bechyně prý dokázal naprojektovat na jeden list papíru celý most, britským spojencům by k předložení, byť maličkého důkazu, nestačila ani továrna na papír. Natož 6 obrázků. Vše zůstalo při starém, na úrovni “jedna bába povídala”, anglicky to teď označují “highly likely”. Á propós, věděli jste, že Theresa May a Boris Johnson highly likely žerou malé děti?
A věděli jste, že Británie highly likely před týdnem expresně sestavovala reprezentační družstvo v biatlonu? Prý moc toužila připojit se k bojkotu poslední etapy světového poháru v ruské Ťumeni. Nestihli to, a tak se k bojkotujícím “světovým biatlonovým gigantům” USA a Kanadě připojili jen naši hurvínci. Více rozumu pobrali, překvapivě, ukrajinští biatlonisté, ti jet chtěli, ale jim to zas plošně (všem sportovcům Ukrajiny všechny soutěže na území RF) zakázal jejich osvícený ministr sportu. Troufám si tvrdit, že to byla jedna z nejhezčích biatlonových akcí letošní zimy. Možná i proto, že závodili jen závodníci a politici zůstali ve svých brlozích. Ale zpět k britským “důkazům”:
překlad a titulky: Ďouba NR

Podkladem videa je zdroj zde (Kommersant)

Maria Zacharová vysvětluje, kdo za vším stojí a vodí své loutky. Bohužel i my jsme jedním z těch pimprlátek.

V ruském diskusním pořadu “60 minut” sledují, kdo podlehl nátlaku a kdo se ještě jeví ostrůvkem suverenity v Evropě i ve světě.

Tak vypadá bratrstvo britskoamerické pracky k dnešnímu dopoledni. Vzdorují např. Rakousko, Bulharsko, Slovensko, Bělorusko, Slovinsko, Srbsko, Švýcarsko, Řecko, Turecko… Děkujeme Andreji, žes nepodlehl pokušení dodržet slib a reformovat EU, zachovat stopy samostatnosti a zbytky zdravého rozumu. Je pohodlnější se skrýt pod křídla jestřábů…